Widok
Grupa Obiektywni - jakie wrażenia?
Witam
Zastanawiamy się nad usługą filmowania naszego wesela przez grupę Obiektywni. Zależy mi na czymś krótkim, max. 1,5 godziny bez zbędnego smęcenia - taki skrót z uroczystości. Teledyski umieszczone na stronie przypadły mi do gustu, ale może jest ktoś, kto korzystał z usług tych panów jeśli chodzi o nagranie filmu? Bardzo jestem ciekawa końcowego efektu ich pracy. Byliście zadowoleni?
Zastanawiamy się nad usługą filmowania naszego wesela przez grupę Obiektywni. Zależy mi na czymś krótkim, max. 1,5 godziny bez zbędnego smęcenia - taki skrót z uroczystości. Teledyski umieszczone na stronie przypadły mi do gustu, ale może jest ktoś, kto korzystał z usług tych panów jeśli chodzi o nagranie filmu? Bardzo jestem ciekawa końcowego efektu ich pracy. Byliście zadowoleni?
Najlepsza, grupa jaką możecie sobie wymarzyć!!!Profesjonalni, mili, służą pomocą i radą :) Dokładają wszelkich starań, żeby materiały które stwozą były jak najlepsze :) Fotoksięga i zdjęcia które otrzymaliśmy są takimi jak sobie wymarzylismy, a film cudownie, nagrany, ponadto świetnei sią go ogląda, nie jest zbyt długi ale zawiera dokłądnie to co powinien i dlatego tak świetnie się go ogląda, a jakość jest najwyższa :) Oglądałąm sporo filmów weselnych, gdyż moi znajomi barli ślub w niewielkich odstępach czasu od nas, i nieskromnie muszę stwierdzić, ze nasze materiały są o wiele lepsze :) Dlatego z czystym sumieniem polecam Obiektywnych, jeszcze dodam, że w trakcie wesela są praktycznie niewidoczni, starają sie nie przeszkadzać gościom i nie nagrywają gości w trakcie jedzenia, więc poecamy z całego serca :)
Z pełną świadomością i odpowiedzialnością możemy polecić ich usługi. Bardzo dużo naszych klientów korzystało z usług grupy Obiektywni z bardzo pozytywnym skutkiem i pełnym zadowoleniem.
ps. warunek - precyzyjnie określone oczekiwania.
Pozdrawiamy i życzymy powodzenia w przygotowaniach.
ps. warunek - precyzyjnie określone oczekiwania.
Pozdrawiamy i życzymy powodzenia w przygotowaniach.
Czesc, odpisuję tutaj bo pewnie więcej osób będzie szukało :)
Tak jak pisałam, byłam na spotkaniu wczoraj i dowiedziałam się że tak mało wiadomo o tej grupie bo działają dopiero praktycznie od roku.
Polecam, podpisujemy umowę też z nimi, nie ma problemu z odesłaniem umowy pocztą bądź skanem. Można sobie wybrać piosenki które się wam podobają a oni umieszczą ją jako podkład. W ogóle młodzi, peeeełni pomysłów i otwarci. Wypełnia się krótki kwestionariusz aby łatwiej im było się zorientować w pracy.
Więcej pewnie po weselu napiszę ;)
Tak jak pisałam, byłam na spotkaniu wczoraj i dowiedziałam się że tak mało wiadomo o tej grupie bo działają dopiero praktycznie od roku.
Polecam, podpisujemy umowę też z nimi, nie ma problemu z odesłaniem umowy pocztą bądź skanem. Można sobie wybrać piosenki które się wam podobają a oni umieszczą ją jako podkład. W ogóle młodzi, peeeełni pomysłów i otwarci. Wypełnia się krótki kwestionariusz aby łatwiej im było się zorientować w pracy.
Więcej pewnie po weselu napiszę ;)
Juz jestem po odebraniu filmu i szczerze polecam GrupeObiektywni.
Film jest swietnie zmontowany, trwa 1,30 min w cenie dodatkowo dostaje sie jeszcze stan surowy (ok 4 godz w moim przypadku).
To jeden z lepszych wyborow na naszym slubie :)
Najwiekszy atut to chyba swietny dobor podkładu muzycznego i przejscia miedzy scenami.
Uwazam ze grupa oferuje przystepne ceny za super jakos.
Dodatkowo kamerzysta niewidoczny na weselu, a super otwarty i komunikatywny.
Mam nadzieje ze komus przyda sie taka opinia, w razie pytan chetnie odpowiem :)
Film jest swietnie zmontowany, trwa 1,30 min w cenie dodatkowo dostaje sie jeszcze stan surowy (ok 4 godz w moim przypadku).
To jeden z lepszych wyborow na naszym slubie :)
Najwiekszy atut to chyba swietny dobor podkładu muzycznego i przejscia miedzy scenami.
Uwazam ze grupa oferuje przystepne ceny za super jakos.
Dodatkowo kamerzysta niewidoczny na weselu, a super otwarty i komunikatywny.
Mam nadzieje ze komus przyda sie taka opinia, w razie pytan chetnie odpowiem :)
Oooo, ja poproszę na priv a najlepiej na mail jakąś próbkę :)
Ja samym kontaktem i ich otwartościa jestem zachwycona :D
Jeśli masz jakieś cenne rady i wskazówki to chętnie przyjmę :)
Ja samym kontaktem i ich otwartościa jestem zachwycona :D
Jeśli masz jakieś cenne rady i wskazówki to chętnie przyjmę :)
My korzystaliśmy z usług Obiektywnych, a dokładnie kamerzysty Kamila ;-)
To co trzeba powiedzieć o Jego dziele to... jest inne. Każda część filmu jest robiona w innym stylu, ale to nie znaczy, że do siebie nie pasuje. Wręcz odwrotnie, tworzy jedną całość, ale nie monotonną i nudną. Oglądając kolejne sceny nie możesz doczekać się kolejnej. Sami oglądamy go 6 razy i z racji sporej rodziny, pewnie nie raz jeszcze obejrzymy, ale nawet mój mąż siedzi i ogląda od początku do końca, zwracając gościom uwagę na co ciekawsze momenty ;-) Bardzo konkurencyjna cena i szybka realizacja (po 2 tygodniach mieliśmy już film), ale wraz z bardzo dobrą jakością ;-)
Co najważniejsze podczas ceremonii, błogosławieństwa jak i wesela, Kamila nie było widać. Nie robił tego jak standardowy pan Zenek i jego pomocnik Mietek, czyli włażenie na chama między gości z wielką kamerą i 100 metrowym kablem, rozwalając przy tym zabawę. Byli niewidoczni i robili swoje ;-)
Szczerze polecamy z mężem ;-)
To co trzeba powiedzieć o Jego dziele to... jest inne. Każda część filmu jest robiona w innym stylu, ale to nie znaczy, że do siebie nie pasuje. Wręcz odwrotnie, tworzy jedną całość, ale nie monotonną i nudną. Oglądając kolejne sceny nie możesz doczekać się kolejnej. Sami oglądamy go 6 razy i z racji sporej rodziny, pewnie nie raz jeszcze obejrzymy, ale nawet mój mąż siedzi i ogląda od początku do końca, zwracając gościom uwagę na co ciekawsze momenty ;-) Bardzo konkurencyjna cena i szybka realizacja (po 2 tygodniach mieliśmy już film), ale wraz z bardzo dobrą jakością ;-)
Co najważniejsze podczas ceremonii, błogosławieństwa jak i wesela, Kamila nie było widać. Nie robił tego jak standardowy pan Zenek i jego pomocnik Mietek, czyli włażenie na chama między gości z wielką kamerą i 100 metrowym kablem, rozwalając przy tym zabawę. Byli niewidoczni i robili swoje ;-)
Szczerze polecamy z mężem ;-)
Witamy serdecznie.
Więcej ich próbek można znaleźć w YouTube: http://www.youtube.com/obiektywni
Polecamy ich zdecydowanie w 100% - ich kreatywność i umiejętności przekładają się na jakość i pełne zadowolenie klienta...
Więcej ich próbek można znaleźć w YouTube: http://www.youtube.com/obiektywni
Polecamy ich zdecydowanie w 100% - ich kreatywność i umiejętności przekładają się na jakość i pełne zadowolenie klienta...
My skorzystaliśmy z usług tych Panów.
Jeśli szukacie czegoś innego, nowatorskiego, pomysłowego i zrobionego ze smakiem to jest to strzał w 10.
Szczerze polecamy. Film i zdjęcia bardzo pozytywnie nas zaskoczyły. Panowie są otwarci ale również pełni pomysłów, a współpraca z Nimi to sama przyjemność. Na weselu nikt nie czuł się skrępowany, ponieważ praktycznie byli niczym "widmo" czyli wszystko udokumentowane a ich nie widać, hehe....
