Widok

Ginekolog Włodzimierz Salawach

Potrzebuje opini o lekarzu ginekologu W.Salawachu.Słyszałam bardzo skrajne do siebie zdania na temat tego lekarza i mam mały problem.Pomórzcie Kobiety i piszcze swoje opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja zmieniała w 12 tygodniu i bez problemu
Patunga on ma dyżury w wojewódzkim?? pierwsze słysze a musze powiedziec że duzo razy byłam na izbie przyjęć i nigdy tam go nie widziałam no fakt faktem urodziłam pół roku temu.
Był moim lekarzem przez 12 lat . Odebrał drugi poród. Teraz troszkę mi do niego daleko. Ja go bardzo lubie i dzięki jego obecności przy porodzie córka urodziła się cała i zdrowa. (żle byla ułożona). Do tego znalazł maleńki guzek w piersi , tak maleńki, że na usg lekarz mial problem. Nie wiem, czy to teraz jakaś nowa moda na usg w gabinecie, ale jak pamiętam, to on sam mówił, że na usg za bardzo się nie zna i woli zostawić to specjaliście, bo on widzi, jak coś jest "jak wół!". Miał dyżury w wojewódzkim. Niestety nie wioem, czy nadal tam pracuje.
Ostatnio wlasnie czytałam wiele skrajnych opinii o nim i nie wiem czym to jest spowodowane?

hej dziewczyny, jakies nowe opinie:)

Bylam u niego dwa tyg temu. Pracyje na wojska polskiego. Dla mnie to on jest ok

Nie mam dobrej opinii, niemiły i okłamał mnie że badania w ciąży są nierefundowane. Mówił że w tej przychodni nie refudują, co jest ciężką bzdurą bo wszystkie badania są refundowane (dzwoniłam w tej sprawie do pomorskiego nfz). Przykre że lekarzowi zamiast zalezec na zdrowiu i dobru pacjenta musi sobie napchać kieszenie kasą:(

Zdecydowanie nie polecam, chodziłam do doktora regularnie i ufałam że dba o pacjenta, niestety jak poszłam za namową koleżanki do innej ginekolog w końcu zostałam potraktowana poważnie, pani Doktor zbadała mnie, zbadała mi piersi( czego dr. Salwach nie robił) i zrobiła mi usg wewnętrzne wykrywając mięśniaki... zapytała od kiedy je mam a ja nie miałam wogóle o nich pojęcia bo doktor nie raczył mi nigdy usg zrobić! Pani doktor zdumiona poinformowała mnie że usg jest od 3 lat wpisane w standard wizyty ginekologicznej! O doktorze nie świadczy to niestety dobrze...

równiez nie polecam, byłam w ciązy, na wizycie na nfz, nieprzyjemny i drwiący

witam,nie polecam tego lekarza , uwazam ze nie powinien juz wykonywac swojego zawodu .polecam p.dr. kardzis dzieki niej mam wspaniala coreczke chodz Salwach nie widzial problemu czemu czesto mam poronienia a milam ich az 4...