Widok

Gołębie żywe

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej, potrzebuję parkę gołębi na ślub. wiecie skąd mogę je dorwać??:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
sliczny widok??? raczej tandetny. biedne ptaszki musza byc ozdoba i zachcianka panny mlodej.

co jeszcze ludzie wymysla zeby ich slub byl "orginalny"....
debilne komentarze pozostawcie dla siebie, bo widze że brak zajęć stanowi duży problem w tym społeczeństwie (nie ujmując normalnym oczywiście).
Drogie koleżanki, gołębi poszukajcie w hodowlach i dogadajcie się z hodowcami czy Wam je wypożyczą. Raczej nie odmawiają, a wychodzi to o WIELE taniej niż w jakiejkolwiek innej firmie :)
polecam-śliczny widok :)
Z gołębiowni!!! A pomyślałaś o białych wstążeczkach pod ich szyjami? A dlaczego akurat gołębie? Powszechnie wiadomo, że to ptactwo swoimi odchodami z****ło już niejedną powierzchnię. Chcesz mieś też z.... życie? Może coś innego, co też lata? Np. bumerang, jako symbol wierności, bo zawsze wraca.

P.S. W ramach wykwitu debilnych pomysłów rozważ także patent Bożociałowy, czyli płatki róż pod stopami, achhhhhhhhhhhh..........................................
w ten weekend była wystawa gołębi w Gdańsku na Beniowskiego :)

może można było dogadać się z jakimś hodowcą?

a swoją drogą - skąd się wzięła taka moda - na wypuszczanie gołębi?

mi osobiście nie kojarzy się dobrze ;)
Okruszku proszę napisz mi na mejla gdzie można wypozyczyc golebie za niewielka oplata bądź jak wspomniałaś za darmo:) dziękuję eldorado54@o2.pl
Okruszku wielkie dzięki za wyjaśnienie jak to wygląda już mi się podoba :-) !!!A możesz powiedzieć gdzie tak tanio znalazłaś gołąbki i za darmo też można?Mój meil dziubek210@wp.pl.Pozdrawiam ;-)
Okruszku, podziel sie prosze wiadomoscia,gdzie tak tanio:)
Okruszku! popieram w 100% Twoją wypowiedź. Szkoda czasu na pisanie odpowiedzi do takich osób jak powyższa.
A proszę napisz gdzie Ci się udało załatwić te gołąbki, ja też o tym marzę ale cena 300 zł to mnie pprzeraża.
Bardzo dziękuję!!!

czy uwazasz ze wypuszczanie z rąk gołębi to męczarnia? jesli tak to wyrazaj swoje zdanie gdzie indziej bo my poszukujemy tu rady a nie przepychanek.
a wypuszczanie gołębi polega na tym, że po zaślubinach, po wyjsciu z koscioła ale jeszcze przed składaniem zyczen para mloda dostaje do rąk po jednym bialym gołębiu i wypuszcza je w niebo, to taki symbol milosci,wiernosci i powodzenia na nowej drodze zycia a wygląda to pieknie (widzialam u znajomkow na ślubie) i juz sie dowiedzialam ze mozna wypozyczyc golębie za 150zl bądź ...za darmo!!! :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wypuszczanie gołebi to janwiększa żenada weselna ! Jak można tak meczyc zwierzeta ! Poprosty wstyd !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ile kosztuje wypuszczanie gołębi i w jaki sposób to się odbywa?
Witam serdecznie,

Posiadam w ofercie usługę wypuszczania dwóch białych gołębi.

Poproszę o kontakt na maila: dekoracje@dekori.pl

image

Pozdrawiam, Agata
Dekoracje Ślubne Dekori
do góry