Widok

Ginekolog NFZ Gdańsk - krótkie terminy

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jak w temacie - poszukuje ginekologa, obdzwoniłam kilka przychodni - najszybszy termin na koniec kwietnia...

Czy wiecie może, czy gdzieś można umówić się na wizytę nie czekając miesiąc?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
szpital mswia karturska 5 gdansk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polmed Zaspa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki!
na jaskółczej w gdańsku jak pojedziesz osobiście i poprosisz to przyjmie od reki szczególnie jak sprawa jest pilna jeszcze nigdy nie widziałam żeby odmówiła doktor Sylwia Gulkowska tel.58 320 80 45 ul. Jaskółcza 7/15 wiem ze na pewno jest w poniedziałki i czwartki od 9
http://olx.pl/oferta/akwarium-300l-CID103-IDdTiYH.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja byłam ostatnio i przyjmuje też w środy 13-16. W poniedziałki położna mówiła, że niekoniecznie lekarka chce przyjmować bo bardzo się spieszy do przychodni na Chełmie.
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
Przychodnia na Jeleniogórskiej, chyba dr. Winiarczyk- z dnia na dzień.
Z dr. Gulkowską mam złe wspomnienia- nie polecam
Ja się właśnie naczytałam takich opinii i chciałam zmienić dr. Gulkowską ale została z drugą ciążą i jestem zadowolona.
Na Jeleniogórskiej średnio, dr Małgorzata Januszewska bardzo średnia, niesympatyczna i sprawiała wrażenie, że siedzi w gabinecie za karę i chce iść już do domu. Poza tym wydaje się niekompetentna i przepisuje leki kompletnie nie zwracając uwagi na to co jej mówiłam, co mogę przyjmować a czego nie.
Przychodnia studencka we Wrzeszczu. Idziesz rano, ostoisz swoje w kolejce, żeby dostać numerek, ale wizyta w ten sam dzień. Chyba, że coś się zmieniło, ale nie sądzę.
ostatnio były zmiany w studenckiej-jak się rejestrowałam było na telefon i na termin(na biezący miesiac
Marta, dr. Winiarczyk na Jeleniogórskiej to kobieta czy facet?
poza tym ze ma szybkie terminy, mozesz cos wiecej napisac? jakie wrazenie sprawia? kompetentny(a)?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58 odpowiedzi)

czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na dobranoc. W...

jaki odkurzacz polecacie ? (25 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

do góry