Widok

Ginekolog-endokrynolog do prowadzenia ciąży - nie dr Ostrowska-Ciskowska

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Szukam ginekologa do prowadzenia ciąży. Poprzednią ciążę prowadziłam u dr Ostrowskiej-Ciskowskiej i byłam zadowolona, ale dr już teraz nie prowadzi ciąż, zajmuje się bardziej endokrynologią. Jestem zmuszona szukać kogoś innego, ale zależy mi by znał się też na endokrynologii. Byłam już u kilku lekarzy, którzy twierdzili że TSH na poziomie 3 jest ok, bo to środek normy. Poprzednie ciąże miałam z problemami, więc chciałabym by lekarz potrafił w porę zauważyć problem i by można było się z nim umówić częściej niż raz na miesiąc.

Nie wiem, może szukam kogoś kto nie istnieje, ale chciałabym dla dziecka zrobić wszystko, by urodziło się zdrowe, w końcu ciąża to jedna wielka inwestycja w całe przyszłe życie i zdrowie maluszka...

Lekarz może być z całego trójmiasta, w razie potrzeby dojadę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo polecam dr Agnieszkę Kowalewską-Włas. Trochę się ceni, ale myślę że tutaj zdrowie maluszka i nasze jest bezcenne. Mi prowadziła dosyć skomplikowaną ciążę z problemami tarczycowymi. Wszystko zakończyło się szczęśliwie i teraz ciesze się małą kruszynką u boku. Koleżanka z hashimoto też u niej prowadziła ciąże i była bardzo zadowolona. Przyjmuje w Gdyni na Parkowej.
Ja również polecam Kowalewską-Włas. Po trzech poronieniach udało mi się urodzić zdrowego synka. Uprzedzam tylko, że jest dużo bierze za wizytę i zleca mnóstwo badań. Byłam u wielu lekarzy i uważam, że ona jest najlepsza w trójmieście.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oo, wlasnie o takie info mi chodzilo. A ile bierze?
250zł za wizytę, ale zawsze wszystko dokładnie ogląda u dzidziusia i u mamy, wizyta trwa zazwyczaj ok 30-40min. Dodam jeszcze, że to po prostu fajna babka jest :)
U Pani doktor Agnieszki Kowalewskiej Wlas prowadziłam dwie ciąże , obie z problemami tarczyca i skracając się szyjka , do tej pory chodzę do niej jako do endokrynologa i ginekologa , lepszego lekarza nie spotkałam . 3 lata temu za wizytę z usg placilam 200zl , pelecam
Zdecydowanie dr Śliwiński z gamety w Gdyni. Wspanialy specjalista. Prowadziłam ciążę u dr. Urodziłam 6 dni temu zdrowego synka.
Koszt wizyty 150zl.
Ja miałam ciążę zagrożoną, więc częste wizyty, czasem nawet co dwa tygodnie, co miesiąc badania krwi, badanie pappa, echo serca. Łącznie za te wszystkie wizyty, badania i leki wyszło mi około 10 000.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

kolorowanki do druku (30 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?

Zabawy/pożyteczne zajęcie dla 3 latka (29 odpowiedzi)

Jestem mamą prawię3 letniej córeczki. Nie pracujei spędzam cały dzień z dzieckiem. Męża nie ma...

krem nawilżający do twarzy (44 odpowiedzi)

Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka...

do góry