Widok
Grecja- Kreta czy Rodos ???
Widze że duzo osob było w Grecji i okolicach i mysle że mi pomozecie:)
Planujemy rezerwowac wakacje ale nie wiemy czy na Krete lepiej czy na Rodos. Na Rodos boje sie w sumie tych trzesień ziemi co byly w tym roku:)ale przecież to wszędzie może sie zdarzyc,bo kazda wyspa narazona jest na tego typu warunki:)
pomóżcie mi wybrac bo mam dylemat a musimy się juz powoli decydowac zeby dostac dobry rabat za szybka rezerwacje:))
Planujemy rezerwowac wakacje ale nie wiemy czy na Krete lepiej czy na Rodos. Na Rodos boje sie w sumie tych trzesień ziemi co byly w tym roku:)ale przecież to wszędzie może sie zdarzyc,bo kazda wyspa narazona jest na tego typu warunki:)
pomóżcie mi wybrac bo mam dylemat a musimy się juz powoli decydowac zeby dostac dobry rabat za szybka rezerwacje:))
wiesz co ja juz sama nie wiem czego oczekuje:) co znajde fajny hotel to albo na jakims forum znajde zle opinie,albo cena przesadnie duża albo wylot nie z Gdańska, idzie się wkurzyć:) wybrac sie chcemy w 6 osob wiec jak piszesz rejon na imprezy w sam raz. uparlismy sie jakos na te rejony no i nie wiem juz sama,pojde do biura pordozy powiem co chce i do ilu kasy chce i niech szukaja tak chyba bedzie najlepiej bo juz mam dość:)
bzdura! W Grecji są również spokojne miejsca. W zeszłym roku na weekend majowy byliśmy na Zakynthos. Mała, jeszcze słabo znana wysepka, nie zawalona betonowymi plażami i wszechobecnym tłumem. Trafiliśmy na koniec greckiej wielkanocy i początek sezonu, przy słonecznej pogodzie i 30 stopniach, cena była porażająco niska. Byliśmy z rainbow tours.