Widok

HISZPAN NA KLATĘ Z DOWOLNYM FINAŁEM o_O

Któregoś razu pojawił się w tym Portalu (oczywiście przez wielkie P) felieton (o_O) o tzw. usługach towarzyskich. W zasadzie temat przeszedłby bez echa, gdyby nie dzisiejsza dyskusja przy świątecznym stole w większym gronie, pt. "prawdziwy facet nie korzysta z usług prostytutek" - nomen omen w pełni się z tą tezą zgadzam.
Siłą rzeczy zajrzałem do, chyba jedynego w trójmieście, działu ogłoszeń, gdzie bez większego skrępowania pewne panie oferują swoje wdzięki za określone z góry stawki. Pomijając "urodę" pań i zabawne zdjęcia, które tam zamieszczają, moją uwagę przykuła swoista nomenklatura tychże ogłoszeń. Ja, facet w średnim wieku, co z niejednego pieca chlebek spożywał, czytałem i...się zgubiłem. O ile słowo "francuski" (pisane czasem przez Z) kojarzyło mi się w sposób oczywisty, o tyle wyrażenie "hiszpan na klacie" już mniej:) Za to sformułowanie "dowolny finał" po prostu mnie przeraziło o_O Za to "namiętna lodowa wariacja z połykiem" spowodowała u mnie stany lękowe *_* Nie przechodząc na następną stroną ogłoszeń, wielkie woły krzyczały do mnie ANALNY POŁYK 150zł!!! Cóż...pieniądz deprawuje i upadla - ale aż tak?!
Nigdy nie korzystałem z usług prostytutek i nigdy też nie skorzystam. Dla mnie seks jest immanentnie związany z głębokim uczuciem, a nie z głębokim gardłem w autku za 100zł. Dziwię się tym facetom, którzy wydają np. 150zł za quasi-randkę z...dowolnym finałem.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7
Z gruntu rzeczy jestem konserwatywny i perwersje jakoś mnie nie interesują. Mam już swoje lata i myślę używając głowy, a nie k*tasa ^^
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
"pukładane" to on rzeczywiscie ma
i pewnie spadnie na 4 łapy, nasz kochany Europejczyk Roku, spadnie gdzies na ciepła unijna posadke
tak mi sie wydaje

poza tym jestes eufemistyczny "mocno zawiodl"
premier o ktorym mozna powiedziec, ze na pewno zmieni zdanie, nie ugniemy sie... przed kim to mial sie nie uginac? i wykonal zwrot o 180 stopni, gdy sondaze zaczely topniec,
sorry, ale ten rzad jest do jak najszybszej wymiany,
jest to rzad, ktory nie ma wizji, nic do zaproponowania, tylko szuka wiatru sondazy - jak ta choragiewka

nie kontynuujmye tego watku tutaj, szkoda wczesniejszych postow na spam

lepiej nam powiedz Hal jakie perwersje jeszcze praktykujesz, poza guma, kablami od zelazka i glosowaniem na PO
...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tusk się pogubił i to mocno. Ale wierzę w tego gościa, bo ma naprawdę dobrze poukładane pod sufitem. Ale ostatnio mnie mocno zawiódł swoją ignorancją.
ech... ale wiesz Hal, gdy Cie nie było, to forum bylo jakies puste i nijakie, gdy wrociles wypelniasz ja calym sobą... nawet da się Ciebie lubić, pod warunkiem, że o Donku nic nie gadasz

ps widziałes nowa akcje w internecie?
"Gdańsk przeprasza za Tuska" - narazie ludzie wypisuja to na forach ogolnokrajowych, niedlugo maja pojawic sie takie transparenty w oknach
stary perwers z Ciebie wychodzi Hal...

l jak tu tego goscia nie lubic, niby taki purytanin, a w sypialni eksperymentuje z guma i kablami od zelazka
Jeżeli rozpatrujemy to w kategoriach godności, to facet korzystający z usług nie traci mniej na godności, zwłaszcza biorąc pod uwage, że to jego potrzeby leżą u źródła całego biznesu. Nie ma zapotrzebowania, nie ma interesu ;)
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
Zawsze uważam, żeby nie pękła, bo potem trzeba brać kabel od żelazka ^^
Bij! Ale nie za mocno bo guma pęknie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Leż, bo gumą dostaniesz :/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
i jak było Hal?

