Widok

H&M,Reserved itd.

Hej.Chciałabym dostać się do pracy w którymś z takich sklepów.
Czy ktoś kto tam pracował/pracuje może mi napisać jak wygląda rekrutacja? Rozmowa kwalifikacyjna.Czy trzeba posiadać status studenta,czy nie uczących się też przyjmują? Mam 29 lat,czy mam szansę na pracę w takim sklepie czy jestem już za stara?
Dzięki,pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dużo się nie zmieniło. Faktycznie w Reserved jest stawka 5,50 moja koleżanka była na rozmowie ostatnio, a jeślio chodzi o H&M słyszałam, że nie warto tracić czasu. Atmosfera grozi wybuchem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja znajoma pracowała 3 lata temu w Reserved. Nie była studentką. Miała niecałe 6 zł netto. Oczywiście dorabiała nadgodzinami bo była taka mozliwość. Nie wiem jak jest teraz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No,to zawasze jakaś informacja. Dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiadomo, że głownie chcą studentów, brak składek itd. Z tego co wiem w Reserved zarabia się 5,50 zł na godzine i tylko praca non stop daje jakąś tam w miare pensje, natomiast w h&m jest ciągłą rotacja, co przecież o czymś świadczy, wystarczy sprawdzić w sklepach, nikt nie pracuje dłużej niż 2 tygonie. I co też dobrze wiadomo wszystkim - umowa TYLKO zlecenie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Taa.. dzięki za odpowieź..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum Praca

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

do góry