Szczerze polecamy!
Jeśli szukacie czegoś innego, nowatorskiego, pomysłowego i zrobionego ze smakiem to jest to strzał w 10.
Szczerze polecamy. Film i zdjęcia bardzo pozytywnie nas zaskoczyły. Panowie są otwarci ale również pełni pomysłów, a współpraca z Nimi to sama przyjemność. Na weselu nikt nie czuł się skrępowany, ponieważ praktycznie byli niczym "widmo" czyli wszystko udokumentowane a ich nie widać, hehe....
Szczerze polecamy!
My również bardzo polecamy :))
Nasz film obejrzeliśmy zaraz po otrzymaniu całego materiału od Kamila i Macieja. Myśleliśmy, że wszystko będzie w miarę OK i materiał zostanie nakręcony w bardziej tradycyjny sposób. Tak się jednak nie stało....
Chłopaki z naszego ślubu i wesela zrobili coś niesamowitego. Już samo intro zrobiło na nas bardzo miłe wrażenie. Nagranie ze mszy zostało ograniczone do niezbędnego minimum, na którym zostały uchwycone najważniejsze momenty.
Oglądanie go było bardzo fajne i nie przedłużało się. Przynajmniej dowiedzieliśmy się, jakie kazanie wygłosił nasz ksiądz, gdyż z powodu nieziemskiego stresu NIC z niego nie pamiętaliśmy ;)
Po przejeździe z kościoła na salę i przywitaniu gościu w formie teledysku chłopaki wrócili na chwile do tradycyjnej formy na nasze uroczyste STO LAT. Na reszcie filmu z wesela i pleneru przeplatały się najważniejsze momenty i przerywniki w formie przyśpieszonych filmików z podkładem muzycznym. Jednym słowem film ogląda się na jednym wddechu i bez chwili znużenia. Muzyka użyta do podkładu to po prostu mistrzostwo. P.S. Żona to się popłakała ;)
Wszystkim przyszłym małżeństwom polecamy ich z czystym sumieniem. Film po prostu nie mógł wyglądać inaczej :)
Weronika i Łukasz
Nasz film obejrzeliśmy zaraz po otrzymaniu całego materiału od Kamila i Macieja. Myśleliśmy, że wszystko będzie w miarę OK i materiał zostanie nakręcony w bardziej tradycyjny sposób. Tak się jednak nie stało....
Chłopaki z naszego ślubu i wesela zrobili coś niesamowitego. Już samo intro zrobiło na nas bardzo miłe wrażenie. Nagranie ze mszy zostało ograniczone do niezbędnego minimum, na którym zostały uchwycone najważniejsze momenty.
Oglądanie go było bardzo fajne i nie przedłużało się. Przynajmniej dowiedzieliśmy się, jakie kazanie wygłosił nasz ksiądz, gdyż z powodu nieziemskiego stresu NIC z niego nie pamiętaliśmy ;)
Po przejeździe z kościoła na salę i przywitaniu gościu w formie teledysku chłopaki wrócili na chwile do tradycyjnej formy na nasze uroczyste STO LAT. Na reszcie filmu z wesela i pleneru przeplatały się najważniejsze momenty i przerywniki w formie przyśpieszonych filmików z podkładem muzycznym. Jednym słowem film ogląda się na jednym wddechu i bez chwili znużenia. Muzyka użyta do podkładu to po prostu mistrzostwo. P.S. Żona to się popłakała ;)
Wszystkim przyszłym małżeństwom polecamy ich z czystym sumieniem. Film po prostu nie mógł wyglądać inaczej :)
Weronika i Łukasz
Korzystaliśmy z Ich usług we wrześniu tego roku. Jesteśmy bardzo zadowoleni z efektu Ich pracy. Film przez Nich zrobiony bardzo Nam się podoba i już jest świetną pamiątką! Osoby z Grupy Obiektywni są bardzo mili i sympatyczni, a współpraca odbywała się w bardzo przyjemnej atmosferze. Polecamy bez dwóch zdań!
Serdecznie polecamy kamerzystę Kamila z Grupy Obiektywni!
Przemiły, kontaktowy, solidny i kreatywny Chłopak!
Kilka dni temu odebraliśmy film z naszego ślubu oraz wesela z końca października 2011. Trwa dokładnie 1:26 ;) a więc jak na film ślubno-weselny naprawdę treściwie i bez dłużyzn, mimo iż nie pominął żadnego istotniejszego momentu!!! Jest wszystko, co najważniejsze + trochę (ale naprawdę w normie) tańców na parkiecie. Kamil jedno poskracał (np.lampiony, prosiaczek czy tort), drugie jest w całości (np. oczepiny) - decydował sam, ale ma Chłopak nosa! Wszystko wypośrodkowane, w sam raz!
Film ogląda się super, jest różnorodny; mnie szczególnie podoba się "ruch spowolniony", zwłaszcza z Kościoła ;D
No i wielkim atutem jest też muzyka... Zero naszej ingerencji, powierzyliśmy tę kwestię Kamilowi i tu również trafił w dyszkę :)
Nie jest to muzyka komercyjna, ckliwa, ale też chwyta za serce :)
Dostaliśmy 4 kopie filmu i tu nie możemy nie wspomnieć o bardzo estetycznej "oprawie" tych płytek. Pudełka są duże, z okładką przednią i tylną (zdjęcia Kamil wybrał sam z tych, które dostał od nas, a my on naszych fotografów z AM-Studio, ponieważ potrzebował tych zdjęć nie tylko na okładki, ale i kilka wgrał bardzo sensownie w film!), a w środku 2 płyty również z naszym "wizerunkiem" (każda z innym) - jedna płytka z filmem, druga ze zdjęciami (właśnie z tymi wszystkimi zdjęciami z AM-Studio), dzięki czemu mamy 2 tak ważne płytki w jednym miejscu.
Na koniec dodam, że cena oferty video Grupy Obiektywni (oferty foto nie znam) jest BARDZO konkurencyjna.
SERDECZNIE POLECAMY i POZDRAWIAMY KAMILA, jeśli nas czyta ;)
Acha, do "zestawu" jest jeszcze 4-godzinna, tzw.surowa wersja filmu, ale ją mamy jeszcze dostać.
Przemiły, kontaktowy, solidny i kreatywny Chłopak!
Kilka dni temu odebraliśmy film z naszego ślubu oraz wesela z końca października 2011. Trwa dokładnie 1:26 ;) a więc jak na film ślubno-weselny naprawdę treściwie i bez dłużyzn, mimo iż nie pominął żadnego istotniejszego momentu!!! Jest wszystko, co najważniejsze + trochę (ale naprawdę w normie) tańców na parkiecie. Kamil jedno poskracał (np.lampiony, prosiaczek czy tort), drugie jest w całości (np. oczepiny) - decydował sam, ale ma Chłopak nosa! Wszystko wypośrodkowane, w sam raz!
Film ogląda się super, jest różnorodny; mnie szczególnie podoba się "ruch spowolniony", zwłaszcza z Kościoła ;D
No i wielkim atutem jest też muzyka... Zero naszej ingerencji, powierzyliśmy tę kwestię Kamilowi i tu również trafił w dyszkę :)
Nie jest to muzyka komercyjna, ckliwa, ale też chwyta za serce :)
Dostaliśmy 4 kopie filmu i tu nie możemy nie wspomnieć o bardzo estetycznej "oprawie" tych płytek. Pudełka są duże, z okładką przednią i tylną (zdjęcia Kamil wybrał sam z tych, które dostał od nas, a my on naszych fotografów z AM-Studio, ponieważ potrzebował tych zdjęć nie tylko na okładki, ale i kilka wgrał bardzo sensownie w film!), a w środku 2 płyty również z naszym "wizerunkiem" (każda z innym) - jedna płytka z filmem, druga ze zdjęciami (właśnie z tymi wszystkimi zdjęciami z AM-Studio), dzięki czemu mamy 2 tak ważne płytki w jednym miejscu.
Na koniec dodam, że cena oferty video Grupy Obiektywni (oferty foto nie znam) jest BARDZO konkurencyjna.
SERDECZNIE POLECAMY i POZDRAWIAMY KAMILA, jeśli nas czyta ;)
Acha, do "zestawu" jest jeszcze 4-godzinna, tzw.surowa wersja filmu, ale ją mamy jeszcze dostać.
Grupa Obiektywni to chyba najlepsza ekipa w Trójmieście. Młodzi, otwarci i kreatywni. Filmik rewelacyjny, pięknie zestawione najważniejsze momenty, świetnie dopasowany podkład muzyczny, a co najważniejsze nie jest nudny (jak bywa przy 4 godzinnych nagraniach). Pudełko i płyta z super okładką. Jeżeli chodzi o zdjęcia to są tak przepiękne, że nie mogliśmy się napatrzeć. Album ze zdjęciami prześliczny, perfekcyjnie dopasowane zdjęcia. Do tego w gratisie dostaliśmy piękne zdjęcie portretowe naszego synka. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pracy Kamila i Maćka, widać, że robią to dlatego że to lubią i z czystą przyjemnością. Gorąco polecamy!!! :)
Kasia i Wojtek - Gdańsk
Dziękujemy Ci jeszcze raz za piękny film! Świetnie się go oglądało, jest znakomicie zmontowany. Muzyka również jest znakomita! Cieszymy się, że właśnie do Ciebie udało nam się trafić. Mamy naprawdę miłą pamiątkę, której nie wstydzimy się pokazać rodzinie i znajomym.
Pozdrawiamy Cię serdecznie i życzymy satysfakcji z pracy, wspaniałych pomysłów i wielu zadowolonych klientów.
Kasia i Wojtek
Pozdrawiamy Cię serdecznie i życzymy satysfakcji z pracy, wspaniałych pomysłów i wielu zadowolonych klientów.
Kasia i Wojtek
Gdyby ktoś miał jeszcze wątpliwości to ja także polecam. Nie wypowiem się na temat fotografa z Grupy Obiektywni, bo miałam innego, ale jeśli chodzi o kamerzystę Kamila to spisał się na medal, o czym pisałam już w wątku z moją relacją:
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=403870&c=1&k=11
. Film przez niego stworzony jest taką "esencją" tego dnia, pokazuje wszystkie najważniejsze momenty, jest bardzo dobrze i pomysłowo zmontowany, ogląda się go z przyjemnością. Poza tym sam Kamil jest bardzo miłym chłopakiem, z tysiącem pomysłów, a wiadomo że w dniu ślubu nikt z nas nie chce jakiegoś gburowatego kamerzysty, który będzie nam wchodził z kamerą w twarz. My jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru jakiego dokonaliśmy i bez wahania polecamy go innym.
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=403870&c=1&k=11
. Film przez niego stworzony jest taką "esencją" tego dnia, pokazuje wszystkie najważniejsze momenty, jest bardzo dobrze i pomysłowo zmontowany, ogląda się go z przyjemnością. Poza tym sam Kamil jest bardzo miłym chłopakiem, z tysiącem pomysłów, a wiadomo że w dniu ślubu nikt z nas nie chce jakiegoś gburowatego kamerzysty, który będzie nam wchodził z kamerą w twarz. My jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru jakiego dokonaliśmy i bez wahania polecamy go innym.
Jeżeli poszukujecie fotografa i kamerzysty na ślub, wesele...
Jeżeli zależy Wam na nietypowych kadrach, ciekawych ujęciach i uchwyceniu piękna tych niezapomnianych chwil..
Jeżeli chcecie przeżyć pozytywne wielkie emocje podczas oglądania zdjęć, filmu...
POLECAM dwóch młodych jakże kreatywnych, sympatycznych pełnych szalonych pomysłów chłopaków z Grupy OBIEKTYWNI
http://www.obiektywni.net
Grupa Obiektywni
Bo w tym dniu liczy się pełen profesjonalizm!
Jeżeli zależy Wam na nietypowych kadrach, ciekawych ujęciach i uchwyceniu piękna tych niezapomnianych chwil..
Jeżeli chcecie przeżyć pozytywne wielkie emocje podczas oglądania zdjęć, filmu...
POLECAM dwóch młodych jakże kreatywnych, sympatycznych pełnych szalonych pomysłów chłopaków z Grupy OBIEKTYWNI
http://www.obiektywni.net
Grupa Obiektywni
Bo w tym dniu liczy się pełen profesjonalizm!
My również polecamy OBIEKTYWNYCH :) Jesteśmy mega zadowoleni z Ich usług. Bardzo komfortowo nam się z Nimi pracowało - to są takie "swoje ludki" ;) Spełnili nasze wszystkie oczekiwania - a byliśmy dość wybredni i wymagający... - Panowie wytrzymali z nami nawet w 20-to stopniowym mrozie :) a podczas ślubu i wesela byli "niewidoczni", co bardzo się naszym gościom podobało.
Nie zamienilibyśmy OBIEKTYWNYCH na nikogo innego, więc Wy też nie czekajcie dłużej i dzwońcie po Nich!!! :)
Dzięki Maciejowi i Kamilowi mamy super pamiątki na całe nasze wspólne życie - piękne zdjęcia i niepowtarzalny film ...
a to jeden z wielu dowodów:
http://www.youtube.com/watch?v=_Z14kIAWRqE
Nie zamienilibyśmy OBIEKTYWNYCH na nikogo innego, więc Wy też nie czekajcie dłużej i dzwońcie po Nich!!! :)
Dzięki Maciejowi i Kamilowi mamy super pamiątki na całe nasze wspólne życie - piękne zdjęcia i niepowtarzalny film ...
a to jeden z wielu dowodów:
http://www.youtube.com/watch?v=_Z14kIAWRqE
My również mieliśmy meeega przyjemność korzystać z usług grupy Obiektywnych- Kamila i Macieja :)
Dla nas są profesjonalistami w każdym calu! Film i zdjęcia odnoszą się do najważniejszych chwil ze ślubu, nic dodać nic ująć! A plener- BOMBA !!!
Super jakość, atrakcyjna cena i możliwość dogadania się w absolutnie każdej kwestii i mnóstwo pomysłów ze strony chłopaków :)
Nie tylko obiektywnie ale i kreatywnie :D
Ze strony gości same słowa pochwał.
Nie wyróżniali się a mają ujęte sceny, o których dowiedzieliśmy się z filmu :)
Nie zamienilibyśmy ich na nikogo innego :)!!!
POLECAMY :)
Dla nas są profesjonalistami w każdym calu! Film i zdjęcia odnoszą się do najważniejszych chwil ze ślubu, nic dodać nic ująć! A plener- BOMBA !!!
Super jakość, atrakcyjna cena i możliwość dogadania się w absolutnie każdej kwestii i mnóstwo pomysłów ze strony chłopaków :)
Nie tylko obiektywnie ale i kreatywnie :D
Ze strony gości same słowa pochwał.
Nie wyróżniali się a mają ujęte sceny, o których dowiedzieliśmy się z filmu :)
Nie zamienilibyśmy ich na nikogo innego :)!!!
POLECAMY :)
Byłam jedynie obserwatorem, uczestnikiem wydarzenia a nie zamawiającym :)), jednak mogę powiedzieć:
Wyróżnia ich nietuzinkowe podejście do tematu, co w połączeniu z precyzyjnymi wskazówkami zamawiającego daje niesamowite efekty.
Zdjęcia efektowne, plenery zaskakujące, film z uroczystości "inny" niż wszystkie.
Pozdrawiam chłopaków i polecam zainteresowanym! :D
Wyróżnia ich nietuzinkowe podejście do tematu, co w połączeniu z precyzyjnymi wskazówkami zamawiającego daje niesamowite efekty.
Zdjęcia efektowne, plenery zaskakujące, film z uroczystości "inny" niż wszystkie.
Pozdrawiam chłopaków i polecam zainteresowanym! :D
Chłopaki są jak najbardziej godni polecenia dla każdej pary, która chce utrwalić te najważniejsze chwile w niesamowity sposób :)
Tak naprawdę o wszystkim decydujecie Wy! Kamil i Maciej bez problemu spełnią wszystkie Wasze zachcianki z uśmiechem na ustach :) sami wybieracie muzykę, miejsce na plener i pozostałe szczegóły.
Super radzą sobie nawet w trudnych warunkach i ciasnocie :) a zdjęcia i film, które sami możecie obejrzeć na stronce są bezkonkurencyjne.
Dziękujemy serdecznie i pozdrawiamy :)
Tak naprawdę o wszystkim decydujecie Wy! Kamil i Maciej bez problemu spełnią wszystkie Wasze zachcianki z uśmiechem na ustach :) sami wybieracie muzykę, miejsce na plener i pozostałe szczegóły.
Super radzą sobie nawet w trudnych warunkach i ciasnocie :) a zdjęcia i film, które sami możecie obejrzeć na stronce są bezkonkurencyjne.
Dziękujemy serdecznie i pozdrawiamy :)
Dobrze wiemy z własnego doświadczenia jak problematyczne jest wybieranie przed weselem orkiestry oraz fotografa.Sami długo szukaliśmy i przeglądaliśmy fora internetowe, dlatego też chcemy napisać parę zdań aby pomóc przyszłym parom w wyborze. Jednym słowem szczerze polecamy Grupę Obiektywni. Kontakt zarówno przed jak i po ślubie znakomity. Zdjęcia otrzymaliśmy w formie albumu oraz na płytach DVD. Album wykonany bardzo ładnie, a zdjęcia są świetne. Do tego co bardzo ważne, atmosfera stworzona przez Macieja (fotografa) pozwala bez stresu podejść do zdjęć. Zarówno podczas wesela jak i sesji jest bardzo sympatycznie. Nie było ani jednej sytuacji, w której byłby problem po prostu nie ma do czego się przyczepić. Również cena za usługi jest naprawdę atrakcyjna. Moglibyśmy tak chwalić Grupę Obiektywni bez końca bo naprawdę warto się na nich zdecydować.
U nas na weselu mielismy Kamila z Grupy Obiektywni :) Spisał się na medal, przesympatyczny chłopak, zmontowal nam trwający około 1,5 h film oraz krotki teledysk podsumowujący i obie te rzeczy wyszly super pofesjonalnie jesteśmy bardzo zadowoleni:) Fajne było to ze kompletnie nie rzucal się w oczy co nie przeszkodzilo mu w ujęciu najpiękniejszych momentów z naszego slubu i wesela! :) Polecam z czystym sumieniem!!
Gorąco polecamy Kamila Olszowy z Grupy Obiektywni, gdyby ktoś był jeszcze niezdecydowany i miał wątpliwości. Jesteśmy pełni podziwu dla jego profesjonalizmu, kreatywności i fajnych pomysłów. Film jest rewelacyjnie zmontowany (widać u Kamila nowoczesne podejście do filmowania) i zawiera przy tym wszystkie najważniejsze momenty.
Mocną stroną filmu jest starannie dobrana muzyka, która podkreśla charakter uroczystości i staje się dopełnieniem niezapomnianych chwil. Fajnym pomysłem są także teledyski ślubne np. z przygotowań i podsumowanie ślubu (jak to było w naszym przypadku). Na koniec dodam że cena także nie jest wygórowana, a efekty rewelacyjne, także naprawdę warto. Polecamy wszystkim, którzy szukają fantastycznego kamerzysty. My jesteśmy zadowoleni na 100%.
Mocną stroną filmu jest starannie dobrana muzyka, która podkreśla charakter uroczystości i staje się dopełnieniem niezapomnianych chwil. Fajnym pomysłem są także teledyski ślubne np. z przygotowań i podsumowanie ślubu (jak to było w naszym przypadku). Na koniec dodam że cena także nie jest wygórowana, a efekty rewelacyjne, także naprawdę warto. Polecamy wszystkim, którzy szukają fantastycznego kamerzysty. My jesteśmy zadowoleni na 100%.
Na naszym weselu również mieliśmy Grupę Obiektywni, a konkretnie Kamila, który filmował naszą uroczystość:). Jest to osoba bardzo komunikatywna, dyspozycyjna oraz co ważne sympatyczna. Z czystym sumieniem mogę Go polecić. Zarówno na ślubie jak i weselu zupełnie nie było go widać i o to właśnie chodzi:). Kamerował wszystko, jednakże nie wchodził nikomu w drogę, dzięki czemu goście nie byli skrępowani:). Filmik, który otrzymaliśmy trwa godzinę i trzydzieści minut. Niczego w nim nie brakuje, fantastycznie został zrobiony, muzyka idealnie dopasowana!
Kamil przygotowywał dla nas również filmik podziękowalny dla rodziców, wszystko wyszło świetnie!:). Nie musieliśmy się martwić pomysłem na taki filmik, ponieważ Kamil wszystko sam wymyślił i posiadał do tego wszelkie rekwizyty:).
Co więcej ceny są przystępne i zawsze można się dogadać:).
Kamil przygotowywał dla nas również filmik podziękowalny dla rodziców, wszystko wyszło świetnie!:). Nie musieliśmy się martwić pomysłem na taki filmik, ponieważ Kamil wszystko sam wymyślił i posiadał do tego wszelkie rekwizyty:).
Co więcej ceny są przystępne i zawsze można się dogadać:).
Grupa Obiektywnych- nie ma lepszych chłopaków!
Komunikatywni, mili i młodzi, idzie się z nimi świetnie dogadać!
Cały ślub i wesele mało widoczni, dzisiaj mieliśmy plener- świetni było!
Dostałam już kilka zdjęć i są świetne, za nie długo dostane całą reszte już nie mogę się doczekać foto i video :)
Polecam naprawdę chłopaków, znają się na tym co robią! :)
Polecam brać ich we dwoje, tworzą zgrany zespół :)
Komunikatywni, mili i młodzi, idzie się z nimi świetnie dogadać!
Cały ślub i wesele mało widoczni, dzisiaj mieliśmy plener- świetni było!
Dostałam już kilka zdjęć i są świetne, za nie długo dostane całą reszte już nie mogę się doczekać foto i video :)
Polecam naprawdę chłopaków, znają się na tym co robią! :)
Polecam brać ich we dwoje, tworzą zgrany zespół :)

Nie chce nikogo nachalnie przekonywac, bo nie mam w tym zadnego interesu, ale zachecam do ogladania fotek i filmikow Obiektywnych na facebooku. Nie wiem, dlaczego ale na ich stronie sa, moim zdaniem, zdjecia slabsze niz obecnie robia. Chyba, ze uaktualnili wreszcie galerie.
Ja polecam serdecznie :-)
Ja polecam serdecznie :-)
Zgadzam się z Panna_Anna choć mężatką! :)
Fakt, na stronce zdjęcia nie są super, ale w rzeczywistości są inne, piękne! Maja wyraziste kolory.. Mnie się bardzo podobają:)
Na spotkaniu pokazują zdjęcia oraz film..
Jak chcesz odezwij się na priv, dam Ci linka do moich zdjęć z półtorej msc wcześniej i ocenisz aktualniejsze zdjęcia :)
Z tego co dowiedziałam się na plenerze, właśnie ją przerabiają..
Ja też ich polecam i bede polecać, bo są tego warci! :)
Fakt, na stronce zdjęcia nie są super, ale w rzeczywistości są inne, piękne! Maja wyraziste kolory.. Mnie się bardzo podobają:)
Na spotkaniu pokazują zdjęcia oraz film..
Jak chcesz odezwij się na priv, dam Ci linka do moich zdjęć z półtorej msc wcześniej i ocenisz aktualniejsze zdjęcia :)
Z tego co dowiedziałam się na plenerze, właśnie ją przerabiają..
Ja też ich polecam i bede polecać, bo są tego warci! :)

My również chcielibyśmy polecić Grupę Obiektywni!!! Wczoraj dostaliśmy film i zdjęcia i album;) jesteśmy bardzo, bardzo bardzo zadowoleni:) Film w sam raz- nie za krótki, nie za długi. Wszystko co powinno być na filmie było. Zdjęcia też bardzo ładne;) i dużo:) Jak będzie jeszcze jakaś okazja to poprosimy ich raz jeszcze żeby towarzyszyli nam w ważnym dniu! POLECAMY!!!
My również się zgadzamy z poprzednimi opiniami:) Polecamy Grupę Obiektywni tym którzy chcą mieć przepiękną pamiątkę z tego niezwykłego dnia. Nasze zdjęcie są cudowne, profesjonalne i niezwykłe! Film jest niesamowity, wesoły, wzruszający po prostu piękny:)
Cudowna pamiątka :) Trzeba przyznać, że chłopaki mają wielki talent, są bardzo kreatywni i do tego wszystkiego bardzo mili :)
Cudowna pamiątka :) Trzeba przyznać, że chłopaki mają wielki talent, są bardzo kreatywni i do tego wszystkiego bardzo mili :)
Grupa Obiektywni - jakie wrażenia?
Najlepsi!!!!
Jesteśmy zadowoleni ze wszystkiego, zwiastun, filmik z przygotowań, podsumowanie no i cały film boskiiiii!!! Każdy, kto widział, kto oglądał podziwia i zapewnia, że jak tylko przyjdzie na to czas, sam skorzysta z usług Obiektywnych!!!
Polecam jak najbardziej :)
Jesteśmy zadowoleni ze wszystkiego, zwiastun, filmik z przygotowań, podsumowanie no i cały film boskiiiii!!! Każdy, kto widział, kto oglądał podziwia i zapewnia, że jak tylko przyjdzie na to czas, sam skorzysta z usług Obiektywnych!!!
Polecam jak najbardziej :)
Bardzo chcielibyśmy podziękować i przedewszystkim polecić Grupę Obiektywnych film i zdjęcia które otrzymaliśmy sa rewelacyjne . Wszyscy którzy razem z nami oglądają materiał sa pod wielkim wrażeniem i juz mówią ze gdy tylko przyjdzie na nich czas napewno poproszą nas o kontakt ;) Jeszcze raz bardzo dziękujemy ;) Wybranie Was było strzałem w dziesiątke;)
Cześć. Wczoraj odebralismy materiał. Kamil i Maciej są profesjonalistami. Nasz film jest całkowicie inny od filmów, które oglądaliśmy u innych. Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem. Goście nawet nie wiedzieli, że są "obserwowani przez kamerzystę czy fotografa". Ujęcia, z różnych stron, nie widzimy kamerzysty "błąkajacego" się wśród tańczących gości. Naprawdę sami goście byli zachwyceni. Opowiadali, że czuli się swobodnie. My jako Młoda Para nawet nie zauważyliśmy ich obecności. Dodatkowo otrzymaliśmy od Grupy Obiektywni płytę z prezentacją zdjęć (czego nie było w umowie). jakość materiału bardzo wysoka!!!!! Do tej pory otrzymujemy pozytywne opinie i prośby o szybkie pokazanie filmu i zdjęć od gości i znajomych. Naprawdę polecamy!!! Dominika i Michał
Współpraca z Grupą Obiektywnych była dla nas ogromną przyjemnością. Przemili ludzie - wyrozumiali, cierpliwi, zaangażowani i pełni pomysłów. Świetny kontakt telefoniczny i mailowy. No i przede wszystkim pełen profesjonalizm. Album, film, prezentacja zdjęć - wszystko najwyższej jakości. Nie mogliśmy wybrać lepiej. Szczerze polecamy!!!
Mieliśmy przyjemność współpracować z kamerzystą Kamilem z Grupy Obiektywni i swojego wyboru nie żałujemy. Uśmiechnięty, kreatywny i zawsze otwarty na wszelkie sugestie. Podczas wesela niewidoczny, dzięki czemu Goście bawili się swobodnie i w konsekwencji na filmie wszyscy są po prostu naturalni. Film zmontowany dynamicznie z bardzo przyjemnym podkładem muzycznym. Duży pozytyw to również świetny kontakt, w naszym przypadku głównie mailowy. Reasumując, cieszymy się, że upamiętnienie tego szczególnego dnia powierzyliśmy Grupie Obiektywni:)Gosia i Michał.
Korzystaliśmy z Kamila kamerzyste w dniu ślubu który był 8.05.2015 tego roku. Jesteśmy bardzo zadowoleni z efektu Ich pracy. Film przez Nich zrobiony bardzo Nam się podoba i już jest świetną pamiątką! Był bardzo fajny film i jesteśmy zadowoleni z tego usług kamerzysty Kamila i naprawdę polecamy ! :)
Polecam! Świetne podejście, pełen profesjonalizm! Bardzo kontaktowi, szybka realizacja filmu, polecam również z korzystania z opcji "Podziękowanie dla rodziców" - pełen profesjonalizm! :) W trakcie ślubu w ogóle nie czuliśmy że jesteśmy filmowani, efekt końcowy świetny! :) Chłopaki biorą pod uwagę każde pomysły i prośby! Na Waszym miejscu bym się nie zastanawiała! :)
Hej, Polecam z całego serca!!! Pan Kamil był u nas kamerzystą i jeśmy bardzo zadowoleni. Nasz film trwa ok 1,5h i nie jest jak typowy film nudny nagrany z jednego ujęcia, wyglada jakby nagrywało go co najmniej kilku operatorów:) Mamy naprawdę wspaniałą i nieprzeciętną pamiatkę z tego dnia. nic nie umknęło jego uwadze i nawet z małego drobiazgu potrafi zrobić super efekt, który dodatkowo uzupełnia film. Gdybym wybierała jeszcze raz napewno zadzwoniłabym do nich :)) Pozdrawiam Sylwia O.
Grupa Obiektywni- znaleźliśmy ich stronę www zupełnie przypadkowo. Po kilku ich filmikach obejrzanych na yt zdecydowaliśmy się zadzwonić do chłopaków. I tak zaczęła się nasza wspólna współpraca i świetna przygoda. Kontakt- rewelacja! Podziękowania dla rodziców w formie klipu- bomba!, Film i zdjęcia z wesela....- NIEPRAWDOPODOBNIE idealne! Jakość filmu na najwyższym poziomie, montaż zupełnie inny niż spotykamy oglądając inne wesela. Krótko, pomysłowo i na temat.
Z tego miejsca wszystkim szczerze polecamy, a Obiektywnym po raz kolejny najmocniej dziękujemy!
Marta i Krzysiek (4 czerwca 2015)
Z tego miejsca wszystkim szczerze polecamy, a Obiektywnym po raz kolejny najmocniej dziękujemy!
Marta i Krzysiek (4 czerwca 2015)
Z czystym sercem możemy z mężem polecić Grupę Obiektywni przesympatyczni ludzie i bardzo profesjonalni.
Film nie za długi, nie trzeba przewijać mszy :P fajnie zmontowany :)
Zdjęcia prześliczne. Chłopaki są otwarci na wszelkie propozycje, potrafią doradzić. W ostatniej chwili z mężem rozmyśliliśmy się nad wyborem kamerzysty i fotografa i Bogu dziękuje że wybraliśmy ich bo wiem teraz że żałowałabym. Jesteśmy bardzo zadowoleni z ich usług :)
Film nie za długi, nie trzeba przewijać mszy :P fajnie zmontowany :)
Zdjęcia prześliczne. Chłopaki są otwarci na wszelkie propozycje, potrafią doradzić. W ostatniej chwili z mężem rozmyśliliśmy się nad wyborem kamerzysty i fotografa i Bogu dziękuje że wybraliśmy ich bo wiem teraz że żałowałabym. Jesteśmy bardzo zadowoleni z ich usług :)
Witajcie!
pod koniec sierpnia kamil z grupy obiektywni był świadkiem naszego najpiękniejszego dnia! Jest rewelacyjnym kamerzystą!
czym się wyróżnia wśród miliona innych?
- podczas uroczystości w kościele- nie kręci się, nie biega, nie robi zamieszania, ale zawsze ma pięknie nagrane to co powinien.
- ma wiele ciekawych, nowoczesnych pomysłów na ujęcia
- na sali znajduje się w ciągłym ruchu , pracuje na pełnym ogniu ;)
- a co najważniejsze- film zmontowany trwa ok 1,5 godziny- nie ma smętów, i tańców jednej pary-10 min;/
-jakość filmu a 5+
- film przygotował nam bardzo szybko! Jesteśmy mega zadowoleni!
- współpraca - jak z najbliższym kolegą!
pod koniec sierpnia kamil z grupy obiektywni był świadkiem naszego najpiękniejszego dnia! Jest rewelacyjnym kamerzystą!
czym się wyróżnia wśród miliona innych?
- podczas uroczystości w kościele- nie kręci się, nie biega, nie robi zamieszania, ale zawsze ma pięknie nagrane to co powinien.
- ma wiele ciekawych, nowoczesnych pomysłów na ujęcia
- na sali znajduje się w ciągłym ruchu , pracuje na pełnym ogniu ;)
- a co najważniejsze- film zmontowany trwa ok 1,5 godziny- nie ma smętów, i tańców jednej pary-10 min;/
-jakość filmu a 5+
- film przygotował nam bardzo szybko! Jesteśmy mega zadowoleni!
- współpraca - jak z najbliższym kolegą!
Lepiej być nie mogło!
Film konkretny, ograniczony do minimum bez zbędnego nagrywania mało istotnych scen, które w przyszłości się przesuwa.
Całość 1,5h, przyjemnie się ogląda. Sceny z gośćmi zaaranżowane, w dość spontaniczny i ciekawy sposób.
Na film czeka się bardzo krótko, dzięki czemu nie zapomina się , że brało się ślub :)
Kamerzysta Kamil, wiecznie uśmiechnięty, spontaniczny, bardzo pomysłowy i kreatywny. Na samej sali w ogóle niewidoczny, a przy tym bardzo dobra jakość filmu. Panie Kamilu! Trzy razy na TAK :)
Film konkretny, ograniczony do minimum bez zbędnego nagrywania mało istotnych scen, które w przyszłości się przesuwa.
Całość 1,5h, przyjemnie się ogląda. Sceny z gośćmi zaaranżowane, w dość spontaniczny i ciekawy sposób.
Na film czeka się bardzo krótko, dzięki czemu nie zapomina się , że brało się ślub :)
Kamerzysta Kamil, wiecznie uśmiechnięty, spontaniczny, bardzo pomysłowy i kreatywny. Na samej sali w ogóle niewidoczny, a przy tym bardzo dobra jakość filmu. Panie Kamilu! Trzy razy na TAK :)
Idealnie opisane słowa jeśli chodzi również o nasze wesele, Kamil jest profesjonalistą. Jest bardzo sympatyczny, na weselu z kamerą był niezauważalny (czyt. nie przeszkadzał:P) a nakręcił wszystko:P
Film trwa ok 80min. Na odbiór czekaliśmy 2 miesiące. Jest w nim wszystko co najważniejsze, świetnie dobrany dźwięk, z całego serca polecamy, gdybyśmy mieli przeżyć ten dzień raz jeszcze na pewno byśmy go znowu wybrali.
