Widok
Każdy ma inne zdanie na temat danego lekarza po co odstraszać pacjentki??O jakim lekarzu mowisz że tak warto poczytać opinie co??nie spotkałam się jeszcze z lekarzem u którego niebyłoby dobrych i złych opinii...chodzę do Dr Piskulaka mimo że są różne opinie o nim poszłam i jestem zadowolona i nie mogę powiedzieć złego słowa na Niego jest naprawde super fachowcem i mogę go polecić każdej dziewczynie
Ja przed wyborem lekarza zbieram opinie od znajomych i czytam, co napisano na różnych portalach. Jak są to tylko 2 czy 3 opinie, to nie opieram się na nich, ale jak ich jest kilkanaście czy kilkadziesiąt i przeważają złe - to wybieram innego, a jak dobre, to utwierdzają mnie w przekonaniu, że warto.
Gdyby wszyscy pacjenci - zadowoleni czy nie - wpisywali swoje opinie na portalach typu "znany lekarz pl." czy "ranking lekarzy", byłoby tych opinii o wiele więcej i łatwiej byłoby wybierać.
Gdyby wszyscy pacjenci - zadowoleni czy nie - wpisywali swoje opinie na portalach typu "znany lekarz pl." czy "ranking lekarzy", byłoby tych opinii o wiele więcej i łatwiej byłoby wybierać.
prawda jest taka że częściej jeżeli w ogóle ktoś daję opinię to daje złą...prawda jest taka, że jak ktoś ma zła opinię to jest bardziej prawdopodobne że wystawi taką opinię publicznie...a cóż te dobre gdzięs umykają, bo skoro wszystko jest ok nie ma sensu się fatygować i wystawiać dobre opinie...tak już jest...to jest potwierdzone naukowo! że chętniej się wystawia złe opinie pod wpływem emocji... więc opinie opoiniami, ale tych naajlepszych opinii możecie wcale nie zobaczyć na forach i portalach ..taka prawda :) najlepiej podpytywać albo iść na wizytę konsultacyjną..a czasem są to wizyty bezpłatne, więc warto skorzystać i wyrobić własne zdanie na każdy temat :) dobranoc!
Szanowni Państwo,
Cieszymy się z wielu pozytywnych opinii oraz z coraz większej popularności naszego portalu. Informujemy, że kierujemy się chęcią dostarczania rzetelnych informacji pacjentom. Prowadzimy naszą działalność w sposób transparentny i zrozumiały dla użytkowników.Naszym celem jest bycie źródłem wyjątkowo wiarygodnych informacji o lekarzach wszystkich specjalizacji, zamieszczonych przez pacjentów. Tworzymy miejsce dialogu lekarzy i pacjentów. Gorąco zapraszamy do korzystania z naszego serwisu : http://www.rankinglekarzy.pl
Cieszymy się z wielu pozytywnych opinii oraz z coraz większej popularności naszego portalu. Informujemy, że kierujemy się chęcią dostarczania rzetelnych informacji pacjentom. Prowadzimy naszą działalność w sposób transparentny i zrozumiały dla użytkowników.Naszym celem jest bycie źródłem wyjątkowo wiarygodnych informacji o lekarzach wszystkich specjalizacji, zamieszczonych przez pacjentów. Tworzymy miejsce dialogu lekarzy i pacjentów. Gorąco zapraszamy do korzystania z naszego serwisu : http://www.rankinglekarzy.pl