Widok

Ginekolog przychodnia studencka

Mógłby mi ktoś powiedzieć coś więcej na temat ginekologów w przychodni studenckiej na al. zwycięstwa ? Który godny polecenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Czupryńska już niestety nie przyjmuje w tej przychodni. Z obecnie przyjmujących tam lekarzy polecam dr Adamskiego. Delikatny, dokładny, uprzejmy, ale ciężko uzyskać od niego wyczerpującą odpowiedź, trzeba doktora "pociągnąć za język"... Ciężko uzyskać też poradę odnośnie doboru antykoncepcji. Niestety rzadko przyjmuje i zapisy są tylko w dniu wizyty, nie można zapisać się wcześńiej :/
Jedynym lekarzem tej specjalizacji do którego chodziłam jest dr Czupryńska. Z pozostałymi nie miałam kontaktu, więc trudno mi się na ich temat wypowiadać.
Nie jestem pewna czy dr wciąż tam przyjmuje. Świetna lekarz. Bardzo rozgadana, na wszystkie pytania odpowiada. W przypadku jakiegokolwiek nagłego wypadku zawsze można kontaktować się telefonicznie. Minus- ciągle spóźniona :)

Ach... co istotne, należy uzbroić się w stalowe nerwy w stosunku do położnej, z którą natępuje pierwszy kontakt w poradni. Wyjątkowo antypatyczna osoba.

Inne tematy z forum Zdrowie

lek. stom. Cezary Kłosiński - Borkowo łostowickie DENTAL PLANET (7 odpowiedzi)

Prosze o opinie, chodzi o lek. stom. Cezarego Kłosińskiego. Przyjmuje w Dental Planet Borkowo....

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (11 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

do góry