Widok

Groupon - potwierdzam jak poprzednicy - oszustwo

Rucola Temat dostępny też na forum:
Jestem stałym klientem Rucoli, przynajmniej do tej pory.
Rozczarowanie ofertą z Groupon przeszło wyobrażenie. "Danie dla dwojga"-ale wielkość porcji dla jednego- wg cennika dla klienta groupon - 120 pln - żenujące. Przystawka - cena 60 pln płatne już normalnie - to uwaga 4 mikro papryczki wypełnione serem - w bomi jakieś 7 pln na wagę. Deser - zamiast sosu śliwkowego, na mój gust zwykła konfitura śliwkowa, po prostu lód zalany dżemem. Coś się popsuło najwyrazniej. Dodatkowo-lekka zmiana wystroju-teraz wygląda jak w egzotycznej stołówce-szczególnie biały kawałek tkaniny nad oknem i siła oświetlenia. Droga stołówka! Szkoda !

Generalnie - jako stały klient uznałam, że restauracja na poziomie za jaka uważam / uważałam / Rucolę, promuje się poprzez Groupon i zarabia w związku z tym nieco mniej na sprzedawanym jedzeniu, w zamian przyciągając nowych klientów. Taka jest to chyba idea promowania sie w ten sposób. Nie sądzilam, że zechcą zarabiać na tym jeszcze więcej niż normalnie. Zarobek-ok, ale pazerność i to tak zauważalna - już nie. Zalecam minimum rozsądku - ludzie nie są idiotami - przynajmniej nie wszyscy, i widzą i wyciągają wnioski.
Moja ocena
Rucola kategoria: Restauracje
obsługa: 3

menu: 1

jakość potraw: 3

klimat i wystrój: 2

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 3

2.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
niestety tak to jest z tymi promocjami. zawsze jakas ukryta sciema.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
OSTRZEGAM PRZED ZAKUPEM NA GRUPONIE od firmy FLAGRANTI.PL ( STOREHOUSE)
- zamówiłem tam okulary p-sloneczne Porsche Design za jakies 150zł. Ofertę na gruponie umiesciła firma flagranti.pl (storehouse ) towar mial dotrzeć w 14 dni . Po miesiącu napisałem do Grupona jak i do flagranti.pl ze nie dostałem oplaconego zamowienia.
Grupon napisał, że przekazał pieniadze flagranti.pl a flagranti.pl mi odpisuje sorry ale nie mamy tego towaru .
Gdy zapytalem kto mi zwróci pieniadze Grupon twierdzi
ze flagranti.pl bo przelali im już pieniądze a flagranti.pl mi odpisuje, że Grupon ma mi oddać po przepychance mailami przez 2 tygodnie zdecydowałem, że składam zawiadomienie o przestępstwie oszustwa .
właściciel flagranti.pl https://www.facebook.com/luspeka/about
NIGDY wiecej nie kupie nic od flagranti.pl a Grupon leci do śmietnika.
Wam radzę też dwa razy sie zastanowić nad zakupem u nich.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Opinie i oceny

Rodzic - opinia (5 odpowiedzi)

Nasze dziecko przeniosło się z tej szkoły, bo było źle traktowane przez wychowawcę, nauczycielkę...

Ewelina - ocena (3 odpowiedzi)

Super online kurs. Można przesłuchać lekcje gdziekolwiek jestem. Kurs aktywny przez 9 miesięcy...

Kazimierz - ocena (3 odpowiedzi)

Witam. Napisze parę zdań,naszą sprawą zakupu nieruchomości zaimowała się P.Ewa Czerwińska,jej...

do góry