Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dobrze, ale drogo!! wątek zamknięty Miałam 2 małe sprawy stolarskie w kuchni (poprawienie osadzenia okapu i...
~Asia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 24 września 2016

Zabudowa kuchni wątek zamknięty Zabudowa została wykonana solidnie i w terminie który mi pasował , polecam z...
~Maciej
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 stycznia 2015

polecam wątek zamknięty Fachowe i szybkie wykonanie zlecenia zgodnie z projektem, spory wybór...
~dawid
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 28 września 2014

NAJLEPSZA FIRMA I STOLARZ W TRÓJMIEŚCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Kuchnia w wykonaniu pana Leszka to poprostu bajka,do dzis po 10 latach,blaty...
~Maciej Walaszczyk
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2012

meble kuchenne wątek zamknięty Zamówiłam w tej firmie meble kuchenne.Nie był to łatwy projekt,gdyż w mojej...
~ilona
2

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 czerwca 2011

Wykonanie mebli;kuchnia łazienka przedpokój oraz zabudowa ubikacji. wątek zamknięty Z oferty tej firmy skorzystałem z polecenia.Zanim doszło do podpisania...
~Jerzy z Niedźwiednika
1

dodano: 23 czerwca 2011

kuchnia wątek zamknięty Zamówiłam w firmie grab kuchnię drewnianą.Bardzo dobrze dobrano kolor na...
~Aga
-

dodano: 19 czerwca 2011

szybki i sprawny montaż wątek zamknięty Firma P. Leszka w ciągu jednego dnia zamontowała mi kuchnię i szafę na...
~Danuta G.
-

dodano: 13 czerwca 2011

Usługa wykonana nieprofesjonalnie wątek zamknięty Mimo że od montażu kuchni minął prawie rok, wadliwe fronty szafek nie...
~Piotr
-

dodano: 22 maja 2011

Firma godna polecenia wątek zamknięty Firma GRAB robiła dla mnie kuchnię i zabudowy w mieszkaniu. Kuchnia naprawdę...
~Paweł
3

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 12 października 2009

....pelen brak profesjonalizmu wątek zamknięty Panowie zrobili mi dziure na wylot w scianie, mam krzywa szafe, zamontowane...
~Joanna
1

dodano: 8 grudnia 2009

Niesolidność wątek zamknięty Wykonanie zabudowy (sierpień) było nieznacznie opóźnione,fachowcy nie...
~Iwona P.
1

dodano: 5 grudnia 2009

Polecam ;] wątek zamknięty Zamówiłam u Pana Leszka kuchnię i szafę przesuwną na wymiar. Pan Leszek...
~Agnieszka O.
-

dodano: 18 grudnia 2009

gorąco polecam wątek zamknięty każdemu polecam firmę GRAB, wyborem materiałów, ceną i szybkością wykonania...
~LL
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 12 maja 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
22

14

wątków

do góry