Widok

Ginekolog Katarzyna Podsiadło

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam,czy moze ktoraś z Was była u tej ani doktor?Przyjmuje w przychodni na Jagiellońskiej,probowałam dostać sie do doktora Zinkiewicza ale niestety male szanse ma bardzo odległe terminy.
Z mężem chcemy starać sie o dziecko ale najpierw chciałabym sie przebadać i zależy mi na czasie.
Chyba że znacie moze innego dobrego lekarza który przyjmuje na NFZ,najlepiej na Przymorzu,Żabiance lub okolicach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam raz 2 latat temu u doktor i postanowiłam do niej wrócić, ciekawa jestem Waszych opini na jej temat, bo mało ich w inetrnecie. Chodzi mi o leczenie u niej i prowadzenie ciąży, a nie zachowanie na SORze.
Wiem z przychodni na Świętojańskiej że jest właśnie w trakcie robienia dyplomu i mniej przyjmuje.
Ktoś, coś?
Wiem, że na przymorzu robi tylko USG, ale wizyt nie ma. Robiła mi USG bo dr. Hryniewicz z Jagiellońskiej ich nie robi i bardzo sympatyczna babka, ale nic więcej powiedzieć nie mogę. Nie wiem czy gdzieś przyjmuje i jak z jej doświadczeniem.
Robiła mi cesarkę na Klinicznej. Świetnie się zagoiło wszystko.
Ta doktor już od dłuższego czasu nie pracuje na jagielońskiej

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Poszukiwany fizjoterapeuta uroginekologiczny (20 odpowiedzi)

Jak w temacie, szukam dobrego fizjoterapeuty uroginekologicznego, zajmującego się m.in...

perfumy.....gdzie kupujecie? (37 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

alergolog swissmed lub luxmed (15 odpowiedzi)

Dziewczyny mozecie polecić lekarza z ww placowek.

do góry