Widok

H&M - ubrania ciążowe

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
H&M ma serię ubrań ciążowych, która nazywa się chyba H&M Mama. Byłam wczoraj w Klifie i ich nie znalazłam ... Oślepłam ? Czy może przestali ją produkować ? Bo zgłupiałam troszeczkę ... :)

A może wiecie w jakich jeszcze sklepach z odzieżą dla kobiet są ciuchy ciążowe ?

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeśli chodzi o h&m to w klifie chyba faktycznie nie ma...
są za to na pewno w h&m w Porcie Rumia (ale wybór marny...)

image

Dziwne, że w Klifie nie ma. W Gdańsku we wszystkich H&M są ciuchy ciążowe.
Dzieki dziewczyny :)

A gdzie jeszcze kupujecie ubrania ciążowe - wiem, że można na allegro, ale czasem fajniej jednak coś przymierzyć.
image
image
W Galerii Bałtyckiej jest super sklep z odzieżą ciążową, ale ceny też "super" ;) Choć można znaleźć coś na przecenie
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
ja w H&M nie znalazłam nic ciekawego :/
ciuchy ciążowe kupuję w Kamama - hala targowa w Gdańsku i C&A
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Kasia31, mówisz o tym sklepie na poziomie -1? Taki malutki? Pytam bo może jest jeszcze jakiś a nie zauważyłam. W każdym razie w tym małym sklepiku rzeczywiście ceny bardzo wysokie, a do tego ja się już w żadne spodnie nie mieściłam :( Wyszłam załamana bo to było w 5-6 miesiącu ciąży. Za to w H&M kupiłam rybaczki w rozmiarze M i spokojnie na tyłek naciągam nawet teraz.
Polecam sklep we Wrzeszczu na ul. Klonowej. Ceny też dość wysokie, ale wybór znacznie większy niż w tym w Bałtyckiej.
image image
Oooo, w C&A mają ciuchy ciążowe - nie wiedziałam.
Ciekawe czy w Porcie Rumia też, muszę sprawdzić :)
image
image
a właśnie w Porcie Rumia w C&A ja z kolei nie mogłam ciążowych znaleźć, ale ten sklep jest dosyc duzy wiec mogłam faktycznie ominać

image

smith, o ile nie zmienili, są po prawej stronie od wejścia na końcu
polecam również sklep w Gdyni na Żwirki i Wigury (boczna od Świętojańskiej), jak i outlet (hehe) na końcu Świętojańskiej (jeszcze za Urzędem Miasta). ceny wiadomo.
w H&M owszem, myślę, że można coś wybrać.
natomiast w Nivenie w GB, poziom -1, jak dla mnie porażka.
w C&A też raczej bida.

ogólnie fajne ciuszki sa happymum.pl (fajne jeansy, ale można też kupić w tym pierwszym sklepie w Gdyni)
a ja właśnie w C&A kupiłam świetne jeansy :)
a zaznaczam, że jestem w niemałym rozmiarze :D
czyli trzeba obejść wszystkie sklepy i zawsze znajdzie się coś dla siebie,
chociaż dziękuję zrządzeniu losu że nie jestem zimową ciężarówką, bo kozaki to chyba w rozmiarze 44 musiałabym kupić ;)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
hehe, no dokładnie.
liczę, że jeszcze miesiąc dam radę w klapkach, co prawda zakryte z przodu
w H&M jak dla mnie mają tylko extra spodnie jeansowe, extra jakość i modele mamuśka wygląda jak modelka hihi jakieśi 2 tyg.była promocja i chyba jeszcze trwa, że wszystkie dżiny sa obniżone o 40zł tak więc nie płaci się np.149zł a tylko 109zł ..polecam !!!!

image
Ja w czasie ciąży kupywałam ciuszki w H&m i C&A ale raczej na działach z normalą odzieżą, bo te ciażowe były jak dla mnie okropne. kupiłam kilka tunik sukienek, spodnie typowo ciazowe miałam jedne z allegro
image
image
Ja polecam C&A, mam stamtąd super spodenki! A drugie kupiłam przez internet na stronie 9fashion (często są promocje promocje, warto tam zaglądać). Bluzki, bluzeczki, sweterki - to wszystko mam z działów nieciążowych. A w ciuszkach ciążowych z H&M zdecydowanie siebie nie widzę - są jakieś takie niezgrabne, bez polotu...
http://zuzanka-czaruje.blogspot.com

Można też przez internet
https://pieknybrzuszek.com/sukienki-ciazowe

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Swojskie wędliny (56 odpowiedzi)

Mam taką ochotę kupić od kogoś swojskie wędlinki. Znacie kogoś kto sprzedaje? Niedługo święta...

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

trymer/maszynka do strzyżenia - zbieram opinie (18 odpowiedzi)

dzieczyny, poszukuję jakiejś maszynki/trymeru (max do 150 PLN), która/-y tnie włosy od 0,5mm....

do góry