Widok
korespondencja z wojny
Trafilem w centrum wydarzen o godzinie 11:45. czekajac na to co mialo sie wydarzyc spokojnie palilem papieroska. minelo pol godziny, spora ilosc kipow przede mna utworzyla cos w rodzaju trojkata i byla niesamowicie wrecz zaciekawiajaca dla krazacych wokol golebi. nadeszla Liwia. po nastepnych 4 papierosach naszym oczom ukazal sie Tjall. doczekalismy sie Agentki i Kiszczaka, Maeve z boyfriendem i Sigmara ktory z jakas pania ktorej za bardzo nie kojarze (ostatnio chyba bylem troche wciety) przetoczyl sie niemalze jak huragan. nastepnie ktos inny musi kontynuowac relacje bo nie wiem co pozniej zaszlo poniewaz wzialem swoje cztery litery i pojechalem precz z pozdrowieniami dla wszystkich powiadomionych, tych ktorzy nie zostali powiadomieni ale wiedzieli i reszty zapracowanych ludzi sle
Dziękujemy Towarzyszowi za dobrą służbę dla dobra naszego kraju
Prezes Polskich Linii Lotniczych LOT Jan Litwiński podał się do dymisji. Rada nadzorcza przyjęła rezygnację i delegowała na jego miejsce Marka Grabarka.
W połowie lutego "Gazeta Wyborcza", powołując się na raport firmy Ernst & Young, napisała, że między wrześniem 2000 roku a październikiem 2001 roku siedmiu członków zarządu LOT-u otrzymało od Swissair ponad milion franków szwajcarskich za usługi konsultingowe. Prezes złożył rezygnację "uzasadniając swoją decyzję dobrem firmy i poczuciem odpowiedzialności za jej dalszy los". /PAP, am/
W połowie lutego "Gazeta Wyborcza", powołując się na raport firmy Ernst & Young, napisała, że między wrześniem 2000 roku a październikiem 2001 roku siedmiu członków zarządu LOT-u otrzymało od Swissair ponad milion franków szwajcarskich za usługi konsultingowe. Prezes złożył rezygnację "uzasadniając swoją decyzję dobrem firmy i poczuciem odpowiedzialności za jej dalszy los". /PAP, am/
LUDWIKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo proszę o kontakt pod numer 0606228831. To mój nowy nr. Nie moge się do Ciebie dodzwonić, bo mam jakiś lewy nr. Potrzebuję Twojej pomocy w pewnej kwestii, zresztą, wypadałoby skoczyć na piwo po tych wszystkich latach, nie??? PILNE!!!!! Czekam!