Widok
Ginekolog Katarzyna Podsiadło
Witam,czy moze ktoraś z Was była u tej ani doktor?Przyjmuje w przychodni na Jagiellońskiej,probowałam dostać sie do doktora Zinkiewicza ale niestety male szanse ma bardzo odległe terminy.
Z mężem chcemy starać sie o dziecko ale najpierw chciałabym sie przebadać i zależy mi na czasie.
Chyba że znacie moze innego dobrego lekarza który przyjmuje na NFZ,najlepiej na Przymorzu,Żabiance lub okolicach
Z mężem chcemy starać sie o dziecko ale najpierw chciałabym sie przebadać i zależy mi na czasie.
Chyba że znacie moze innego dobrego lekarza który przyjmuje na NFZ,najlepiej na Przymorzu,Żabiance lub okolicach
Byłam raz 2 latat temu u doktor i postanowiłam do niej wrócić, ciekawa jestem Waszych opini na jej temat, bo mało ich w inetrnecie. Chodzi mi o leczenie u niej i prowadzenie ciąży, a nie zachowanie na SORze.
Wiem z przychodni na Świętojańskiej że jest właśnie w trakcie robienia dyplomu i mniej przyjmuje.
Ktoś, coś?
Wiem z przychodni na Świętojańskiej że jest właśnie w trakcie robienia dyplomu i mniej przyjmuje.
Ktoś, coś?