Widok

Gynatren

Dziewczyny czy ktoras z Was probowala tej szczepionki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
W Polsce jej nie kupisz. Jechałam do Niemiec po nią, 65 e.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kilka lat na szczepienia.

Witam,podasz mi namiary na lekarza na dolnym śląsku gdzie mogę sprowadzić i zaszczepić się tą szczepionką?

Chętnie odkupie, jeżeli to aktualne. Proszę o kontakt na dorotab1@o2.pl

Ostatnio jak próbowałam kupić tą szczepionkę, to prawie cały rok była ona niedostępna. Teraz nie wiem jak to wygląda, trzeba dzwonić do aptek co jakiś czas. Jak będą wyprodukowane, to będę dostępne w każdej aptece w Niemczech.
Natomiast jedno co jest pewne, to to że warto się zaszczepić bo to naprawdę działa. U mnie po trzech dawkach jak ręką odjął, Życie się zmienia na lepsze

A pamiętasz ile ta przerwa w produkcji trwała ostatnio?

Czesc. Ja kupowalam szczepionke w lenne aptheke we frankfurcie nad odra.

Może znów jest przerwa w produkcji... :/
Jak było dostępne to w każdej aptece w DE

hej, dzwonilam do bardzo duzej ilosci aptek i nigdzie nie mogę dostać. jakieś rady ? :(

Jeśli potrzebujesz jako dawkę przypominającą to mam 1 szt do odsprzedania. Jeśli więcej to trzeba jechać do Niemiec raczej.

Ja jestem po drugiej dawce szczepionki.
Czekam na efekty. Dam znac.

Apteka https://www.apteka-schwedt.pl/ w Centrum Handlowym Schwedt :https://www.oder-center.de/?lang=pl
najpierw musisz do nich napisac/zadzwonic i zamowic lek - musza sprowadzic z hurtowni.
Mówią po polsku.

U Doktor Ewy Paszkiewicz, Oliwkowa 35. Ale szczepionke sama musisz kupić w Niemczech, ona zaś wypisze receptę i Ciebie zaszczepi.

Czy któraś z Pań orientuje się u kogo/w jaki sposób mogę praktycznie na już sprowadzić Gynatren? Chodzi oczywiście o Trójmiasto, najlepiej Gdynia. Brałam ją u ginekologa na Dolnym Śląsku, jednak obecnie przebywam w Trójmieście i nie mogę znaleźć nikogo, kto jest mi w stanie pomóc. Proszę o rady :)

Dr Maciej Jędrzejko. Poczytaj sobie o nim. Niesamowity człowiek. Wizyty umawia co godzinę. Żałuję że nie ma takiego w Trójmieście. Nie zaluje 500km w jedną stronę. Dziś wiem o wiele więcej dzięki niemu. A co planujesz się wybrać?

Czy mogłabyś podać namiary na tego lekarza ze Śląska?

@MałaCzarna napisałam maila

Witam, gdyby pani miała ją nadal dostępną to mogę część odkupić. Męczę się z tym dziadostwem już 5 lat i jestem na skraju wytrzymałości. Może to by pomogło. Gdyby była pani zainteresowana to zostawiam maila : karolinax6@gmail.com

@Misia, po 22.09 będę miała i mogę się podzielić, bo kupuję całą paczkę, a potrzebuję tylko 1szt jako dawkę przypominającą
zostaw jakiś namiar na siebie to się odezwę

Dziewczyny, gdzie w Niemczech kupiłyście? Miejscowośc? apteka? pomożcie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Jaki preparat na odchudzanie ? (70 odpowiedzi)

Jaki preparat na odchudzanie polecacie ? Bardzo prosze napisac - dlaczego dany preparat (...

do góry