Widok

HOTEL DAL czekam na opinie!

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Prosze o kontakt osoby, które mogą coś napisać mi o hotelu Dal na Przymorzu!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tam byłam i sie bawiłam:) czekam na pytania na priv
hmmmm.... jestem ciekawa jak tam wygląda wesele zarówno od strony kulinarnej i organizacyjnej ( chodzi mi o obsugę oraz wystrój...) Z góryy dziękuję za odpowiedz:)
17 września tego roku mieliśmy tam wesele. Jesli masz jakieś pytania czekam na prv.

Aguszka :)
Tak jak juz wcześniej napisałam chciałabym dowiedziec sie jak wyglada wesele od strony kulinarnej i organizacyjnej ( chodzi mi o obsugę oraz wystrój) ...
Pozdrawiam
Ile osób zmieści się tam na sali?
image
image
Miałam wesele w Dalu w zeszłym roku. Od strony kulinarnej było wyśmienicie. Bardzo dobre jedzenie, duże porcje mięs, pięknie podane i udekorowane, obsługa bardzo miła. Jeśli chodzi o wystrój sali to sami to przygotowaliśmy, ale sala jest taka gustowna, że dużo nie trzeba było robić. Mieliśmy małe wesele, więc zmieściliśmy się na jednej sali(mają dwie ). Dla niektórych może być to mankament. Zmieści się razem ok 80 osób. Na prawdę polecam ten hotel. Za rozsądną cenę można zrobić wesele z dużą klasą.

Inne tematy z forum Przymorze Małe

Willa Krzywoustego (5 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Energa - gwarancja stałej ceny - pilna prośba o opinię!! (879 odpowiedzi)

Witajcie.Potrzebuję pilnie opinii.Wydzwania o mnie ENERGA z propozycją gwarancji stałej ceny...

do góry