Widok

Ginekolog-Pruszcz Gdański

Pruszcz Gdański Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poszukuję dobrego ginekologa przyjmującego w Pruszczu lub okolicach, najlepiej na NFZ.
Proszę o namiary.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
PRZECIE U KRYSTOSIAK I BAJA MAŁO JEST NORMALNYCH PACJĘTEK , PO ZWOLNIENIA TYLKO PRZYCHODZA
A teraz do kogo chodzisz?!

Dlaczego? Idę do niego pierwszy raz i wolałabym wiedzieć z kim mam do czynienia.

Dr Baj prowadził moja ciążę i polecam. Na nfz na każdej wizycie usg i skierowanie na badania, dokładny, skrupulatny, cierpliwy, spokojnie wszystko tłumaczył i omawiał, a badania wcale nie były bolesne..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Baj odpada,jest miły jak ma dobry humor...wszystkie info trzeba z niego wyciągać,sam nie doradzi...prowadził mi prawie całą ciążę,ale tylko dlatego,że mam do niego blisko.Pokazywałam mu że mam mega wielkiego żylaka na sromie to kazał mi nosić jakieś rajstopki,a nie dał rzadnych leków!!!teraz w 36tyg.jak pokazałam się innej doktor to na mój widok zaniemówiła!jak mógł lekarz dopuścić bym była w takim stanie???!!!od początku powinnam dostawać na to silne zastrzyki!!!ledwo siedze i zapewne czeka mnie przez to cesarka!!!przez tego h...!!!ani razu nie zmierzył mi poziomu wód płodowych,badania ciągle przekładał...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z całego serca nie polecam dr.Krystosiak! Trzymajcie się dziewczyny od tej Pani "doktor" z daleka... Na każdej wizycie kierowała mnie do prywatnego gabinetu czy to na wymrozenie nadzerki, czy na problemy z zajściem w ciążę. Polecala drogie i nieskuteczne suplementy. W niczym mi nie pomogła. Zleciła jedynie bardzo drogie badania, co się później okazało niepotrzebnie, po czym odeslała mnie do kliniki leczenia niepłodności przy bardzo dobrym wyniku Amh... Przez rok leczenia Pani ta nawet nie spytała czy miałam jakiś poród, a przez dwie ostatnie wizyty nawet mnie nie zbadala pomimo wskazujących na infekcje objawów. Przestrzegam! Jest to pseudo lekarka bez powołania. Nie potrzebnie straszy ludzi i próbuje wiecznie naciągnąć pacjetke na kase.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moja ciąże prowadziła i nie mam zazutow. Teraz też zmieniam ginekolog i idę do niej

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry