Widok

Grunwaldzka BUSPAS

Czy miasto nie widzi że przez BUSPAS tylko zwiększyły się korki i zostały zablokowane boczne uliczki? Co my, przedstawiciele handlowi mamy zrobić? Ten buspas to jak strzelanie do wrobil z armaty. Totalny bezsens.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ty to chyba lubisz być taki przekorny na siłę, co?

Darmowa terapia - pisanie takich wyrzygów z anonimka tylko po to, żeby zrobić komuś na złość. Podoba Ci się to Tak bardzo, że aż Ci się chyba chłopak przypomniał, skoro tak chętnie piszesz o wajchach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeżdzą.

Jeżdżą. Jeszcze raz, żebyś zajarzył mistrzu :) - j e ż d ż ą. teraz świta?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Podobno zbierają kandydatów na lot na Marsa!

Zapisz się! Świerże powietrze gwarantowane!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak tak, pewnie wozisz chorą matkę albo dzieci w wakacje do szkoły tak tak wymówek zawsze macie dwa miliony. A no i zakupy duże w godzinach szczytu powrotów z pracy :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Hahaah ja je pisze ? Codziennie jest 10 raportów waszego płaczu i gorzkich żali o buspas, oby tylko więcej ich było, może w końcu zlikwiduje się tą chorą roszczeniowość większości autoholikow
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dulkiewicz mówiła jasno, że będzie spowalniała ruch w mieście, a ludzie i tak ja wybrali. Następne 5 nowych naziemnych przejść na Legionów i zabranie jednego pasa na AK pod rowery. To dopiero będzie pięknie xd
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie wydłużył, tylko wygenerował korki.
Ilość samochodów taka sama, ale przejechać może o 1/3 mniej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ble ble. Znów o bus pasie? Nudziarze. Zajmijcie się czymś dobrym. Ta energię ci spłacie na te wypociny, użyjcie na coś pożytecznego.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Korki wieksze spalin wiele więcej.

Brawo
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

W takiej trojwiosce nie zaplanowano przez 30 lat żadnej alternatywy

Nawet skm polikwidowali.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Urzędnik odpowiedzialny za ten bubel powinien stracić posadę.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

dać premie na zachętę!

jest jeszcze tyle miejsc w których przydałby sie buspas
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

eee... ok?

A tak właściwie znasz kogoś kto namawia do całkowitego zrezygnowania z ruchu samochodowego czy tak po prostu lubisz się wściekać i świadomie olewasz fundamentalne szczegóły cudzych opinii?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Litości, co za poziom...

Nie żeby gość od "blachosmrodziarzy" się popisał, ale weź ty się ogarnij i nie kop nowego dna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ewentualnie mówiła że będzie spowalniać ruch i właśnie dzięki temu ją wybrali.

Tak tylko sugeruję że ludzie miewają różne opinie, w tym czasami nawet sprzeczne z twoimi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Będę szczery:

Jeśli dzięki buspasowi mniej przedstawicieli handlowych będzie mi truć codziennie tyłek to ja uważam że nie potrzebujemy innych pasów niż buspasy.
Jeszcze gdyby buspasy mogły magicznie blokować tych przeklętych telemarketerów to zgodził bym się na wymianę całej powierzchni trójmiasta na buspasy.

Nie zgodzę się, pomysł jest doskonały.

Już nawet mniejsza o to że osobiście wolę jeździć komunikacją zbiorową i podoba mi się że teraz jest bardziej punktualne.
Przecież właśnie przeczytałem na raporcie że buspasy mają magiczną zdolność do zmniejszania ilości tych przeklętych przedstawicieli handlowych którzy dzień w dzień wwiercają się w cztery litery udając jakie to cudowne są te ich produkty i usługi. Ja chcę jakiś szlaban który wykrywa sprzedawców fotowoltaliki i tłucze ich auta na schabowe stalowe.

oj tak, Ty je piszesz

bo Ty - smutny człowieczku epatujesz tym cebulactwem, Mówisz, że jesteśmy roszczeniowi - tylko, że to nie Tobie ktokolwiek utrudnia życie I zakazuje jeździć autobusem/rowerem. Aż Ci współczuję gdy widzę tą Twoją radość tylko z tego, że ktoś ma ciężej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry