Widok

Ginekolog - Pruszcz Gdański

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy w Pruszczu Gdańskim, prywatnie lub na książeczkę, można liczyć na dobrego ginekologa, który dokładnie i dobrze zbada? Od lat chodzę do dr Flis, ale jestem z jej "badań" (w cudzysłowie, bo to bardziej odbębnianie na szybko pacjenta niż badanie) bardzo niezadowolona i chciałabym zmienić lekarza na takiego, któremu będę bardziej ufać niż wymienionej Pani doktor... Będę wdzięczna za informacje :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w takim razie dzięki za podpowiedź, dłużej w Pruszczu się już rozglądać nie będę ;)

60 zl zalezy na czym zalezy zreszta do kogo bys nie poszla sadze ze trafisz dobrze:)ja trafilam inne dziewczyny na forum tez
Łudziłam się, że może jednak jest ktoś warty polecenia, ale ja o tym nie wiem ;) Ile kosztuje wizyta u lekarza z Invicty? Możesz polecić kogoś konkretnego? Dzięki ;)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ha ha ha kochana zadna z pan ginekolog w pruszczu nie jest godna zaufania ani sympatyczna ja jak mam problem czasami to chodze do Baja przyjmuje tez prywatnie a normalnie w przychodni na Korzeniowskiego albo jedz do Invicty
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry