Widok

Goldwell czy Wella?

Zastanawiam się, która z profesjonalnych farb jest lepsza - Goldwell czy Wella? Wiem, że Wella ma nowość farbę Ilumino, która daje dużo blasku włosom, odbijając światło. A jak Goldwell?

Będę wdzięczna za opinie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdecydowanie Wella:) Ilumina faktycznie jest farbą swietnej jakości i daje włosom śliczny połysk no i bardzo włosy odżywia:)
Dziękuję :) zawsze myślałem, że Goldwell jest najlepszy.
Zdecydowanie polecam Goldwell,stosuje farby tej firmy kilka razy dziennie! Zarówno farby z serii Topchic oraz Nectaya z pielęgnacyjnym olejkiem arganowym (nie zawiera amoniaku) są niezawodne w każdej sytuacji!
Papi a czy Goldwell ma odpowiednik farby Wella Illumino, która nadaje duży połysk, a przy blondach nie trzeba w zasadzie robić refleksów?

Pytam, bo dotąd fryzjer farbował mi włosy Wellą Illumino i pięknie błyszczą się włosy, nie trzeba robić żadnych refleksów. Niestety nie jestem zadowolona z cięcia i chciałam spróbować pofarbować włosy w salonie, gdzie pracują na Goldwellu.
Poczytaj o produkcie Elumen hair color,produkt mega pielęgnujący włosy,nadaje jedyny w swoim rodzaju połysk ,również włosom blond.Szukaj fryzjera ,napewno dobierzecie odpowiedni produkt.Powodzenia i połysku :-)
Dziękuję:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Davines jest dobry :)
Czesc dziewczyny! Co się dzieje z Filipem? Jego atelier na powstańców jest zamknięte !!!! Jestem zrozpaczona!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zaryzykowałam... Włosy pofarbowane Goldwell Topchic plus refleksy rozjaśniaczem. Kolor fajny, włosy błyszczą się... Jest jednak ale... Niestety farba ma amoniak i bardzo po niej swędzi skóra głowy. Wella Illumina nie ma amoniaku a włosy były podobnie rozświetlone. Na szczęście włosy są fajnie ścięte, więc było warto.
Uważam, że Wella będzie lepsza, bo po Goldeell moje włosy są matowe, a po umyciu w dotyku jak guma, nawet po użyciu szamponu tej samej firmy.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Nigdy nie miałam orgazmu pochwowego (29 odpowiedzi)

Moim problemem jest niemożność osiągnięcia orgazmu pochwowego.. Nigdy go nie osiągnęłam, mimo...

Porost włosów (78 odpowiedzi)

Hej. Stosujecie jakies tabletki na porost włosów ? Ja ostatnio zaczęłam zażywać ProHair. I jak na...

Coś skutecznego na cellulit (49 odpowiedzi)

Hej dziewczyny, doradźcie coś dobrego na cellulit. Piję dużo wody, dużo chodzę, spaceruję,...

do góry