Film trwa ok 80min. Na odbiór czekaliśmy 2 miesiące. Jest w nim wszystko co najważniejsze, świetnie dobrany dźwięk, z całego serca polecamy, gdybyśmy mieli przeżyć ten dzień raz jeszcze na pewno byśmy go znowu wybrali.
Maciej byl naszym fotografem na weselu we wrzesniu, mielismy rowniez wspolna sesje plenerowa i musze powiedziec ze zdjecia sa cudowne, pelen profesjonalizm a do tego przemily fotograf ;) jezeli ktokolwiek ma jakiekolwiek niepewnosci to mozna juz o nich zapomniec, jest to naprawde najlepszy wybor, szczerze polecam ;-)
Ja również polecam, najlepiej wydane pieniądze w życiu! Film zawiera wszystko, co powinien, a jest krótko, zwięźle i na temat; dynamiczny i nowoczesny montaż, a wszystkie ewentualne drobne wpadki, jakie przydarzyły się czy to nam, czy gościom podczas zabawy- niewidoczne.
Sama współpraca wzorowa, profesjonalnie, ale też na luzie i z humorem, w czasie uroczystości w ogóle nie czuliśmy, że jesteśmy filmowani. Co tu dużo mówić- Kamil zostawia konkurencję daleko w tyle :D
Sama współpraca wzorowa, profesjonalnie, ale też na luzie i z humorem, w czasie uroczystości w ogóle nie czuliśmy, że jesteśmy filmowani. Co tu dużo mówić- Kamil zostawia konkurencję daleko w tyle :D
Jak najbardziej polecamy Grupę Obiektywni!
Korzystaliśmy z Ich usług foto i video - dodatkowo "wzięliśmy" podziękowania dla rodziców (swoją drogą super pomysł).
Zarówno Kamil (video) jak i Maciej (foto) są profesjonalistami w każdym calu - zdjęcia i film przygotowane w świetnej jakości. Warto dodać, że Chłopacy są niewidzialni ;) podczas ślubu i wesela w ogóle nie odczuwa się Ich obecności.
Korzystaliśmy z Ich usług foto i video - dodatkowo "wzięliśmy" podziękowania dla rodziców (swoją drogą super pomysł).
Zarówno Kamil (video) jak i Maciej (foto) są profesjonalistami w każdym calu - zdjęcia i film przygotowane w świetnej jakości. Warto dodać, że Chłopacy są niewidzialni ;) podczas ślubu i wesela w ogóle nie odczuwa się Ich obecności.
Jakby powiedziec tylko "film bardzo profesjonalny"to zbyt mało:) jest to zbiór najważniejszych i najbardziej emocjonujących momentów ślubu i wesela ułożony z wyczuciem, w sposób przemyślany, a jednocześnie również zabawny, tak, że w bardzo przyjemny sposób można odtworzyć wszystkie wspomnienia z tego dnia..poza tym pełen profesjonalizm i przede wszystkim mega jakość filmu ! ;) Grupa Obiektywni- szacunek i mega ukłon w Waszą stronę :):)
:) jesteśmy bardzo zadowoleni z Grupy Obiektywni :) film i zdjęcia oddają wszystko co chcieliśmy uwiecznić tego dnia :) pełen profesjonalizm, współpraca przebiegała płynnie, zawsze mogliśmy się skontaktować gdy mieliśmy jakieś pytania :P jakoś zdjęć i filmu jest super, każdy z gości otrzymał od nas plik ze zdjęciami i nie było osoby, która byłaby niezadowolona, każdy został uwieczniony i zarejestrowany na weselu :)
film, który podsumowuje nasz ślub jest przez nas prawie codziennie odtwarzany bo jest zarąb**y :P musiałam tak to opisać , bo brakowało lepszego określenia :) bardzo dziękujemy i gorąco polecamy! jak komuś zależy na nowoczesnym i ciekawym nagraniu wesela, z ujęciem tego co najważniejsze oraz rewelacyjnych zdjęć, na których widać emocje... wybierajcie GRUPĘ OBIEKTYWNI :)
Pozdrowienia na chłopaków
film, który podsumowuje nasz ślub jest przez nas prawie codziennie odtwarzany bo jest zarąb**y :P musiałam tak to opisać , bo brakowało lepszego określenia :) bardzo dziękujemy i gorąco polecamy! jak komuś zależy na nowoczesnym i ciekawym nagraniu wesela, z ujęciem tego co najważniejsze oraz rewelacyjnych zdjęć, na których widać emocje... wybierajcie GRUPĘ OBIEKTYWNI :)
Pozdrowienia na chłopaków
Witamy,
również polecamy Grupę Obiektywni. Są to wspaniali i utalentowani profesjonaliści, którzy w niesamowity sposób upamiętnili tak ważne wydarzenie w naszym życiu. Zarówno film jak i zdjęcia w 100% oddają to na czym nam zależało - magię chwili, ujętą w bardzo ciekawy, stylowy i nowoczesny sposób.
Gorąco polecamy wszystkim zainteresowanym i serdecznie pozdrawiamy Grupę Obiektywni.
również polecamy Grupę Obiektywni. Są to wspaniali i utalentowani profesjonaliści, którzy w niesamowity sposób upamiętnili tak ważne wydarzenie w naszym życiu. Zarówno film jak i zdjęcia w 100% oddają to na czym nam zależało - magię chwili, ujętą w bardzo ciekawy, stylowy i nowoczesny sposób.
Gorąco polecamy wszystkim zainteresowanym i serdecznie pozdrawiamy Grupę Obiektywni.
Mam wrażenie ze Panowie obiektywni sami sobie komentarze tutaj piszą. Znam doskonale i nie potwierdzam takiej rzetelności.Poza tym gdyby skupili sie na swojej robocie to jeszcze ok ale opiniują innych a nawet zespoly .Moze sa tez muzykami? Nie wiem.Ale jak to sie mowi "wyżej sr...niż du...mają " . ot tyle. A filmy - już nudne.Sami zobaczcie- Wszystko na jedną pałkę.kreatywność,kreatywność i jeszcze raz kreatywność ! A 4 tysiące złotych to znaczna przesada.
Ja się nie zgadzam. Chyba Panowie nie mieliście okazji współpracować z Kamilem i Maciejem. Naprawdę profesjonalni- bywam na wielu weselach (mam sporą rodzinę)- wielu fotografów i filmowców już widziałam "w akcji" i chłopaki spisali się niesamowicie. Nie krzątają się niepotrzebnie po kościele, nie skupiają na sobie uwagi, nie przeszkadzają w zabawie. Nie wprowadzają nerwowej atmosfery i sztuczności podczas błogosławieństwa, czy przygotowań, a wręcz przeciwnie- rozluźniają ją. Są kontaktowi- my, rodzice, orkiestra - od razu znaleźliśmy z Nimi wspólny język. Wyglądają profesjonalnie ( spójne, eleganckie, ale nie "sztywne" stroje), ich materiały są bardzo gustowne - wysoka jakość wykonania, pasujące kolorystycznie i stylistycznie. Czas realizacji- 2-3 tygodnie. A przy tym świetny kontakt przez cały czas. Pamiętajcie - diabeł tkwi w szczegółach, które dla Obiektywnych są bardzo istotne.
Co do filmu- dynamiczny, treściwy, ciekawy. Ujęte wszystko co najważniejsze, nie trzeba nic przewijać jak kiedyś. Podsumowanie w formie teledysku- świetna forma, muzyka, montaż. Połączenie ujęć z wesela i pleneru- strzał w 10-tkę !.
Zdjęcia - mają swój klimat, oglądając je widać, że są spójne kolorystycznie. Piękne kadry - nie przeszkadzało im, że do Czołpina mają prawie trzy godziny drogi. Maciej stosuje różne obiektywy, próbuje nowych rozwiązań - efekty zaskakują bardzo pozytywnie! Cała sesja utrzymana w jednym stylu.
Podsumowując- Obiektywni są młodzi i ciągle się rozwijają, mają świetny warsztat i świeże podejście do swojej pracy, dlatego cała współpraca jak i jej efekty zadowoliły nas w 100% i z czystym sumieniem mogę polecić ich każdej parze, która chciałaby mieć uwiecznione wspomnienia ze ślubu, czy wesela. Pozdrawiam i polecam!
Aneta Kwidzińska
Co do filmu- dynamiczny, treściwy, ciekawy. Ujęte wszystko co najważniejsze, nie trzeba nic przewijać jak kiedyś. Podsumowanie w formie teledysku- świetna forma, muzyka, montaż. Połączenie ujęć z wesela i pleneru- strzał w 10-tkę !.
