Widok

Gynatren

Dziewczyny czy ktoras z Was probowala tej szczepionki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja posiadam Gynatren (ważny do czerwca 2023) jeśli ktoś potrzebuje zapraszam do kontaktu kamiladziekan85@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie , nie słyszalam o niej
Można zamówić szczepionkę w dowolnej Aptece w Niemczech. W Polsce niedostępna. Potrzebna polska papierowa recepta z odręcznym podpisem lekarza, nie elektroniczna. 65 euro za opakowanie z 3 dawkami. Wczoraj odebrałam w aptece w Goerlitz.
ewawysz@gmail.com jak potrzebujesz więcej informacji
W dowolnej Aptece w Niemczech miało być.
Można zamówić w dowolnej. Imię kiej aptece i sprowadza. Jeżeli nie maja jej w hurtowni to sproadz od producenta. Właśnie wczoraj odebrałam gynatren w aptece w Goerlitz. Kosztuje 65 euro za trzy dawki. Potrzebna polska papierowa recepta i lodówka do transportu w temperaturze 2-8 stopni.

Witam, mam bardzo podobne problemy i od dłuższego czasu nie mogę się pozbyć wieku bakterii. Czy mogę prosić o kontakt czy udało Ci sie wyleczyć? K. Magdalena1@gmail.com
Czy ma ktoś Informacje gdzie można dostać gynatren? Bardzo pilne będę wdzięczna za każdą informację ponieważ nigdzie nie mogę jej znaleźć. Mój email Kaja_25092000@o2.pl

Tez do niego jezdze ,daj jakiś namiar aaa,Kasia na siebie to sie odezwe na priv.

A powiesz cos wiecej? Ja bylam co prawda tylko raz i poskutkowało ale też momentami odnoszę wrażenie po jego udostępnieniach w internecie czy trochę nie przesadza.

Ja już do niego nie chodzę. Wyczyścił mi portfel, nawymyślał chorób.To taki lekarz celebryta.
odezwij sie na maila agnwas19@wp.pl
Jak wam się udaje kupić tą szczepionkę w Niemczech? Skąd macie receptę?

Witam czy nadal ma Pani dostępne szczepionki ?

Prosze o twlefon 733929504
Odezwij się jak możesz agnwas19@wp.pl

Witam, który ginekolog w Głogowie wystawia receptę na tą szczepionkę?
Dzięki za info.
Pozdrawiam

Witam
Czy znalazła Pani ta szczepionkę będę wdzięczna za informacje bo nie mogę jej dostać a jest mi bardzo potrzebna Mogę prosić o informacje ...kaliszewskad@wp.pl

Głogów interesuje Cie?

Dziewczyny, mam do odsprzedania jedna dawke szczepionki. Wazna jest do konca grudnia 2019

Inne tematy z forum Zdrowie

Nudny seks w długim związku (4 odpowiedzi)

Witam serdecznie, Jestem w związku w ktorym od poczatku seks był wspaniały. Czułam, że bardzo go...

Czy rozmiar członka ma znaczenie (26 odpowiedzi)

czy to jaką wielkość ma penis jest istotne ? czy byście zakończyły związek tylko dlatego, że...

Poprawa libido (3 odpowiedzi)

Czy macie może jakieś pomysły na poprawę swojego libido? Biorę tabletki antykoncepcyjne i mam...

do góry