opowiesz nam swoje doznania po analnym polyku i hiszpanie na klate?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wy się Wodziński nie wtrącajcie między wódkę, a zakąskę!!! Proszę książkę czytać i się uczyć!!!
Trójmiasto, należy pisać DUŻĄ LITERĄ !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
az tak slinka leci, stary zberezniku?
Nigdy tak jeszcze się nie uśmiałam :D Super historia! nie wiem czy prawdziwa, ale bajecznie zabawna :)

Mnie się przypomniała opowieść Szymona Majewskiego o lachociągu. Był wtedy bardzo młodym człowiekiem (Szymon, nie lachociąg), prowadził (sam) audycję w radiu Zet (radosne początki zetki), jednym z elementów audycji był rebus. Dzwoni facet z rozwiązaniem: "lachociąg". Szymon nie znał wtedy tego słowa, ale spodobalo mu się, więc nadaje na antenie: "Proszę państwa, zastanówmy się, co to może być ten lachociąg? Czy to może jakieś zwierzę i czy jest kudłate, czy raczej nie? Czy ma trąbkę albo ryjek? Proszę o telefon osoby, które wiedzą, jak wygląda lachociąg". Gadał o tym lachociągu pół godziny,aż w końcu któryś kumpel zdyszany dojechał do radia i dokonał wtajemniczenia.

Pozwoliłam sobie podkraść treść :)

Dzięki :D
Fąfara pyta znajomego:
- Jak tam u ciebie z zaopatrzeniem na święta?
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
:))))))))) oplułem monitor...
To ja też pamiętam radiową historyjkę
Konkurs,dwie osoby musiały być zgodne, więc mąż powiedział że rano był sex w kuchni .radiowcy oddzwaniają do żony i pytają czy rano był sex ? pani potwierdza , ale pada jeszcze pytanie gdzie? żona zaczeła kluczyć i nie chciała odpowiedzieć ,radiowcy naciskają mówią o nagrodzie , pani się przełamała i powiedziała .Gdzie ? w pupę .
http://www.youtube.com/watch?v=L_VgnTG08po
> pokaz nietypowych umiejętności anatomicznych, kiedy to mięśnie działają w drugą stronę

Za ch#%^% sobie tego nie wyobrażam. Że niby odbyt coś wsysa?

> ostatni stają się pierwszym

Skoro już walimy cytatami, to pozwolę sobie przypomnieć coś z klasyki:

"Brudnym stworzeniem jest człowiek"
i
"Morzem trzeba być, aby brudne strumienie w siebie przyjmować i samemu się nie zbrukać"

:]
ehehe..;) coś jak prośba przeliterowania słowa REBUS dla osoby która zamiast R wymawia j ;))))
analny połyk to po prostu pokaz nietypowych umiejętności anatomicznych, kiedy to mięśnie działają w drugą stronę, a ostatni stają się pierwszymi. Połyk jest analny. Strach pytać o koniec tej drogi.

Mnie się przypomniała opowieść Szymona Majewskiego o lachociągu. Był wtedy bardzo młodym człowiekiem (Szymon, nie lachociąg), prowadził (sam) audycję w radiu Zet (radosne początki zetki), jednym z elementów audycji był rebus. Dzwoni facet z rozwiązaniem: "lachociąg". Szymon nie znał wtedy tego słowa, ale spodobalo mu się, więc nadaje na antenie: "Proszę państwa, zastanówmy się, co to może być ten lachociąg? Czy to może jakieś zwierzę i czy jest kudłate, czy raczej nie? Czy ma trąbkę albo ryjek? Proszę o telefon osoby, które wiedzą, jak wygląda lachociąg". Gadał o tym lachociągu pół godziny,aż w końcu któryś kumpel zdyszany dojechał do radia i dokonał wtajemniczenia.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (4 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

gdzie warto studiowac (8 odpowiedzi)

Osoby szukające uczelni z przyjaznym podejściem powinny zainteresować się Uczelnią...

Kawa czy Herbata - rano (204 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry