Widok

Ginekolog z LUX MED-u dla przyszłych mam - po poronieniach

Śródmieście Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
witam Was serdecznie, czy ktoś może mi podpowiedzieć który specjalista ginekolog z Lux med jest dobry ? jak tytuł wątku wskazuje jestem po kilku poronieniach i chce zacząć starania o dzidzi, lecz pod fachowym okiem. Bardzo Was proszę o porady na temat specjalistów z Lux Med, gdyż tam mój mąż i przy okazji ja mamy wykupiony pakiet.

pozdrawiam serdecznie,
Kasia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kasia,ja chodzilam w ciąży najpierw do Wlaz-Kowalewskiej,fajna lekarka i ma bardzo dobre opinie ,niestety juz nie pracuje w lux medzie, finiszowalam u Makowskiej,pomimo kilku wad ktore mnie wkurzały to lekarz ok, tyle ,że oprocz cukrzycy ciążowej nie mialam zadnych problemow wiec nie wiem czy w Twojej sytuacji ci lekarze by sie sprawdzili.
proponuje sie zapisac do Makowskiej i z nia porozmawiac o poronieniach i zobaczyc jak podejdzie do tematu.

duży minus-strasznie dlugo sie czeka na wizyte około poltora miesiąca.
witam, ja również jestem po poronieniu i drugiej ciąży bardzo problemowej ale na szczęście donoszonej , bo p.dr szybko reagowała:))prowadziła mnie również dr kowalewska- włas, bardzo dobry lekarz i naprawdę polecam, zawsze dostępna, pomocna i zna się na tym co robi. Wiem, że gdybym w pierwszej ciąży trafiła do tej doktor to tak by się to nie skończyło. Na szczęście odnalazłam "swojego"lekarza, któremu zawdzięczam bardzo dużo:)))....5 miesięcznego cudownego synka.(Czy przyjmuje w Lux-medzie nie wiem, ja chodziłam do Niej do Wrzeszcza)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

hiv przed porodem (33 odpowiedzi)

Czy któraś z was robiła to badanie przed porodem? bo widzę, że z reguły lekarze zlecają na...

pozew o rozwód (18 odpowiedzi)

napiszcie mi proszę adres gdzie składa się pozew i mam pytanie, czy na rozprawę koniecznie muszę...

angielski Early Stage (3 odpowiedzi)

Czy ktoś ma jakieś opinie o tej szkole językowej? Prowadzą zajęcia w szkołach.

do góry