Widok

Grom fajerwerki-opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chciałabym uzyskać opinię na temat firmy grom , czy ktoś korzystał z ich usług i w ogóle czy warto.
Już raz pisałam taki wątek ale nie wiem czemu skasował się.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja u nich zamawiałam pokaz i uważam że zrobili to naprawdę profesjonalnie , wyszło powyżej moich oczekiwań.
Ja tez byłam zadowolona , wprawdzie nie robili u mnie pokazu ale kupiłam u nich taki zestaw który używa się samemu.
a gdzie miesci sie ta firma?

i jak ten zestaw?? fajny byl?? dlugo byly sztuczne ognie??

Zestaw strzelał około 2,5 minuty kosztował 800 zł i był bardzo piękny.
Firma mieści się w Sopocie ale nie wiem gdzie mam do nich adres i telefon.
Miałem fajerwerki strzelane przez grom w zeszłym roku i z czystym sumieniem ich polecam. Zanim podpisałem umowę miałem możliwość obejrzenia poprzednich pokazów i wyboru tego czego chcę.
Było już sporo wątków dotyczących tej firmy i fajerwerków:

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=405645&t=344194
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=339804&t=255495
forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=255493&t=162386
A co to za filozofia wystrzelić parę fajerwerków, do tego nie potrzeba firmy , sam bym to potrafił zrobić.Wystarczy kupić karton rakiet w jakiejś hurtowni i tyle , wyjdzie taniej.
No nie wiem czy to takie proste, na naszym weselu mieliśmy fajerwerki przygotowane przez GROM podzielę się więc spostrzeżeniami.
Zanim zamówiliśmy pokaz wybieraliśmy rodzaje fajerwerków, kolory kształty itp oraz oglądaliśmy nagrane filmy z wcześniejszych wesel.
Fajerwerki mieliśmy puszczane przed oczepinami około 23:50 i trwały około 3,5 minuty. Wiedzieliśmy mniej więcej jak będą wyglądały ale przeszły one nasze oczekiwania- były wspaniałe.
Według zamówienia mieliśmy srebrne palmy , wielokolorowe peonie ,
złote brokaty , czerwone krosety , trzeszczące kwiaty i wiele innych , wszystko było bardzo ciekawie razem skomponowane.
Jeżeli w ogóle myślicie o fajerwerkach to naprawdę można ich polecić, zresztą zanim wzieliśmy grom to poczytaliśmy trochę opini o tej firmie.
Ja tez już wstępnie rozmawiałam o fajerwerkach więc wiem jak mogą wyglądać, sądząc po opinii cieszę się że dokonałam dobrego wyboru.
też się zastanawiam nad fajerwerkami bo bardzo bym chciała je mieć , nie wiem tylko czy czy będzie mnie stać na wydanie dodatkowych paru tysięcy.
jeszcze jeden post:
forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=255493&t=162386
Nie koniecznie musisz wydać parę tysięcy , my zapłaciliśmy 1500 zł ale można zrobić to jeszcze taniej.
Ja też zapłaciłam 1500 zł
też myślę że dokonałaś dobrego wyboru , ja byłam zachwycona.
A jak wygląda u nich z wolnymi terminami , czy dużo wcześniej trzeba się umawiać?
Z tym niestety bywa problem , ja sama rezerwowałam termin dużo wcześniej ale moja kuzynka chciała pare dni temu zamówić pokaz na 12 lipca i nie mieli już wolnego miejsca. Z tego co wiem to robią 2-3 pokazy w ciągu jednego dnia więc zawsze jest szansa że akurat będzie wolny termin.
Z drugiej strony problemy z wolnymi terminami świadczą o dużej popularności.
W piątek oglądałam pokaz w Sopocie na hipodromie który robił grom , naprawdę jestem pod wrażeniem , do tego stopnia ze dzisiaj już mam zamówione u nich fajerwerki :)
Jak będę miała od Pana Andrzeja z gromu film z tego pokazu to postaram się go tu wkleić.
To dobrze że będziesz miała ten film, chciałabym go obejrzeć, bo coraz bardziej podoba mi sie pomysł fajerwerkowy.
Mam prośbę czy mogłabym poprosić o jakieś namiary na ta firmę bo nie wiem gdzie zapodziałam ich namiary Dziękuje

do góry