Widok

Ginekolog Włodzimierz Salawach

Potrzebuje opini o lekarzu ginekologu W.Salawachu.Słyszałam bardzo skrajne do siebie zdania na temat tego lekarza i mam mały problem.Pomórzcie Kobiety i piszcze swoje opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gratuluje!!! Pierwszy synek?To to poród jeszcze w tym roku :) ? No ja równo 12tydzień :) No mam w sume inną przychodnie ale nie znam tamego lekarza,a ładować sie w nie znane?I zmieniać nagle lekarza w trakcie ciąży? A jestem troche nie śmiała i nie wiem jak nowemu lekarzowi wytłumaczyć ze zmieniam lekarza??
Moze znajdz inna przychodnie blizej ciebie.W którym jestes tygodniu? ja juz 37 i 1dzień.Bede miała chłopaka ;-)
Ja jestem bardziej z okolic trójmiasta.Mój lekarz w przychodni to szkoda gadac...nie kompetenty i za dużo miał "wpadek" z kobietami w ciąży,nie wykrycie choroby u płodu,przypisywanie leków które nie powinno sie brać w ciąży to szok!!!!Kiedyś właśnie 3lata temu jak byłam z synkiem w ciąży to mi koleżanka poleciła Salwacha i nie miałam nic do niego,urodziłam zdrowegi synka.Ostatnio byłam w ciąży i poroniłam i właśnie dr.Salwach powiedział że samoistnie.Teraz jestem ponownie w ciąży i mam obawy :( no byłam dzisiaj u niego na usg to wszystko ok,wyniki mam dobre...
Ja do prowadzenia ciąży nie polecam, mało udziela informacji lub twierdzi że się kobieta w internecie za dużo naczytała.
Jak tylko kontrolnie to jak najbardziej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
aga a skąd jestes?niema w twojej przychodni innego lekarza?
No mi prowadził pierwszą ciąże i byłam zadowolona,fakt że jest to człowiek zamknięty i to trzeba go wypytywać o szczegóły...Ale teraz jestem ponownie i zdania sie pozmieniały i sama nie wiem ...
bylam u niego raz (na Stogach wlasnie) i wiecej nie poszlam, nie wzbudzil mojego zaufania, ale to tylko moje odczucia...
Salwach hmm nie polecam pracował na Stogach i do niego chodziłam przed ciążą.Bardzo niemiły.Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0