Widok

Ginekolog Hanna Olszewska opinie

Witam

Jestem w wczesnej fazie ciąży potrzebuję dobrego lekarza prowadzącego, najlepiej z Klinicznej, Koleżanka poleciła mi Olszewsjką.
Mam mieszane uczucia, ponieważ różne opinie pojawiały się na internecie, ja jestem świeżą mieszkanką 3miasta i powiem szczerze,że nie mam jeszcze doświadczenia u tutejszych lekarzy,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam u niej kiedyś na normalnej wizycie. Zrobiła mi komplet badań, byłam zadowolona. Ale było to ze trzy lata temu i nie wiem jak jest teraz.
dr Olszewska pracuje owszem na klinicznej ale nie na położnictwie tylko na oddziale ginekologii
Witam
Chciałabym podpytać czy któraś z Pań była u niej ale nie w ciąży tylko w sprawie profilaktyki nowotworów narządów płciowych kobiety, bo na stronie wyczytałam ,że niby tez się tym zajmuje ale proszę o opinie .
Pozdrawiam
There are some really good products at http://www.efox-shop.com I bought

one last week, the service is excellent!

Inne tematy z forum Kobieta

Hej dziewczyny szukam pomocy (5 odpowiedzi)

Mój przyjaciel domu szuka kobiety do współpracy Trójmiasto i okolice.Wklejam tu jego ogłoszenie....

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (408 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

Tabletki na odchudzanie? (190 odpowiedzi)

Cześć i czołem :) Zależy mi aby schudnąc 7 kilo by powrócić do moich starych ciuchów w które...

do góry