Widok

Gynatren

Dziewczyny czy ktoras z Was probowala tej szczepionki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Prosze o twlefon 733929504
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam czy nadal ma Pani dostępne szczepionki ?
Jak wam się udaje kupić tą szczepionkę w Niemczech? Skąd macie receptę?
odezwij sie na maila agnwas19@wp.pl

Ja już do niego nie chodzę. Wyczyścił mi portfel, nawymyślał chorób.To taki lekarz celebryta.

A powiesz cos wiecej? Ja bylam co prawda tylko raz i poskutkowało ale też momentami odnoszę wrażenie po jego udostępnieniach w internecie czy trochę nie przesadza.

Tez do niego jezdze ,daj jakiś namiar aaa,Kasia na siebie to sie odezwe na priv.
Czy ma ktoś Informacje gdzie można dostać gynatren? Bardzo pilne będę wdzięczna za każdą informację ponieważ nigdzie nie mogę jej znaleźć. Mój email Kaja_25092000@o2.pl

Witam, mam bardzo podobne problemy i od dłuższego czasu nie mogę się pozbyć wieku bakterii. Czy mogę prosić o kontakt czy udało Ci sie wyleczyć? K. Magdalena1@gmail.com
Można zamówić w dowolnej. Imię kiej aptece i sprowadza. Jeżeli nie maja jej w hurtowni to sproadz od producenta. Właśnie wczoraj odebrałam gynatren w aptece w Goerlitz. Kosztuje 65 euro za trzy dawki. Potrzebna polska papierowa recepta i lodówka do transportu w temperaturze 2-8 stopni.
W dowolnej Aptece w Niemczech miało być.
ewawysz@gmail.com jak potrzebujesz więcej informacji
Można zamówić szczepionkę w dowolnej Aptece w Niemczech. W Polsce niedostępna. Potrzebna polska papierowa recepta z odręcznym podpisem lekarza, nie elektroniczna. 65 euro za opakowanie z 3 dawkami. Wczoraj odebrałam w aptece w Goerlitz.

Nie , nie słyszalam o niej
Ja posiadam Gynatren (ważny do czerwca 2023) jeśli ktoś potrzebuje zapraszam do kontaktu kamiladziekan85@wp.pl

Inne tematy z forum Zdrowie

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

do góry