Widok

Ginekolog Gdańsk endometrioza

Cześć wszystkim. Szukam w trójmieście ginekologa który specjalizuje się w endometriozie. Jestem po dwóch cc i muszę znaleźć dobrego lekarza, który wykrywa endometrioze. Z góry dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W trójmiescie chyba ciezko o dobrego specjaliste od endometriozy, jesli masz tylko mozliwosc dojazdu, to bardziej bym sie sklaniala ku Warszawie, w szpitalu Medicover przyjmuja bardzo dobrzy lekarze

U mnie lekarz wykrył takie początki, mam lekki przerost endometrium. Poszłam do ginekologa bo miałam okropnie bolesne miesiączki. Przepisał mi antykoncepcję, jest o niebo lepiej. Od kiedy stosuje belarę nie musze sie martwić ze będę miała dokuczliwy pms i ze bede musiała brać garściami leki przeciwbólowe. Dobrze ze lekarz w tak wczesnym stadium wykrył te dolegliwość.

Inne tematy z forum Zdrowie

Problem z osiągnięciem pełnej erekcji (6 odpowiedzi)

Piszę to anonimowo, bo w przeciwnym wypadku nigdy bym się na to nie odważył. Od jakiegoś czasu...

Przedwczesny wytrysk (3 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...

Brak seksu w udanym związku (9 odpowiedzi)

Mamy z partnerem ogromny problem. Mimo tego że jesteśmy ze sobą blisko, że w związku jest miłość...

do góry