Zdjęcia - mają swój klimat, oglądając je widać, że są spójne kolorystycznie. Piękne kadry - nie przeszkadzało im, że do Czołpina mają prawie trzy godziny drogi. Maciej stosuje różne obiektywy, próbuje nowych rozwiązań - efekty zaskakują bardzo pozytywnie! Cała sesja utrzymana w jednym stylu.
Podsumowując- Obiektywni są młodzi i ciągle się rozwijają, mają świetny warsztat i świeże podejście do swojej pracy, dlatego cała współpraca jak i jej efekty zadowoliły nas w 100% i z czystym sumieniem mogę polecić ich każdej parze, która chciałaby mieć uwiecznione wspomnienia ze ślubu, czy wesela. Pozdrawiam i polecam!
Aneta Kwidzińska
Grupa Obiektywni - strzał w dziesiątkę ! ;D
Bardzo, bardzo gorąco polecam, jeśli chcecie żeby inni zazdrościli wam filmu i zdjęć ze ślubu i wesela musicie wybrać obiektywnych! ;D. Pod żadnym względem nie stresowaliśmy się obecnością chłopaków, podczas uroczystości w kościele nawet nie wiem co robili, gdzie byli itp wszystko tak profesjonalnie i z klasą (nawet ubiór chłopaków zasługuje na wielki plus ! ;D );) Ogladalam juz film z naszego wielkiego dnia chyba z 20 razy i mogłabym jeszcze, ponieważ nigdy się nie nudzi ! ;D
Bardzo, bardzo gorąco polecam, jeśli chcecie żeby inni zazdrościli wam filmu i zdjęć ze ślubu i wesela musicie wybrać obiektywnych! ;D. Pod żadnym względem nie stresowaliśmy się obecnością chłopaków, podczas uroczystości w kościele nawet nie wiem co robili, gdzie byli itp wszystko tak profesjonalnie i z klasą (nawet ubiór chłopaków zasługuje na wielki plus ! ;D );) Ogladalam juz film z naszego wielkiego dnia chyba z 20 razy i mogłabym jeszcze, ponieważ nigdy się nie nudzi ! ;D
My już jesteśmy po weselu (2.04.2016) i plenerze. Nie ma żadnej rzeczy, do której mogłabym się przyczepić. Współpraca zaczęła się od spotkania w Starogardzie, poznaliśmy się, pośmialiśmy, obejrzeliśmy jeden z wcześniejszych ich filmów, obejrzeliśmy rózne rodzaje albumów i formę przekazania materiałów filmowych i zdjęć. Na około 2 tygodnie przed ślubem dostaliśmy listę pytań, które miały uszczegółowić przebieg wesela, oczekiwania, itp., itd. Kontakt z chłopakami bardzo dobry - mejlowy, fejsbukowy. Rodzice trochę krzywo patrzyli na cenę ostateczną, ale ja już byłam zdecydowana, że tylko Obiektywni są w stanie zaspokoić nasze wymagania, bez wydawania 10 tys. W trakcie ślubu, wesela Obiektywni pozostawali jakby niewidoczni. Nie próbowali sterować przebiegiem wesela, co bardzo mi się podobało, bo nie raz byłam świadkiem jak kamerzysta przesuwa gości, wpycha się na siłę, żeby mieć najlepsze ujęcia. Chłopaki generalnie reprezentują najwyższy poziom - potrafią się ubrać stosownie do sytuacji, szybko reagują gdy zdarza się coś nieprzewidzianego.
Same zdjęcia i film chwytają za serce. Potrafię je oglądać non stop. Film jest świetnie zmontowany, bez zbędnych sen. Są i najważniejsze momenty, i detale, na które nie ma się czasu zwrócić uwagę w dniu ślubu, typu dekoracje na stołach, sali, kościół, interakcje między gośćmi. Rewelacyjne kolory i gra świateł.
Widać, że ich praca jest dla nich również pasją. Rozwijają się, szkolą, powiększają zaplecze sprzętowe (na naszym weselu i plenerze robili ujęcia z drona). Album ze zdjęciami jest prześlicznie wykonany (okładka od Crystal Albums i zdjęcia na całej stronie - naprawdę wysoka jakość).
Są bardzo rozchwytywani - ja się cieszę że mój ślub był w nietypowym terminie, bo inaczej chodziłabym sfrustrowana, że muszę czekać. Są na tyle rozchwytywani, że trakcie kręcenia pleneru na polu pszenicy rolnik-właściciel pytał się o numer i terminy, bo córkę wydaje za mąż i spodobała mu się praca chłopaków :P
Same zdjęcia i film chwytają za serce. Potrafię je oglądać non stop. Film jest świetnie zmontowany, bez zbędnych sen. Są i najważniejsze momenty, i detale, na które nie ma się czasu zwrócić uwagę w dniu ślubu, typu dekoracje na stołach, sali, kościół, interakcje między gośćmi. Rewelacyjne kolory i gra świateł.
Widać, że ich praca jest dla nich również pasją. Rozwijają się, szkolą, powiększają zaplecze sprzętowe (na naszym weselu i plenerze robili ujęcia z drona). Album ze zdjęciami jest prześlicznie wykonany (okładka od Crystal Albums i zdjęcia na całej stronie - naprawdę wysoka jakość).
Są bardzo rozchwytywani - ja się cieszę że mój ślub był w nietypowym terminie, bo inaczej chodziłabym sfrustrowana, że muszę czekać. Są na tyle rozchwytywani, że trakcie kręcenia pleneru na polu pszenicy rolnik-właściciel pytał się o numer i terminy, bo córkę wydaje za mąż i spodobała mu się praca chłopaków :P
Nasze wesele odbyło się 7.05.2016. Film jak i zdjęcia chwytają za serce. Chłopaki są mistrzami w tym co robią. Na samym weselu nie rzucają się w oczy, są niezauważalni. Na plenerze wpadają na świetne pomysły, potrafią swietnie ustawić pare tak ze zdj i film sa niesamowite!! Wprowadzają luźna atmosferę. Polecamy gorąco wszystkim którzy planują wesele i chcą pózniej zachować piękne wspomnienia!
Grupa Obiektywni to nie tylko profesjonaliści to także ARTYŚCI na miarę dzisiejszych czasów! Film, który otrzymaliśmy jest po prostu magiczny, dziś oglądałam go trzy razy i wciąż nie mogę przestać się nadziwić, że można zrobić to tak pięknie. Łzy same lecą ze wzruszenia, podkład muzyczny idealnie dobrany, film bardzo wzruszający i emocjonujący. Kamil uchwycił każdy szczegół, począwszy od dekoracji sali aż po kwiatuszki na samochodzie. Najważniejsze momenty wesela zostały upamiętnione, wszystkie emocje są pięknie przedstawione, łzy wzruszenia, radość zabawy. My jestesmy bardzo zadowoleni! Od Grupy Obiektywnej otrzymaliśmy bajkową pamiątkę naszego wielkiego dnia.Do tego Panowie są otwaci i bardzo komunikatywni! POLECAM !!!
Kamil i Maciej to prawdziwi profesjonaliści. Są młodzi i kreatywni, a ich głowy pełne pomysłów. Mają świetne podejście, a gdy w dzień ślubu stres bierze górę potrafią rozluźnić atmosferę ;) Podczas uroczystości i na weselu są niewidoczni, dzięki czemu wszyscy na zdjęciach i nagraniach są naturalni.
Bardzo przyjemnie się z nimi współpracuje, na plenerze panuje przemiła atmosfera i można się przy nich swobodnie czuć. Ich pomysł na plener był genialny, a ja nie wiedziałam, że można tak świetnie się na nim bawić! :)
Film jest nagrany pięknie, nie jest monotonny, gdyż zawiera ciekawe wstawki. My skorzystaliśmy z opcji z dronem i to był bardzo dobry pomysł! Ujęcia z niego są naprawdę zachwycające, zarówno z dnia ślubu, a już w ogóle z pleneru - no bajka. Jeżeli chodzi o fotografie to każda z nich pokazuje emocje i niesie ze sobą jakieś uczucie, a zdjęcia z pleneru to petarda - należą do moich ulubionych ;) Jakość filmu jak i zdjęć jest bardzo wysoka, a każdy ważny moment z tego dnia jest udokumentowany.
