Widok

Ginekolog szpital kolejowy

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś zna tam dobrego lekarza? Jakie warunki są w gabinecie, czy jest usg, czy jest łazienka czy trzeba się rozbierać na widoku? Ile się czeka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr. klimaszewski bardzo dobry lekarz, jest usg, rozbierasz sie za parawanem osobne pomieszczenie u pielegniarki, osobne na badanie osobne do usg. Toaleta na korytarzu, czeka się różnie ale warto.
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Słyszałam z drugiej reki, że czeka się max tydzień. Ale tam chyba jeszcze inny lekarz jest wiec nie wiem, czy to akurat do dr. Klimaszewskiego?
do dr. klimaszewskiego są już terminy październik/listopad :)
image
A to jeszcze jedno - podobno ten lekarz przyjmuje pacjentki również w te dni, kiedy w grafiku jest inny lekarz. Jak się dostać na te nadprogramowe wizyty, trzeba być stałą pacjentką czy wystarczy poprosić w rejestracji? I czy da się tam dostac od ręki w pilnej sprawie?
Warunki do przebierania są mało komfortowe, malo miejsca, parawan niewiele zasłania, nie ma na czym położyć rzeczy, nie ma możliwości zadbania o higienę przed i po badaniu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie polecam!!!! a wrecz odradzam Klimaszewskiego!!!! liczy sie tylko kasa kasa kasa!!!! a nie zdrowie pacjentki!!!!!
image

image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Chyba ci się lekarze pomylili.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
http://forum.trojmiasto.pl/zdegustowana-ginekologiem-jakiego-polecacie-t403106,1,16.html

POLECAM
Rozumiem, że tamtego drugiego lekarza się raczej wystrzegać..
ja polecam dr klimaszewskiego- prowadził moją drug ciążę,delikatny,z poczuciem humoru :). tylko nigdy nie wchodziła o umówionej godzinie zawsze miał ponad godzinny poślizg
córcia nr1
image

córcia nr2
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak jak juz pisalam kobiety tylko nie klimaszewski!!!!!!!!!!!! ten czlowiek nie ma pojecia o leczeniu tylko o robieniu kasy na biednych i naiwnych kobietach!!!!!!!!!!
prosze poczytajcie opinie na jego temat nie tylko te dobre,nareszcie modernizator portalu znany lekarz umieszcza opinie negatywne czego wczesniej nie chial robic,jak widac jest wiele kobiet ktore cierpia przez klimaszewskiego!!!!
http://www.znanylekarz.pl/robert-klimaszewski/ginekolog/gdansk
image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

do góry