Widok

Grom fajerwerki-opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chciałabym uzyskać opinię na temat firmy grom , czy ktoś korzystał z ich usług i w ogóle czy warto.
Już raz pisałam taki wątek ale nie wiem czemu skasował się.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystko niby fajnie ale właściwie dlaczego miałabym wynajmować firmę ?
Bardzo bym chciała miec fajerwerki , ale można przecież kupić w sklepie za połowe ceny i samemu puścić.
super sprawa taki pokaz fajerwerków na weselu....goście będą zaszokowani bo u nas w Polsce to jeszcze nie jest takie popularne!!!
Tez zastanawiam sie nad fajerwerkami , ale chcialabym najpierw zobaczyc jak one wygladaja
Ja już mam zamówione fajerwerki , nie wiem jaki będzie sam pokaz ale pierwsze wrażenie przy podpisywaniu umowy OK.
Ja przeznaczyłam na fajerwerki 2000 zł , mogłam wziąć tańsze ale na szczęście dokłada się mój Tata.
jakie sś ceny takiego pokazu

Majeczka23 napisał(a):

> Ja u nich zamawiałam pokaz i uważam że zrobili to naprawdę
> profesjonalnie , wyszło powyżej moich oczeHA
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to ja tez jestem zaiteresowana fajerwerkami u pana z gromu slub mamy 13 czerwca.bede do pana dzwonic.

Nie ma problemu z zorganizowaniem pokazu w Bardo , w tym roku strzelałem w tym miejscu 13 i 26 Lipca oraz 15 i 30 Sierpnia.
Faktycznie są tam pewne problemy z sąsiadem i Bardo same nie organizuje fajerwerków , jednakże ja mogę ten pokaz wykonać, za wiedzą oczywiście dyrekcji Restauracji.

Ja będę miała wesele we wrześniu przyszłego roku najprawdopodobniej w Bardo ale z tego co wiem są tam problemy z fajerwerkami.
Podobno mają tam jakiegoś sąsiada który robi duże problemy i dzwoni na policję, nie wiem więc czy byłyby możliwe fajerwerki.
najlepiej zadzwon do właściciela - p. Andrzeja, bardzo miły człowiek. Tel. 694 - 335 - 053
image
Pilne,Dziewczyny czy ktoras was ma adres do Gromu???
z gory dziekuje

to sprawdź na www.cezarbis.com.pl .. oni też działają w trójmieście, może oni będą mieli wolny termin
a jak zamawialiście jedzenie, to wybieraliście kształt makaronu i kolor ziemniaków ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli chodzi o grom to: 694 335 053

Mam prośbę czy mogłabym poprosić o jakieś namiary na ta firmę bo nie wiem gdzie zapodziałam ich namiary Dziękuje

To dobrze że będziesz miała ten film, chciałabym go obejrzeć, bo coraz bardziej podoba mi sie pomysł fajerwerkowy.
W piątek oglądałam pokaz w Sopocie na hipodromie który robił grom , naprawdę jestem pod wrażeniem , do tego stopnia ze dzisiaj już mam zamówione u nich fajerwerki :)
Jak będę miała od Pana Andrzeja z gromu film z tego pokazu to postaram się go tu wkleić.
Z tym niestety bywa problem , ja sama rezerwowałam termin dużo wcześniej ale moja kuzynka chciała pare dni temu zamówić pokaz na 12 lipca i nie mieli już wolnego miejsca. Z tego co wiem to robią 2-3 pokazy w ciągu jednego dnia więc zawsze jest szansa że akurat będzie wolny termin.
Z drugiej strony problemy z wolnymi terminami świadczą o dużej popularności.
do góry