Widok

Grawitacja

Grawitacja Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Grawitacja.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

przecinek

Leży Jerzy koło wieży i nie wierzy, że na wieży leży drugi Jerzy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hmm

jak dla mnie bardzo słaby film, chcieliśmy z mężem wyjść w połowie seansu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Porażka

Szkoda kasy na takie g...o.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mnie się podobał

Super film. Super! To sf więc wiadomo, że na wiele sytuacji należy przymknąć oko, jako na wyimaginowane. Ale sam pomysł, fabuła, gra...rewelka!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie wypowiadaj sie za fanów gatunku frustracie.

M.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

prosta zasada

nie wieSZ to nie pisz. milczenie jest złotem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nędza

totalny chłam z fabułą bolka i lolka . nie chcem ale muszem sie napić
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

bardzo dobry film

Zanim poszedłem do kina go obejrzeć przeczytałem opinię na trójmiasto.pl Jestem zdziwiony, że niektórym się ten film nie podobał, przecież to naprawdę bardzo dobre kino SF - przez cały czas trzyma w napięciu i się nie dłuży oraz nie epatuje oczywistą głupotą jak to niektóre produkcje hollywodzkie. No, ale o gustach się nie dyskutuje. Daje mu 9/10 i polecam wszystkim fanom filmów akcji i SF.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

mi się film podobał

widok planety, zdjęcia - super wg mnie 9/10
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

przepisać 100 razy

Leży Jerzy koło wieży i nie wierzy że na wieży leży drugi Jerzy.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

jeden z lepszych filmów ostatnich miesięcy

Poszukujący wyłącznie rozrywki w stylu ,,gwiezdnych wojen" (nie uchybiając filmowi bo bardzo lubię ten klasyk) jak widać w powyższych postach wyjdą zawiedzeni.
Mnie i mojemu mężowi film się bardzo podobał. Fenomenalne zdjęcia, niesłychanie realistyczne efekty, bardzo dobra gra aktorska, wspaniała muzyka. Poruszający film skłaniający do przemyśleń nad tym jakimi drobinami jesteśmy we wszechświecie, przemijaniu, woli życia.
Trafi na pewno do dojrzalszej emocjonalnie publiki. Zdecydowanie jeden z lepszych filmów ostatnich miesięcy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

nie 'czyma' ino 'czymie'.jak sie przypaczam komętarzą pisanym przez głombuw i widzem styl tych co piszoł to mi ciśnienie zaczyna ruść i muszem skączyć
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

A może trzyma w napięciu? Az mnie zęby zabolały.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

lepsze słowo niz zajawka to zwiastun..
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

wierz w ortografię

... bo wiara czyni cuda
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

piękny film o miłości

o samotnej miłości ludzi w bezkresnym zimnym nieludzkim kosmosie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Super film, szczerze polecam. Jeżeli ktoś liczy na laserowe miecze to się zawiedzie. Film opowiada o woli przeżycia w skrajnie nieprzyjaznym środowisku jakim jest kosmos. Wspaniała fabuła i gra aktorska, ale rozumiem, że część widzów może być zawiedziona. Jeżeli oglądałeś Moon i podobało Ci się to idź na Grawitacje!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ogromne rozczarowanie.

Generalnie jestem bardzo wyrozumiały jeśli chodzi o filmy i czytając wcześniej zawarte tu opinie myślałem, że to przesada. Niestety dialogi z brazylijskiego tasiemca, pomijając drobiazgi zero akcji. Pochwała amerykańsko-rosyjsko-chińskiej myśli technologicznej (zawarte lokowanie produktu). Normalnie dałbym 4 ale ze względu na obsadę i zainwestowane środki daję 3. Chyba wiem co autor chciał pokazać i jaka była jego myśl, rzeczywiście to miał być film głębszy ale niestety został spartolony. Mam wrażenie, że scenariusz ktoś pisał na kolanie, lepszy napisaliby uczniowie gimnazjum. Przez to film okazał się być jeszcze bardziej płytki, bo ktoś chciał zrobić coś które widać ale nie wyszło. Do obejrzenia jeden raz w domu na dużym ekranie - to wszystko.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jakaś jedna wielka totalna tragedia, gdyby nie muzyka i kilka efektów, to na prawde brak mi słow żeby wyrazić ta tragedię....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Filmy

Niedziele (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Niedziele . Przeczytaj o filmie.

Wartość sentymentalna (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wartość sentymentalna . Przeczytaj o filmie.

Wielki Marty (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wielki Marty . Przeczytaj o filmie.

do góry