Widok

Ginekolog Katarzyna Podsiadło

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam,czy moze ktoraś z Was była u tej ani doktor?Przyjmuje w przychodni na Jagiellońskiej,probowałam dostać sie do doktora Zinkiewicza ale niestety male szanse ma bardzo odległe terminy.
Z mężem chcemy starać sie o dziecko ale najpierw chciałabym sie przebadać i zależy mi na czasie.
Chyba że znacie moze innego dobrego lekarza który przyjmuje na NFZ,najlepiej na Przymorzu,Żabiance lub okolicach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam raz 2 latat temu u doktor i postanowiłam do niej wrócić, ciekawa jestem Waszych opini na jej temat, bo mało ich w inetrnecie. Chodzi mi o leczenie u niej i prowadzenie ciąży, a nie zachowanie na SORze.
Wiem z przychodni na Świętojańskiej że jest właśnie w trakcie robienia dyplomu i mniej przyjmuje.
Ktoś, coś?
Wiem, że na przymorzu robi tylko USG, ale wizyt nie ma. Robiła mi USG bo dr. Hryniewicz z Jagiellońskiej ich nie robi i bardzo sympatyczna babka, ale nic więcej powiedzieć nie mogę. Nie wiem czy gdzieś przyjmuje i jak z jej doświadczeniem.
Robiła mi cesarkę na Klinicznej. Świetnie się zagoiło wszystko.
Ta doktor już od dłuższego czasu nie pracuje na jagielońskiej

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

trymer/maszynka do strzyżenia - zbieram opinie (18 odpowiedzi)

dzieczyny, poszukuję jakiejś maszynki/trymeru (max do 150 PLN), która/-y tnie włosy od 0,5mm....

do góry