Widok
NIe w ciąży nie jestem,ale się przeprowadziłam i chce zmienić przychodnię bo do mojej starej to mam spory kawał,a w wejherowei dopiero zapisy będą w styczniu bo teraz już limity mają wyczerpane. Jakby mi się spieszyło to nie patrząc na nic poszłabym prywatnie ale skoro nie ma takiej potrzeby to nie zamierzam płacić bo niby po co ściągają co miesiąc kupę kasy na ubezpieczenie zdrowotne...
a gdzie w Wejherowie się zapisałaś? I do kogo?
W redzie niestety nie tylko nie ma dobrego, ale tez nie ma innego (!!!) niż ta z przychodni, z tego co wiem, to Kobiety polecaja dr Foltman w wejherowie (nie mylić z jego żona, która też jest lekarką ;) )
Osobiście polecam dr Obierzyńskiego - nie wiem gdzie przyjmuje prywatnie bo nie miałam tak pilnej potrzeby, ale na NFZ przyjmuje w przychodni wojskowej na Oksywiu (przyjmują tam wszystkich, wojskowa jest obecnie z nazwy...) :)
Osobiście polecam dr Obierzyńskiego - nie wiem gdzie przyjmuje prywatnie bo nie miałam tak pilnej potrzeby, ale na NFZ przyjmuje w przychodni wojskowej na Oksywiu (przyjmują tam wszystkich, wojskowa jest obecnie z nazwy...) :)