Widok

Ginekolog w Lux Med Gdańsk

Czy możecie mi polecić dobrego, sprawdzonego, profesjonalnego ginekologa w Lux Medzie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam z całego serca dr.Dorotę Papińską- Stachowiak , polecam ją kazdej znajomej i nie tylko sympatyczna delikatna kompetentna - cudowny lekarz z powołania .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam. W Lux tylko do dr Stachowiak. Tylko jest jeden problem- na wizytę trzeba się zapisać kilka msc przed planowana wizytą. Teraz na drugą połowę stycznia można się zapisać....
Do pani dr można utrafić terminy nawet na następny dzień, jak ktoś odwołuje wizytę, tylko że trzeba na bieżąco sprawdzać w internecie. Parę dni temu były wolne do niej 3 terminy w tym miesiącu:) Oczywiście już zajęte ale mam nadzieję, że ktoś z przyszłego tygodnia zrezygnuje, bo tez się chętnie wybiorę.
również polecam doktor Stachowiak:)
należę do lux-medu i wybrałam sobie dr Stachowiak - tą o któej wyżej mowa. Też szukałam dobrego gin z lux-medu i po wielu opiniach właśnie ją sobie wybrałam. Pani Dorota bardzo przyjemna babka. Z terminami do gin ogólnie zawsze jest problem, ale jak wyżej słusznie ktoś zauważył trzeba na bieżąco sprawdzać w necie terminy i można trafić nawet w tym samym tygodniu wolny termin.
tylko i wyłącznie dr Stachowiak. Lekarz I ligii.

Inne tematy z forum Zdrowie

Hiszpańska mucha, jakie macie doświadczenia? (7 odpowiedzi)

Ciekawi mnie tutaj czy ktoś może stosował srodek taki jak hiszpańska mucha i moze napisać swoje...

Problem z utrzymaniem erekcji (215 odpowiedzi)

Witam Mam 45 lat. Od jakiegoś czasu mam spore problemy z utrzymaniem erekcji. Na początku...

Czy tabletki powiększające biust działają? (6 odpowiedzi)

Mam pytanie o tabletki powiększające biust. Czy mogą działać?

do góry