Widok

Ginekolog - połoznik dr Jan Grążawski

Dziewczyny czy może któraś chodzi do dr Gżązawskiego do przychodni Dąbrowa - Dąbrówka w gdyni na NFZ ? i czy wiecie czy ten lekarz pracuje na Zaspie w Szpitalu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tego co wiem to jeszcze pracuje na Zaspie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie polecam go.... tylko nie do niego....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
....a o Dr. Chrostowskim macie jakieś zdanie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja polecam! uratował moją ciąże i tylko dzięki niemu mam śliczną córeczkę! jest super!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A dlaczego go nie polecasz? Co się stało?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja znam dr Grążawskiego od 26 lat i nie zamieniłabym go na innego. wg mnie jest bardzo dobrym specjalistą. mam dwoje dzieci, oboje urodziłam w Szpitalu na Zaspie i moim prowadzącym lekarzem był dr Grążawski. ja znam tylko bardzo dobre opinie na jego temat, także nie wiem skąd takie zdanie. POLECAM
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gdyby mi zapłacili za wizytę u Niego to bym odmówiła :/
Trafiłam na Niego na ip w ciąży i po badaniu bolało mnie bardziej niż jak kilka dni później miałam skurcze porodowe :/ bo to że był nieprzyjemny - to mi nie przeszkadza, zacisnę zęby i nadal będę miło się uśmiechać, ale takie niedbałe badanie? Bolało mnie jak leżałam, siedziałam, stałam, bałam się iść siusiu tak mnie bolało! To mój jedyny koszmar i złe wspomnienie z ciąży :/
image image

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chodzę do Dr.Chrostowskiego i mam coraz więcej wątpliwości co do niego,ale nie wiem na kogo go zmienić.
Nic nie mówi,nie tłumaczy,wogłule prawie nic nie mówi.O anemii w ciąży dowiedziałam się nie od niego a od lekarza rodzinnego,o niedoczynności tarczycy też.Jestem rozczarowana.mam nadzieję,że ta tarczyca nie wpłynęła na rozwój mojego dziecka.Dowiem się jak się urodzi....
Czasem gubię się w życiu,czasem upadam
Czasem się wspinam do góry
Lecz chcę być szczęśliwa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy ma ktoś do niego nr tel?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Dobry ortodonta (32 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

Fizjoterapeuta (3 odpowiedzi)

Dzień Dobry, Poszukuję bardzo dobrego fizjoterapeuty w Trójmieście. Będę bardzo wdzięczna za...

do góry