Widok

Ginekolog z LUX MED-u dla przyszłych mam - po poronieniach

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
witam Was serdecznie, czy ktoś może mi podpowiedzieć który specjalista ginekolog z Lux med jest dobry ? jak tytuł wątku wskazuje jestem po kilku poronieniach i chce zacząć starania o dzidzi, lecz pod fachowym okiem. Bardzo Was proszę o porady na temat specjalistów z Lux Med, gdyż tam mój mąż i przy okazji ja mamy wykupiony pakiet.

pozdrawiam serdecznie,
Kasia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kasia,ja chodzilam w ciąży najpierw do Wlaz-Kowalewskiej,fajna lekarka i ma bardzo dobre opinie ,niestety juz nie pracuje w lux medzie, finiszowalam u Makowskiej,pomimo kilku wad ktore mnie wkurzały to lekarz ok, tyle ,że oprocz cukrzycy ciążowej nie mialam zadnych problemow wiec nie wiem czy w Twojej sytuacji ci lekarze by sie sprawdzili.
proponuje sie zapisac do Makowskiej i z nia porozmawiac o poronieniach i zobaczyc jak podejdzie do tematu.

duży minus-strasznie dlugo sie czeka na wizyte około poltora miesiąca.
witam, ja również jestem po poronieniu i drugiej ciąży bardzo problemowej ale na szczęście donoszonej , bo p.dr szybko reagowała:))prowadziła mnie również dr kowalewska- włas, bardzo dobry lekarz i naprawdę polecam, zawsze dostępna, pomocna i zna się na tym co robi. Wiem, że gdybym w pierwszej ciąży trafiła do tej doktor to tak by się to nie skończyło. Na szczęście odnalazłam "swojego"lekarza, któremu zawdzięczam bardzo dużo:)))....5 miesięcznego cudownego synka.(Czy przyjmuje w Lux-medzie nie wiem, ja chodziłam do Niej do Wrzeszcza)

Inne tematy z forum Śródmieście

Brabank - opinie i oceny (77 odpowiedzi)

Brabank to nazwa osiedla, które powstanie w rejonie ul. Wałowej i Stara Stocznia w Gdańsku....

Bastion Lew (3 odpowiedzi)

Długie Ogrody, gdzie powstaje Bastion Lew, to zlokalizowany nieopodal ścisłego, historycznego...

Kamienna Grobla (4 odpowiedzi)

Planowana zabudowa będzie znajdowała się bezpośrednio przy nabrzeżu Motławy. To unikatowa...

do góry