Widok
I zapanował spokój i porządek. Niedługo chyba nie będzie można nic linkować bo jakieś regulacje znowu narzucają. No nic. Breakamy rule w babilonie
https://www.youtube.com/watch?v=1DFWDD_FwBM
https://www.youtube.com/watch?v=1DFWDD_FwBM
MARIOLA
...Monalisa bylas mi, marzylem tylko o Tobie,
rysowalem serca dwa pytalas po co to robie,
chcialas maz tylko co...
...mialas urodziny, kolejne Twoje urodziny bez Ciebie - rany boskie jak mi Ciebie brak.
Kochani Gdanszczanie ponawiam moj apel:
pomozcie odnalezc Mariole Oh. z Kokoszek (napewno nazywa sie juz inaczej) - szukam Jej a takze jej przyjaciol, krewnych, znajomych.
...pomozcie blagam.
rysowalem serca dwa pytalas po co to robie,
chcialas maz tylko co...
...mialas urodziny, kolejne Twoje urodziny bez Ciebie - rany boskie jak mi Ciebie brak.
Kochani Gdanszczanie ponawiam moj apel:
pomozcie odnalezc Mariole Oh. z Kokoszek (napewno nazywa sie juz inaczej) - szukam Jej a takze jej przyjaciol, krewnych, znajomych.
...pomozcie blagam.
Plagiat
Nie jestes taki !!! Czasem tylko za duzo wymyslas !!! Jestes jak kameleon !!! Na to jaki jestes ma wplyw wiele czynnikow a zwlaszcza osoby wokol ciebie, jak nie wiezysz to sam sie przekonaj, najgorsze jest to ze twoje MASKI wielu ludzi potrafi odczytac, a czasem poprostu za bardzo zucaja sie w oczy, niejednokrotnie poprostu az za bardzo nie jestes soba, za bardzo sie MASKUJESZ i przedobrzasz w ten sposob ze ci nie wychodzi !!!
Fizyczny Ból Samotności
Nic Dobrego - hmmm.... ja wiem jak boli !!! chcesz wiedziec jak ??? Okrutnie !!! Przez 16,5 roku życia bylem praktycznie sam, a przez 8 absolutnie sam !!!! bolalo jak diabli !!! Gozej niz kozonki i wyrwana prawa dolna oseka razem wziete !!! Ale teraz jest dobrze, juz dobrze !!! juz..... nie jestem sam (mam Plagiata ;->
R@F@LSKI
Ty lepiej nie udawaj ze jestes chory, wykorzystasz kazda okazje aby sobie zrobic 8 dzien wolnego /tydzien.
Panie konserwatorze a czy to wazne czego czy wszystkiego czy jakiejs starej centrali telefonicznej i nic i tamn ic do roboty to pasuje co .
Jesli masz jakies ale.... czekam na telefon
Pozdrwiam Buke bo dawno mnie nie bylo aha ktos mnie wyzwal od pedalow i dresiarzy? - przykro ale nie mam ani jednego ani drugiego w swej karcie MENU
Pa
Panie konserwatorze a czy to wazne czego czy wszystkiego czy jakiejs starej centrali telefonicznej i nic i tamn ic do roboty to pasuje co .
Jesli masz jakies ale.... czekam na telefon
Pozdrwiam Buke bo dawno mnie nie bylo aha ktos mnie wyzwal od pedalow i dresiarzy? - przykro ale nie mam ani jednego ani drugiego w swej karcie MENU
Pa