Widok
czytam i czytam i nie wiem o co chodzi. co Wam ten chłop napsocił, że tak jedziecie jak z przedszkolakiem?
Byłem jednych z tych którzy antyspołecznego pojechali na forum, coś koło roku temu. I jeżeli ktoś miałby mnie pytać czy halewicz może być antyspołecznym to jestem pewien na 90%. że tak. Sposób zachowania i wypowiadania się, świadczy za. Podobnie jest z datami zniknięcia anty i pojawienia się h. Antyspołeczny był strasznie żenuła, halewicz jeszcze bardziej..
P.S. ja jak nie trawię aroganckich lokalnych cwaniaczków, próbujących wypowiadać się za innych, uzurpujących sobie bycia samcem alfą - nie ten adres:)
Będziesz miał chłopie ze mną mega kłopot, to już wszem i wobec ogłaszam. Skoro ma być dyskusja na słowa, to się przygotuj - Halewicz zje Cię razem z butami. Ale sam chciałeś. Kto wiatr sieje, burze zbiera.
P.S.2 Antyspołeczny? Nie znam człowieka.
Będziesz miał chłopie ze mną mega kłopot, to już wszem i wobec ogłaszam. Skoro ma być dyskusja na słowa, to się przygotuj - Halewicz zje Cię razem z butami. Ale sam chciałeś. Kto wiatr sieje, burze zbiera.
P.S.2 Antyspołeczny? Nie znam człowieka.