Widok

Grecja z 1,5 rocznym dzieckiem

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dzxiewcyzny
chce wybrać się z córką do Grecji na wakacje. Polećcie proszę jakiś hotel z ładną plażą, czysty, zadbany z placem zabaw dla dzieci. Przynajmniej 4 gwiazdki. Pozdrawiam i dziękuję z góry za odpowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam bo bardzo mi zalezy na szybkiej odpowiedzi
Misia, zerknij sobie na portale biur turystycznych- obejrzyj hotel, zobacz, jakie ma warunki, jak dla dziecka.
Podzwońlub podejdź do jakiegoś biura, pomogą Ci.
Ceny hoteli zagranicą też wahają się o to w przeróżny sposób:)-w sumie nie ma jednej zasadniczej reguły.

Każdy był gdzie indziej, zależy jaka część Grecji Cię interesuje,wyspy może??

Ja byłam na Krecie, w hotelu 4*- warunki super, rewelacyjnie położony.
image

image

generalnie myślalam o wyspach, Kreta jak najbardziej. Mogłabyś napisać w jakim hotelu byłaś? czy byłaś z dzieckiem? pozdrawiam i dzięki za odpowiedź
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wtedy jeszcze nie byliśmy z Janem.

Hotel nazywał się Marilena, w centrum Ammoudary.

Jechaliśmy z biurem Exim- zapewne na ich stronce jest ten hotel.

Byli tam ludzie z maluchami też.Był to sierpień, było bardzo gorąco, dla dzieciaków na bank za gorąco;/

My teraz uderzamy na Cypr- niedługo, tam temp są w miarę,ani za gorąco ani za zimno.
image

image

My też bylismy na Krecie z biurem Itaka. Mieszkaliśmy w miejscowości Aghia Marina w Hotelu Minerva Dore. Hotelik nie duży ale bardzo przyjemny. Właściciele bardzo mili i dzięki temu że nie jest to jakiś ogromny hotel wszystkich kojarzyło się chociaz z widzenia. Atrakcji dla dzieci specjalnych jakiś nie ma, ale jest bardzo blisko do plaży i sklepów. Ogólnie polecam wakacje z Itaką - wszystko co było opisane w ofercie sprawdziło się w 100%.
a my lecimy dokądnie 16 czerwca na Krete z Tui do hotelu grecotel elgreco z nadzieją na udane, rodzinne wakacje!
właśnie itaka nas interesuje, bo mają teraz promocję do 28 lutego, mozesz napisac coś więce o tym hotelu, dzielki
Hotel jak pisałam nie jest duży paretr plus 2 pietra (tzn nie jest to jakiś moloch), ale przytulny.Goście to głównie polacy lub szwedzi. Prowadzi go małżeństwo - bardzo sympatyczni. Pokoje z malutkim aneksem kuchennym (my kozystaliśmy tylko z lodówki). W naszym pokoju było łóżko 2 osobowe i drugie pojedyncze, szafa z sejfem który można było sobie wynająć, spora komoda, lustro, stolik i 2 fotele. Na balkonie krzesła stolik i suszarka. Łazienka z prysznicem - zadbana. Pokoje sprzątane były codziennie, i to bardzo dokładnie - nawet jak coś leżało na podłodze to Panie podnosiły i pod tym też sprzątały. Ręczniki były wymieniane ale nie pamiętam jak często. My mieliśmy super widok z pokoju (zaznaczyliśmy że to nasza podróż poślubna i dostaliśmy pokój na 2 piętrze z najlepszym widokiem- najlepiej poprosić o pokój na pietrze, bo kilka pokoi na parterze ma gorszy widok - tzn na zieleń lub palme przed balkonem). Mieliśmy 2 posiłki: śniadania były super (do teraz wspominam te świeże pachnące bułeczki - nigdy takich dobrych nie jadłam) - szwedzki stół i kolacje. Jest basen dla dorosłych i basenik dla dzieci,leżaki. Od hotelu do plaży 5 min spacerkiem (tylko trzeba przejść przez ulicę ale to nie był problem). Blisko sklepy, knajpki, autobus i wypożyczalnie samochodów. My byliśmy bardzo zadowolwni bo zależało nam na małym cichym hoteliku. To jest hotel 3 gwiazdkowy i z czystym sumieniem moge go polecić. Jezeli chodzi o Itakę to naprawdę wszystko było super od początku do samego końca. Jak masz jakieś pytania to pytaj postaram się pomóc i odpowiedzieć.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zabawy/pożyteczne zajęcie dla 3 latka (29 odpowiedzi)

Jestem mamą prawię3 letniej córeczki. Nie pracujei spędzam cały dzień z dzieckiem. Męża nie ma...

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

do góry