Widok

Gryzaczek dla malucha

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkie mamusie :)
mój mały synek zaczyna ząbkować i wszystko co tylko złapie w rączki ląduje w buzi - jednym gryzaczkiem szkrab szybko się nudzi albo spada na stół i podłogę i wtedy jest płacz i krzyk na całego. Gdzieś słyszałam że są takie "zestawy" gryzaków co by nie nudziło i nie maluszka. Czy któraś z Was spotkała się z czym takim? gdzie można to dostać?.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Duży wybór gryzaków znajdziesz w sklepach z artykułami dla dzieci
Podobno żyrafa sophie (sprawdz w google) jest do tego idealna, już parę osób mi zachwalało ten gadżet, że pomimo ceny warto zainwestować, dzieci ją bardzo lubią i się nie nudzi.
Ja mojemu maluszkowi kupiłam taki pałąk z różnymi zabawkami który można wszędzie przyczepić. Maluszek jest zadowolony i nic mu nie upada na ziemię
Moje dziecko ma tych gryzaczków wiele ale żadnym nie interesuje się dłużej. Chętnie więc posłucham waszych podpowiedzi, może coś mojemu malcowi przypadnie w końcu do gustu. Kiedyś słyszałam o rękawiczkach w formie gryzaczków. może ktoś wie coś o nich?
Moja córka uwielbiała żyrafkę Sophie. Jest naprawdę rewelacyjna i warta swojej ceny. Drugą ulubioną zabawką był drewniany gryzaczek - fajnie się sprawdzał przy ząbkowaniu. :)

Takie większe zestawy zabawek, pałąki itd. jakoś nigdy nie wzbudziły jej zainteresowania na dłuższą chwilę. Mieliśmy np. motyla z Lamaze i służył nam w zasadzie tylko jako ozdoba przy wózku ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja w jednym ze sklepów dziecięcych znalazlam taką rekawiczkę z gryzaczkami Gumme. Cena też nie była najniższa, ale zainwestowałam i u nas sprawdza się świetnie :)
A widziałam te rękawiczki Gumy Glove czy jakoś tak w sklepie dziecięcym w gorzowie ale cena trochę mnie odstraszyła. No i teraz chyba trochę za ciepło na zakładanie dziecku rękawiczki...ale we wrześniu pomyślę i może w to zainwestuję bo patent super! :)
też mamy taki pałąk z zabawkami i uważam ,że jest super,dziecko zajmie się na dłuższą chwilę, nic nie spada,można wszędzie przyczepić, naprawdę polecam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

Urlop niani (64 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

do góry