Widok

Gula w gardle

Witam. Czy miewacie/miewaliscie uczucie guli w gardle jakby bylo tam cialo obce pomimo tego ze tak naprawde tam nic nie ma ? Ja juz wariuje od tego i zaczynam panikowac jesc sie nie da ani wsobodnie oddychac.. jak dlugo to macie/miesliscie? Po jakim czasie przestaliscie czuc to? Jak se radziliscie? Chce wiedziec jak najwiecej. Wiadomo jest to z nerwow ale jak czlowiek przestanie sie denerwowac juz to to zniknie razem z tymi nerwami po jakims czasie ? Pomocy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dodam ze 35dni temu rzucilam palenie i od dwoch dni nie mam kaszlu palacza tylko chrząkam i wypluwam wydzieline i wlasnie od tej pory czuje ta gule czy jest mozliwosc ze jest to tylko flegma ? Ale czy gdtby jednak byla to flegma to czy tez daje takie uczucie klucia ? I znika gdy wyluzuje sie i mięśnie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Feromony i ich działanie na kobiety (6 odpowiedzi)

Co sądzicie na temat wpływu feromonów na kobiety ? Czy rzeczywiście mogą sprawić,ze ktoś będzie...

Środki na przedwczesny wytrysk (9 odpowiedzi)

Jakie znacie najlepsze sposoby na przedwczesny wytrysk? Ogólnie trochę zawiodłem się na...

Dobry ginekolog! (174 odpowiedzi)

Zna ktoś jakiegoś dobrego ginekologa-położnika w Gdańsku?Może być gabinet prywatny. ;)

do góry