Widok

Halewicz

Halewicz wie gdzie się podziały tamte prywatki...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5
zakochałaś się czy o co chodzi??? o_O
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hulewicz ty najlepiej wiesz o co chodzi , jestem w szoku że pytasz!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ważne i znaczące jest to kto popiera poglądy i opinie halewicza, audytorium które zdobywa świadczy o poziomie i wartości jego wypowiedzi, głupi płytcy ludzie lubią głupie, płytkie, subiektywne opinie, wyrażane w agresywny sposób , mądrzejsi wolą tezy poparte merytorycznymi argumentami.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
stąd psiapsiółki Cie popierają:)))) W samo sedno mea, w samo sedno ;))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
nie psiapsiiółki bo się nie znamy realnie i nie mnie tylko słuszność a już bardziej precyzyjnie nie tyle mnie popierają co negują twoje wypowiedzi. sam jak zwykle w sedno nie trafiłeś.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Halewicz nie stresuj już ich oni i tak są już znerwicowani na maxa zobacz co sie dzieje w norwegii daj spokój to społeczeństwo już samo nie wie o co chodzi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
nienawiść człowieka do człowieka która napędza Wasze życie...co jest tak naprawdę z Wami ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czytam i czytam i nie wiem o co chodzi. co Wam ten chłop napsocił, że tak jedziecie jak z przedszkolakiem?
Człowiek na chwilę zniknie, a tu dalej amba o_O Abstrakcja socjologiczna! :)
Drzewko przestało być czytelne. Jeśli to o demagogii było do mnie, rozwiń.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
Halewicz to "Antyspołeczny" który zniknął po tym jak go zajechali na forum. Umarł "Antyspołeczny" urodził się halewicz ;)
Jak tam można!!! O_O Przecież Halewicz jest prospołeczny. I spróbuj mnie z forum przegonić *_*
Byłem jednych z tych którzy antyspołecznego pojechali na forum, coś koło roku temu. I jeżeli ktoś miałby mnie pytać czy halewicz może być antyspołecznym to jestem pewien na 90%. że tak. Sposób zachowania i wypowiadania się, świadczy za. Podobnie jest z datami zniknięcia anty i pojawienia się h. Antyspołeczny był strasznie żenuła, halewicz jeszcze bardziej..
P.S. Halewiczu moim zdaniem ludzie cie już z forum przegonili bo widzę że już nikt z tobą nie rozmawia. Mnie tu trochę nie było ale teraz widzę co jest grane. Powtarza się historia Antyspołecznego. Znikniesz bo staniesz się przezroczysty dla reszty, pa.
Mów za siebie i uważaj, żebym to ja Ciebie nie przegonił. Za mały jesteś do Halewicza.
P.S. ja jak nie trawię aroganckich lokalnych cwaniaczków, próbujących wypowiadać się za innych, uzurpujących sobie bycia samcem alfą - nie ten adres:)
Będziesz miał chłopie ze mną mega kłopot, to już wszem i wobec ogłaszam. Skoro ma być dyskusja na słowa, to się przygotuj - Halewicz zje Cię razem z butami. Ale sam chciałeś. Kto wiatr sieje, burze zbiera.
P.S.2 Antyspołeczny? Nie znam człowieka.
halewiczu twój TROLLING został zgłoszony do admina. Szerzysz agresje i szowinizm oraz obrażasz użytkowników. Wierze że sprawa zostanie rozwiązana.
Nie chce wszczynać awantur wiec poprzestanę na tej uwadze.
Takim postem prowokujesz do awantury - więc się zastanów, nie chcesz wszczynać awantur, czy chcesz?
Domyślam się ze dostałeś już prywatne ostrzeżenie od admina. Wyluzuj dzieciaku.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (205 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry