Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
WC - 5 zł dla klientów z zewnątrz wątek zamknięty Jak w tytule. Widząc dziś tę informację na drzwiach toalety nie miałem już...
~woland
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 września 2015

"Urozmaicanie" menu = windujemy ceny, niech barany płacą.. wątek zamknięty Jakiś czas temu wybraliśmy się z rodziną do Rucoli, gdzie...
~RZYTtoaster
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2015

Rozczarowanie wątek zamknięty Planowałam wizytę w restauracji rucola dosc długo, nadarzyła sie okazja i...
~Natalia
-

dodano: 1 lipca 2015

Naprawde warto !! wątek zamknięty Tak więc w końcu postanowiłem odwiedzić Rucolę w Krzywym Domku a mając w...
~Tatar
-

dodano: 3 października 2014

Pełna satysfakcja wątek zamknięty Nie wiem jak inne potrawy, ale ja wybrałam kurczaka la rosso - smak lekko...
~Wiesia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 6 maja 2014

Polecam wątek zamknięty Lokal godny polecenia. Dania wykwintne. Obsługa bardzo miła i kompetentna. Do...
~Ewa
-

dodano: 22 grudnia 2013

Oaza dla podniebienia! wątek zamknięty Razem z mężem i synkiem trafiliśmy przypadkiem na restaurację, kiedy...
~Ania i Wojtek
-

dodano: 8 grudnia 2013

Groupon - potwierdzam jak poprzednicy - oszustwo wątek zamknięty Jestem stałym klientem Rucoli, przynajmniej do tej pory. Rozczarowanie ofertą...
~exea
2

dodano: 21 grudnia 2010

SUPER!!! wątek zamknięty kto tam nie był jeszcze niech pędzi......
~lucyna
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 1 lipca 2013

było pysznie i miło! wątek zamknięty Smaczne jedzonko, świetnie doprawione, pyszne winko, bardzo fajny kelner i...
~Lucyna
-

dodano: 16 czerwca 2013

Bylo pysznie! wątek zamknięty Bylam z przyjaciółka, która nie je mięsa i produktów z mleka. Ja natomiast...
~O.
-

dodano: 29 kwietnia 2013

Para chcaca miło spędzić czas - opinia wątek zamknięty Oczarowani pierwsza wizyta pokusilismy się z chłopakiem o kolejna i spotkało...
~Para chcaca miło spędzić czas
-

dodano: 21 października 2012

Jeszcze tu wrócę. wątek zamknięty Bardzo miła i sympatyczne restauracja z dużym wyborem dań i profesjonalna...
~Wojtek
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 18 czerwca 2012

Wspaniały lokal! wątek zamknięty Pyszne jedzenie,świeże składniki najwyższej jakości,dopracowane kompozycje...
~Hans
-

dodano: 17 czerwca 2012

WARTO wątek zamknięty tym razem dużymi literami WARTO i jeszcze raz WARTO przyjść zobaczyć zjeść...
~rEne
-

dodano: 13 maja 2012

Rucola to jest to wątek zamknięty Ponieważ byłam miłośniczką wszystkich trzech Rucoli (teraz z konieczności -...
~aga
-

dodano: 26 kwietnia 2012

Restauracja na najwyższym poziomie! wątek zamknięty Jestem osobą, która miała okazję pracować z mistrzami kuchni hinduskie przez...
~Nat
-

dodano: 19 kwietnia 2012

Klimatycznie :) wątek zamknięty Bywałam w Rucoli w starej Olwiie, jednak ta restauracja mnie bardzo...
~Magda
-

dodano: 7 kwietnia 2012

do naszych Gości wątek zamknięty Chcielibyśmy podziękować wszystkim naszym Gościom, którzy nadal nas...
~Kuba Maj i Lila Hresiukiewicz
4

dodano: 9 marca 2012

Bezczelne oszustwo, żenujace miejsce i obsługa wątek zamknięty Bywaliśmy tam wielorotnie, ciagle wracajac wabieni unikalnym smakiem...
~Maciek
-

dodano: 28 grudnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
75

67

wątków

do góry