Widok
Gospoda pod Żubrem Salino, Gniewino czy ktoś słyszał?
Chcę tam urządzić wesele. Chcą niewielkie pieniądze za podstawowe menu które jest bardzo urozmaicone, oraz za nocleg i poprawiny. Byłam tam na obiedzie i byłam zachwycona jedzeniem i podaniem. Tyle tylko, że nie znam nikogo kto miał tam wesele, i nie wiem sama... Nie wiem czy to nie za daleko dla gości. Wspomnę tylko, że dla wszystkich przewiduję nocleg.
Gniewino jest 70 km od Gdańska.
HELP
Gniewino jest 70 km od Gdańska.
HELP
jedzenie naprawde bardzo dobre,szef miły uprzejmy,mają wiecej noclegów mają domki naprawde polecam podłoga jest ok nie słuchajcie tych ściem raz sie tam się bawilam a jechaliśmy z Gdańska 80 osób przenocowało no i te lustra tak jak właściciel obiecał postarał sie tak jak by to było jego wesele wystrzał zarmaty coś nie samowitego będziemy wracać jeszcze raz pozdrawiamy pana Rafała świetna kuchnia
już mam :) pisałam do Państwa i dostałam szybko odpowiedź. menu jest bardzo zadowalające i uważam że warte swojej ceny :)
A i w niedziele dziewczyny byłam tam na zwiadach i jadłam obiad z narzeczonym i mamą.. i ludzie uwierzcie mi.. może nie chodzę dużo po restauracjach ale takiej obsługi nie widziałam jeszcze nigdy.. kelnerzy dostają ode mnie 11/10!! a jedzenie.. pyyychhhaaa jeszcze nigdy nie zostawiłam frytek na talerzu, a tu się tak zdarzyło :D:D
A i w niedziele dziewczyny byłam tam na zwiadach i jadłam obiad z narzeczonym i mamą.. i ludzie uwierzcie mi.. może nie chodzę dużo po restauracjach ale takiej obsługi nie widziałam jeszcze nigdy.. kelnerzy dostają ode mnie 11/10!! a jedzenie.. pyyychhhaaa jeszcze nigdy nie zostawiłam frytek na talerzu, a tu się tak zdarzyło :D:D
Ja również nie zgadzam sie z Twoją opinią regularnie bawie się tam na zabawach i nigdy nie nażekałam,impreza zawsze udana a jedzonko smaczne i przede wszystkim sporo tego na stołach.Równiez do właściciela knajpy nie mam żadnych zastrzeżeń,nie wiem czym Ci tak podpadł że psy na nim wieszasz.Z czystym sumieniem polecam tą restaurację.I nie sugerowałabym sie wypowiedziom Mirki.Czytając komentarze o tej gospodzie....99% jest jednak zadowolona co jednak o czyms świadczy.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Psy się wiesza, jeżeli ktoś na to zasługuje.... Zadaniem organizatora zabaw i bali jest zapewnienie bezpieczeństwa jego uczestnikom. Niestety w tej knajpie tak nie było na ostatniej imprezie... Brak ochraniarzy ( niższe koszty dla właściciela)... a bezpieczeństwo tych co się bawią - to sobie trzeba we własnym zakresie zapewniać????? Może następnym razem DOPISZCIE - BRAK OCHRONY, PRZYCHODZI SIĘ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ !!!
Po ostatniej imprezie mogę tylko stwierdzić, że do muzyki, jedzenia nie ma się co czepiać, do okolicy także .... ale do braku troski ze strony właściciela o jego klientów tak. Bo okazuje się, że więcej znaczą miejscowe rzezimieszki niż stali klienci .... to akurat przykre...
I jeżeli Pan jako właściciel to czyta - to niech się Pan zastanowi !!! patrzać na historię komentarzy są one bardzo pozytywne... a jedna akcja potrafi przekreślić wszystko!!!!
Po ostatniej imprezie mogę tylko stwierdzić, że do muzyki, jedzenia nie ma się co czepiać, do okolicy także .... ale do braku troski ze strony właściciela o jego klientów tak. Bo okazuje się, że więcej znaczą miejscowe rzezimieszki niż stali klienci .... to akurat przykre...
I jeżeli Pan jako właściciel to czyta - to niech się Pan zastanowi !!! patrzać na historię komentarzy są one bardzo pozytywne... a jedna akcja potrafi przekreślić wszystko!!!!
A powiedz mi w jakiej Gospodzie widzisz ochroniarzy....Na dyskotekach owszem.....ale idąc do restauracji nie przechodzisz przez bramkę i nie czekasz na pieczątkę.....chyba jednak troszkę wyolbrzymiasz......poza tym płącąc 100zł/od osoby nie oczekuj czerwonego dywanu....i super Bodygardów dbających o Twoje bezpieczeństwo.
nie chodzi o czerwony dywan - tylko o podstawowe wymogi jakie należy spełnić przy organizacji imprez masowych.....czy jest to dyskoteka, czy dancing czy inny rodzaj IMPREZY MASOWEJ... Jeżeli idę na kolację - to nie wymagam ochraniarzy, ale jeżeli idę na dużą imprezę - to już w interesie samego właściciela jest zapewnienie nie tylko papieru toaletowego w toalecie!!!! .... . Tym właśnie pracuje na dobre opinie i stałych klientów. To się nazywa zarządzanie.... zresztą czy to ważne - ostatnia impreza szybko się skończyła - bo właśnie zabrakło "wyobraźni" , wybiegania w przyszłość ... i raczej należy to odebrać jako konstruktywną krytykę, niż "wyolbrzymianie".