Przed ślubem zorganizowaliśmy z Maciejem również sesję narzeczeńską, a zdjęcia z niej w formie fotoalbumów podarowaliśmy naszym rodzicom na weselu w ramach podziękowania. To dla nich piękna pamiątka, która wywołała zachwyt i łzy wzruszenia. A przy okazji mieliśmy już przed ślubem okazję spotkać się z Maciejem i zobaczyć jak nam się będzie razem współpracowało - było mega, więc już byłam pewna, że nie mam się czym martwić ;)
My jesteśmy z nich bardzo zadowoleni i serdecznie polecamy - na pewno nie pożałujecie! :)
Bardzo przyjemnie się z nimi współpracuje, na plenerze panuje przemiła atmosfera i można się przy nich swobodnie czuć. Ich pomysł na plener był genialny, a ja nie wiedziałam, że można tak świetnie się na nim bawić! :)
Film jest nagrany pięknie, nie jest monotonny, gdyż zawiera ciekawe wstawki. My skorzystaliśmy z opcji z dronem i to był bardzo dobry pomysł! Ujęcia z niego są naprawdę zachwycające, zarówno z dnia ślubu, a już w ogóle z pleneru - no bajka. Jeżeli chodzi o fotografie to każda z nich pokazuje emocje i niesie ze sobą jakieś uczucie, a zdjęcia z pleneru to petarda - należą do moich ulubionych ;) Jakość filmu jak i zdjęć jest bardzo wysoka, a każdy ważny moment z tego dnia jest udokumentowany.
Przed ślubem zorganizowaliśmy z Maciejem również sesję narzeczeńską, a zdjęcia z niej w formie fotoalbumów podarowaliśmy naszym rodzicom na weselu w ramach podziękowania. To dla nich piękna pamiątka, która wywołała zachwyt i łzy wzruszenia. A przy okazji mieliśmy już przed ślubem okazję spotkać się z Maciejem i zobaczyć jak nam się będzie razem współpracowało - było mega, więc już byłam pewna, że nie mam się czym martwić ;)
My jesteśmy z nich bardzo zadowoleni i serdecznie polecamy - na pewno nie pożałujecie! :)
Chyba nie będę oryginalny w swojej opinii. Z czystym sumieniem mogę polecić Obiektywnych. Kamerzysta Kamil na weselu był zupełnie niewidoczny, a ujęcia z filmu sugerują jakoby był wszędzie ;) Do tego wzorowa współpraca z fotografem (który w naszym wypadku nie był z "Grupy"), a także z nami. Jeszcze raz dzięki za pracę wykonaną w dniu ślubu i nad realizacją reportażu.
Gorąco polecamy!!!!!!!!!! naszym zdaniem nie ma lepszych od Kamila i Maćka. Tworzą bardzo zgrany duet, są profesjonalni od początku do końca a przy tym mega fajni i sympatyczni:) zarówno podczas ślubu jak i wesela praktycznie nie widoczni co oprócz nas docenili również goście. Co do reportażu jaki otrzymaliśmy - zarówno foto jak i video - jesteśmy zachwyceni! Każde zdjęcie, każda minuta filmu są warte każdych pieniędzy. Bajka:)
Z pewnością jeszcze nie raz skorzystamy z ich usług i szczerze polecamy:)))
Z pewnością jeszcze nie raz skorzystamy z ich usług i szczerze polecamy:)))
Też nie będę oryginalna ;) gorąco polecam ! Długo szukałam kamerzysty, który w rozsądnej cenie mógłby przygotować dla nas film jaki nam się wymarzył. Co było dla mnie bardzo ważne przy wyborze to podobna do naszej wrażliwość i gust. Dzięki temu mogliśmy Kamilowi zaufać w stu procentach. Już po pierwszej rozmowie nie miałam wątpliwości, ze się świetnie rozumiemy. Film przerósł nasze oczekiwania, jest cudny! Zarówno teledysk (który robi ogromne wrażenie) jak i cały film ze ślubu i wesela. Nie ma dłużyzn a zamiast tego jest dużo przepięknych ujęć i muzyka bardzo w naszym guście (mimo, że wybierał ja Kamil). Zarówno my jak i nasi rodzice płakaliśmy jak oglądaliśmy go za pierwszym razem. Od czasu naszego ślubu (kwiecień) śledzę stronę chłopaków na Facebooku i muszę powiedzieć, że ich zdjęcią też mi się bardzo podobają (my mieliśmy innego fotografa). To tyle ode mnie, powodzenia w organizacji waszego ślubu! To dość stresujący czas ale za to jaki piękny!
Patrycja
Patrycja
W 100000% polecamy! Przede wszystkim profesjonalni pod każdym względem, każdy element mieli dopracowany, zarówno w czasie przygotowań, wesela i pleneru. A efekty ich pracy są cudowne! Film ok 70 min zawiera wszystkie najważniejsze momenty, otrzymaliśmy pięknie oprawiony album i całe mnóstwo ślicznych zdjęć. Lepszego fotografa i kamerzysty nie mogliśmy sobie wymarzyć! Wszystkim jeszcze niezdecydowanym szczerze polecamy bo warto!
Wybór Grupy Obiektywni na nasze wesele to był strzał w 10! film wzruszający i zawierający wszystkie najważniejsze momenty z tego pięknego dnia oraz z pleneru... a zdjęcia... przepiękne... cudowna pamiątka :) współpraca idealna, wspaniałe pomysły dotyczące pleneru... naprawdę jesteśmy bardzo, bardzo zadowoleni... i polecamy wszystkim!
Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracą z Grupą Obiektywni. Oczarowała nas nie tylko sympatyczna atmosfera podczas spotkań, ale także jakość pracy, jaką wykonują, otwartość na nasze propozycje i pomysły. Miło zaskoczył nas sposób pracy, ponieważ nawet w momentach, w których wydawało nam się, iż popełniliśmy jakąś gafę, zrobiliśmy coś nie tak - Kamil dostrzegał zawsze coś pozytywnego. Film, jaki otrzymaliśmy bardzo się nam podoba - prawdopodobnie często będziemy do niego wracać, chcąc przenieść się wspomnieniami w piękny czas naszego ślubu i wesela. Jeśli chodzi o jakość nagrania jest bardzo wysoka (HD), poza tym film nie nuży i nie jest długi.
My już dostaliśmy swój materiał dzięki któremu święta stały się jeszcze bardziej magiczne! Praca z Maciejem i Kamilem była czystą przyjemnością, a efekt przerósł nasze oczekiwania :) W dniu ślubu wprowadzili super atmosferę a przy tym byli bardzo dyskretni. Spojrzeli na ten tak ważny dla nas dzień zupełnie z innej strony co dało super materiał! Na sesję zabrali nas w takie miejsce o którym nawet nie mieliśmy pojęcia! Było magicznie!!Obejrzeliśmy film i zdjęcia jakie 100 razy na nadal nam mało! Polecamy Obiektywnych z czystym sumieniem, spisali się na medal!!
Nasze Wesele organizowaliśmy półtora roku. Mimo to ja już od lat wiedziała, że jak dojdzie do tej ważnej wspaniałej chwili decyzji o rozpoczęciu planowania, to nad filmowaniem i foto nie będę się zastanawiać ani minuty. Termin naszego Wesela został wręcz dopasowany do terminów Grupy Obiektywnych. A wcale nie było wielu wolnych! Przypominam, 1,5 roku. Po podpisaniu umowy, wiedziałam, że niczego nie musimy się obawiać. Chłopakom bardzo zależy na zadowoleniu klientów. Widać, że taką kulturę jednak wynosi się z domu, a nie jest to wyuczona maniera biznesowa. Dlatego całym sercem polecam, bo takiej jakości nie zapewni Wam żadna firma w tej części Polski. Ciekawy montaż, przepiękne ujęcia, dopasowana dynamika muzyki do obrazu. Nie ma naprawdę do czego się przyczepić. Gdybym tylko miała odrobinę wiecej czasu to napisałabym ESEJ pochwalny za to co dla nas zrobili. Oto nasze Wesele okiem Kamila i Maćka : https://vimeo.com/197037455
Hej Mimi, mysle ze i bez eseju wiem co masz na mysli piszac ta opinie. Gdzie organizowaliscie wesele i jak ogolnie wygladala Wasza wspolpraca.... nie nalezymy do osob 'otwartych i ekspresyjnych' zwlaszcza jesli chodzi o robienie zdjec czy nagrywania filmow. Bardzo mi sie podoba w jaki sposob zostaly uchwycone momenty z Waszego Dnia;
Obiektywni spisali się na medal. Na ślubie i weselu przeźroczyści a efekt końcowy powyżej oczekiwań. Zarówno film jak i zdjęcia w pełni profesjonalne, cieszą oko i na pewno stanowią świetną pamiątkę. Absolutny brak zastrzeżeń co do ich pracy. Rodzina i znajomi zachwyceni. Portfolio mówi samo za siebie.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego filmu, wszystko zostało profesjonalnie zmontowane i zgrane w piękną całość :). Kamil jest bardzo sympatyczny, w trakcie ślubu i wesela faktycznie niewidoczny - w przeciwieństwie do wujka z aparatem :). Polecamy gorąco i radzimy zaklepać sobie termin z dużym wyprzedzeniem :).