Widok

HOTEL FOCUS

NIE POLECAM !!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
dlaczego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
BO NIE POLECAM AMEN
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Hahahaha,to coś na zasadzie: Wiem ale nie powiem :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kaczynski tu tez się udziela? wiem ale nie powiem :D
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał." - Winston Churchill
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Prosimy o informacje ;-)))))) może ktoś chciałby złożyć CV ?!?!?! a tu taka zniechęta, trochę wyobraźni ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ZEOFIL nie polecasz bo zwierzątek nie było w zasięgu ??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy jest szansa , że ktoś ma więcej do powiedzenia o pracy w tym hotelu? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poszłam tam na pokojową ale zrezygnowałam bo jestem zbyt powolna :) dali mi pierwszego dnia 23 pokoje do sprzątnięcia. Szkolenie wygląda tak, że idziesz z którąś z pań już zatrudnionych sprzątać jeden lub dwa jej rejonowe pokoje (w tym czasie wypytujesz ją o różne rzeczy co i jak się robi i oczywiście sprzątasz razem z nią). Po ogarnięciu tych dwóch pokoi idziesz na swój rejon sprzątania i zasuwasz!! Masz na to 8 godzin, za nadgodziny nie płacą bo "musisz się wyrobić, każdy ma tyle rejonu co ty". Ja tam spędziłam 9 godzin, nie mam konta w banku przez co nawet nie zobaczyłam pieniędzy, które zarobiłam przez ten jeden dzień, podarowałam sobie już tą jedną godzinę więcej (nie zapłacili mi gotówką, bo siedziba firmy sprzątającej jest w Bydgoszczy czy tam gdzie). Ogólnie to płacą tam 9,5zł brutto/h. Nie jest tam tak źle, ja zrezygnowałam, ponieważ jak pisałam wcześniej nie dałam sobie rady z czasem. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to pisz :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
bałagan i jeszcze większy wyzysk za marne pieniądze. Rotacja, rotacja i jeszcze raz rotacja.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Stres w pracy (37 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (60 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...

Własny biznes - jak się reklamować? (189 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

do góry