Widok

Grypa żołądkowa i wysypka?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, czy Wasze dzieci mialy wysypke przy grypie zaladkowej? Mamy brak apetytu, wymioty raz dziennie i totalny brak energii. Tepmeratura nie przekracza 38. Jutro idziemy do lekarza i zobaczymy co bedzie... Troche martwi mnie ta wysypka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wymioty raz dziennie, to raczej nie przy grypie żołądkowej... A wysypka przy jelitówce też nie pasuje...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u nas przy grypie zoladkowej (konkretniej to norowirusa mielismy), to co mlody nie zjadl to zwracal.

wymioty raz dziennie i wysypka to bardziej mi trąci jakas nietolerancja/alergia/zartuciem
Też pomyślałam o silnej reakcji alergicznej.
Ona, ile dziecko ma lat? Czy jest alergikiem? Czy zjadło ostatnio coś nowego?
Obstawiam wirusa. Ja juz widziałam takie cudaczne za hafciki i wysypka to cos zupełnie normalnego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
szkarlatyna?????
Szkarlatyne mielismy 3 tyg temu :( Juz nie mam sily :( Maly ma 2,8. Pytalam w przedszkolu i nie jedli nic nowego. Jakas masakra z tymi wirusami :(. Dzieki za odpowiedZi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

ładne meble dla dzieci "Meblik" (78 odpowiedzi)

Wczoraj byłam w fajnym sklepie z mebelkami dla dzieci. Bardzo mi się podobały i chyba skuszę się...

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

RZECZOZNAWCA MAJĄTKOWY (11 odpowiedzi)

Potrzebowałabym namiary na dobrego rzeczoznawce i niedrogiego do wyceny domu z dziaka, najlepiej...

do góry