Widok
niedouczona? w to nie uwierzę - u mnie ciąża miała mega komplikacje i jak czegoś nie była pewna to zawsze kierowała do innego specjalisty w danej dziedzinie - co do nfz czy prywatnie to ja sie jeszcze nie spotkałam z miłym przyjęciem ginekologa na NFZ - smutne to bardzo! a rzeczywiście lepiej mieć lekarza który pracuje w szpitalu, ja czułam sie bardzo zagubiona ;/
Ja polecam dr Matkowskiego i dr Szemryka obaj przyjmuja na ul. piecewskiej, do tego dr szemryk na nfz wjakiejś fili przychodni nowy chełm,
Dodam,że mimo iz ciąży mi nie prowadził to do dr Zinkiewicza chodziłam chyba z 8 lat jak mieszkałam na przymorzu, musze przyznać,że to chyba jedyny lekarz, który informował mnie o wszystkim co robi i co stwierdzi tak,że nie trzeba było zalewać go pytaniami :), dodatkowo zawsze mówił o nowościach w lekach i nigdy nie odmawiał wizyty
Dodam,że mimo iz ciąży mi nie prowadził to do dr Zinkiewicza chodziłam chyba z 8 lat jak mieszkałam na przymorzu, musze przyznać,że to chyba jedyny lekarz, który informował mnie o wszystkim co robi i co stwierdzi tak,że nie trzeba było zalewać go pytaniami :), dodatkowo zawsze mówił o nowościach w lekach i nigdy nie odmawiał wizyty
P. Ewa Paszkiewicz. Przyjmuje na NFZ w Baltimedzie na Oruni Górnej, na NZF lub odpłatnie w Medisonie w Invicie oraz ma prywatny gabinet w okolicasz szadółek. Świetna pani. Ginekolog, położnik, specjalistka od niepłodności. Do tego kosmetyka esteryczna, szeroka oferta. Acha, nie naciąga na wizyty prywatne. Robi wszystko żeby o sie da zrobić za darmo na NFZ. Chodzę do niej od ponad 3 lat. Prowadziła moją drugą ciążę. Zawsze wszystko było ok, miło i profesjonalnie,
Też się zgodzę - doktor Dawicki to świetny specjalista. W końcu trafiłam na kompetentnego, życzliwego, przemiłego lekarza, który zapytał się mnie jak się czuje (czego poprzedni lekarze nie robili), zbadał mnie, sprawił że nie czułam się absolutnie skrępowana, wizyta była przyjemna, rzeczowa i po prostu ludzka. Przemiły lekarz.
Jestem pacjentką dr Marka Dawickiego od kilku lat i polecam, zawsze mogę liczyć na kompleksową opiekę. Od badań profilaktycznych, przez antykoncepcję, aż po problemy związane z menopauzą zawsze otrzymałam rzetelne wsparcie i doradztwo. Doceniam, że nie muszę szukać różnych specjalistów dla różnych problemów ginekologicznych.