Widok

Godding proszę o opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,
zastanawiam się nad weselem w namiocie ok. 150 osób, czy ktoś był, miał, jak jedzenie, organizacja proszę o opinie:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
bylam w namiocie goodingowskim na imprezie a'la wesele..bylo 98 osob i mega scisk-parkiet malutki byl (przy tradycyjnie ulozonych stolach) :( jedzenie natomiast pychotka!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no właśnie ja chce zrobić wesele na 130 osób i właśnie się obawiam o miejsce do tańczenia....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Fajna sala, mega jedzenie - bardzo nietypowe,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
poprosiłam koleżankę któa 07.07 miala tam wesele, żeby się wypowiedziałą, ale na szybko powiedziała mi zebym napisała ze miejsce piękne ale masakryczna obsługa, leniwi kelnerzy opieszali i opryskliwi, duzo rzeczy było inaczej niz ustaliła (np stolik DJ i fotografa nie w tym miejscu co było ustalone ) i baaaardzo mało jedzenia, gdyby nei dzik podawany bala sie ze goscie głodni wyjdą...
Madness is the gift, that has been given to me!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam, w goddingu ostatnio fotografowałem we wrześniu 2011 - była to właśnie opcja w namiocie. Wesele na 90 osób było już dość tłoczne. Nie ma tam ogólnie za wiele miejsca, goście siedzący przy 'oknach' musieli zmagać się z rosą i mokrymi, skraplającymi się ścianami. Logistycznie również wyglądało to średnio, rozbieżność podawania dań to ponad 30 minut.. prawdopodobnie dlatego, że większość dań musi być zniesione z głównego budynku.
Otoczenie jest fenomenalne, staw, lasek i.. jednocześnie centrum Trójmiasta - to spore atuty.
fotki można zobaczyć tu: http://blog.fotolinea.pl/index.php/tag/wesele-w-namiocie-godding/
Fotografia ślubna FOTOlinea Mariusz Wacławiak
http://www.fotolinea.pl tel: 664 970 037

NIP: 466-027-55-73
REGON: 340800958

Wystawiam faktury VAT
Właśnie tego się boję, miejsce jest urocze, ale to niestety nie zastąpi wszystkiego nie mam pomysłu na inne miejsce...Panie Mariusze może poleci Pan równie urokliwe miejsce:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
byłem w restauracji Godding na weselu siostry mojej żony. Po pierwsze miało być w tym samym czasie tam jeszcze jedno wesele na dole w namiocie i przyjęcie chrztu u góry. Co do wesela ok, co do chrztu jednak okazało się, że że jest również przyjęcie weselne o czym Pani menedżer nie raczyła poinformować a wiedziała na pewno wcześniej. Po drugie serwowanie jedzenia: bardzo długie oczekiwanie na drugie danie obiadowe. Szynka z przystawek zimnych pojawiła się za kilka godzin wśród innych zimnych dań, dla mnie niedopuszczalne. Po trzecie pojawili się na parkiecie goście z góry, oczywiście Pani menadżer odbiła piłeczkę, że na pewno ktoś z naszych gości ich zaprosił (sic!) Na poprawinach nie pojawiło się całe jedzenie z wesela, na pytanie Pani menedżer odpowiedziała: "mogła Pani zadzwonić w poniedziałek i wziąć to jedzenie". Ogólnie wrażenia bardzo negatywne. Szkoda, bo lokalizacja i klimat lasu ma wielki potencjał.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja z kolei słyszałam same komplementy nt. Goddinga. Ale fakt dla wesel na około 60 osób.
Ja w zeszlym roku napalilam sie na Godding i przeszukalam cale forum w poszukiwaniu informacji :) Reasumujac - wesele powinno byc ok, jezeli bedzie male, czyli na max 60 osob.
Mi tez sie marzylo wesele w namiocie, ale pamietaj ze polskie lato jest zmienne. W tym roku w lipcy bylo non stop ok 30C, a w jeden lipcowy weekend bylo tak zimno i deszczowo, ze gdybym miala wtedy slub, to futra bym szukala. Wyobraz sobie wesele pod namiotem w taki dzien.
Poza tym, dziewczyny pisaly o korkowym, ale nie wiem, czy to nadal aktualne.
Ogolnie, miejsce piekne i gdybym miala wesele na 60 osob to chcialabym tam :)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Na wesele nie polecam fatalna obsługa i jedzenie dostateczne . Jako gość weselny jestem zawiedzona
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

do góry