Widok

Grecja- Kreta czy Rodos ???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Widze że duzo osob było w Grecji i okolicach i mysle że mi pomozecie:)
Planujemy rezerwowac wakacje ale nie wiemy czy na Krete lepiej czy na Rodos. Na Rodos boje sie w sumie tych trzesień ziemi co byly w tym roku:)ale przecież to wszędzie może sie zdarzyc,bo kazda wyspa narazona jest na tego typu warunki:)
pomóżcie mi wybrac bo mam dylemat a musimy się juz powoli decydowac zeby dostac dobry rabat za szybka rezerwacje:))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kreta !!!
Kreta
Spełnij marzenie chorego dziecka www.trzebamarzyc.org

na rodos nie byłam, ale na Krecie tak, i polecam :)
ja również polecam Kretę,
Kreta nr 1!!!
ja też na Rodos nie byłam, ale Kreta piękna, pytanie tylko czego oczekujesz? bo jeśli all inclusive, basenów i całonocnych dyskotek to jak najbardziej, a jeśli szukasz zacisznego miejsca, na spokojny odpoczynek intymnych knajpek bez tłumu turystów to nie jedź do Grecji ;)
wiesz co ja juz sama nie wiem czego oczekuje:) co znajde fajny hotel to albo na jakims forum znajde zle opinie,albo cena przesadnie duża albo wylot nie z Gdańska, idzie się wkurzyć:) wybrac sie chcemy w 6 osob wiec jak piszesz rejon na imprezy w sam raz. uparlismy sie jakos na te rejony no i nie wiem juz sama,pojde do biura pordozy powiem co chce i do ilu kasy chce i niech szukaja tak chyba bedzie najlepiej bo juz mam dość:)
A jaka tam pogoda będzie w okolicy października - listopada? Przypuszczam, że na słońce nie mamy co liczyć...

Może Egipt???
Co myślicie?
polecam rodos!
szczegolnie okolice lindos-urocze miasteczko,na przelomie wrzesnia i pazdziernika bylo 30stopni,a opalenizna trzymala sie dluuuuuuuuuugo ;))
sezon niby jest do konca pazdziernika wiec w listopadzie może być zapewne różnie. egipt na te pore roku wydaje mi sie pewniejszy;)
Polecam Rodos, miasto Faliraki Jest to miasto typowo rozrywkowe i pełno w nim angielskich turtstów Dla młodych ludzi jest super!!!
bzdura! W Grecji są również spokojne miejsca. W zeszłym roku na weekend majowy byliśmy na Zakynthos. Mała, jeszcze słabo znana wysepka, nie zawalona betonowymi plażami i wszechobecnym tłumem. Trafiliśmy na koniec greckiej wielkanocy i początek sezonu, przy słonecznej pogodzie i 30 stopniach, cena była porażająco niska. Byliśmy z rainbow tours.
tez polecam ZAKYNTHOS
kurcze troszke późno:) bo wybralismy już...... Egipt hehehe:))
Kaja, a z jakim biurem podróży lecicie i kiedy?
na krecie bylismy, na rodos wybieramy sie w tym roku, polecam hotel rinela beach na krecie w kokkini hani, rewelacja
Agusiaczek- lecimy 3lipca z TRIADY w rejony Makadi Bay,zakochałam się w tym rejonie(jak narazie po zdjeciach)hehe:))
może wtedy za rok w podróż poślubną wybierzemy się do Grecji:)
chociaż podróż poślubna marzy mi się np na Teneryfie albo Dominikanie :)) CHOCIAŻ RAZ ZASZALEĆ:))
Agusiaczek- a Wy gdzie się wybieracie??:))
do góry