Widok
Ginekolog-endokrynolog do prowadzenia ciąży - nie dr Ostrowska-Ciskowska
Szukam ginekologa do prowadzenia ciąży. Poprzednią ciążę prowadziłam u dr Ostrowskiej-Ciskowskiej i byłam zadowolona, ale dr już teraz nie prowadzi ciąż, zajmuje się bardziej endokrynologią. Jestem zmuszona szukać kogoś innego, ale zależy mi by znał się też na endokrynologii. Byłam już u kilku lekarzy, którzy twierdzili że TSH na poziomie 3 jest ok, bo to środek normy. Poprzednie ciąże miałam z problemami, więc chciałabym by lekarz potrafił w porę zauważyć problem i by można było się z nim umówić częściej niż raz na miesiąc.
Nie wiem, może szukam kogoś kto nie istnieje, ale chciałabym dla dziecka zrobić wszystko, by urodziło się zdrowe, w końcu ciąża to jedna wielka inwestycja w całe przyszłe życie i zdrowie maluszka...
Lekarz może być z całego trójmiasta, w razie potrzeby dojadę.
Nie wiem, może szukam kogoś kto nie istnieje, ale chciałabym dla dziecka zrobić wszystko, by urodziło się zdrowe, w końcu ciąża to jedna wielka inwestycja w całe przyszłe życie i zdrowie maluszka...
Lekarz może być z całego trójmiasta, w razie potrzeby dojadę.
Bardzo polecam dr Agnieszkę Kowalewską-Włas. Trochę się ceni, ale myślę że tutaj zdrowie maluszka i nasze jest bezcenne. Mi prowadziła dosyć skomplikowaną ciążę z problemami tarczycowymi. Wszystko zakończyło się szczęśliwie i teraz ciesze się małą kruszynką u boku. Koleżanka z hashimoto też u niej prowadziła ciąże i była bardzo zadowolona. Przyjmuje w Gdyni na Parkowej.