Widok

Halewicz

Halewicz wie gdzie się podziały tamte prywatki...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5
Nie kuś losu, synku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ok śmiało - pokarz na co Cie stać ;) powiedz nam tu wszystkim raz i po męsku;))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie dales rady w staciu z halewiczem i na skarge biegasz do admina? cienki jestes i tchorzliwy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
to ty jakis konfident jestes co donosisz? pewnie w dziecinstwie biegales do pani i donosiles jak cie dzieci bily? BUEHEHEHEHEHEHEHE! ale koles sie kompromitujesz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Widzę, że muszę wkroczyć do akcji.. Uhm...
Panie Halewicz oraz użytkowniku Ktoś i Kasandra - pięknie Państwa proszę o zaprzestanie tych bitew słownych, bo jak widać do niczego dobrego to nie prowadzi. Proszę Państwa o podanie sobie ręki na zgodę, a jeżeli na to Państwa nie stać, to zalecam unikanie się na forum i niepodejmowanie jakichkolwiek dyskusji między sobą.
Jednocześnie informuję, że kontynuacja tych bezsensownych przepychanek słownych, może doprowadzić do czasowego odebrania Państwu prawa do wypowiadania się na forum.
Czekam na Państwa deklaracje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzekuje Adminie za interwencje. Jestem gotów podać rękę do zgody.;) Kocham życie i pragnę by nikt nikogo nie obrażał. Wierze że również mój szanowny adwersarz Halewicz wyznaje te same idee;))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Oczywiście, że Halewicz ręką do zgody podaje. Ax Pax między chrześcijany.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Przysięgam również nie obrażać nikogo - nie wypowiadać negatywnych treści wobec płci przeciwnej, innych opcji politycznych oraz nie narzucać siłą innym swego zdania. Uważam również że jeżeli ja lub pan Halewicz złamiemy te zasady powinno się zamknąć DLA NAS wrota forum. Czy mój szanowny adwersarz Halewicz zgadza się co do tych szczytnych założeń?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
jakieś licho we mnie zachichotało...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Drogi sąsiedzie, wie pan co? Ja bardzo przepraszam panie profesorze, że się wtrącam, ale ja myślę, że z tymi prowokacjami to trzeba by ostrożnie. Wie pan, to się tak mówi. Na przykład kiedyś w jednej fabryce oddział ZOMO zgłosił się na ochotnika, żeby uporządkować salę na sesję. Wszyscy zaczęli krzyczeć: prowokacja, prowokacja! A oni przyjechali, poustawiali krzesła, posprzątali i poszli. Także chyba trzeba by ostrożnie. Ja tak myślę.
Admin popsuł całą zabawę ;-) Użytkownicy zadeklarowali się, że nie będą więcej skakać sobie do oczu i nagle okazuje się, że nie mają o czym rozmawiać.. choć wcześniej do powiedzenia mieli bardzo dużo ;-)
Pokój nie zna zwycięzców ani pokonanych. Jestem przekonany że mój zakończony spór z panem Halewiczem ( którego szanuje) zapłodnił mnie intelektualnie. Jeżeli jednak kogoś uraziłem swą niezamierzoną butą - proszę wybaczcie. Smoku wróć, lud tęskni;) ( żarcik)
Manson.

To zabrzmi pedalsko.

Ale (Ale były dwie, jedna dawała a druga nie ;) ale ja Ciebie k***@ lubię.

Tylko wciąż nie wiem za co.

http://www.youtube.com/watch?v=dHy94O5g5O8&feature=related

Twoje zdrowie.
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
@Niulka - ale o czym? o_O Zapodaj temat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja zaś nieodwzajemnioną miłością kocham ~~c~~ z którym cudowne chwile spędzone na pełnych patosu rozmowach z "antyspołecznym" jak dziś wspominam ze łzami w oczach;)))

a tak poważnie - zachodzę w głowę czym ty się zajmujesz na co dzień ~~C.~~ znasz dobrą muzę, podróżujesz, tworzysz dobre trunki. Kim jesteś? Stawiam na kucharza globtrotera lub perkusistę zespołu metallica ;))) pozdrawiam choć wiem że wilcza wataha i tak mnie oleje;)
K&K.
Nie podlizuj się. ;))))
Pamiętnika, czy sprawozdania wywiadowczego o mnie i tak nie napiszesz.

Ja to zwykły alkoholik jestem.
http://www.youtube.com/watch?v=_VKouBHarIo
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
hi hi;) dzień bez wazeliny dniem straconym ;)))

~~C~~
nie zmylisz czujnego historiografa Ktosiaka - Dostojewski też tak mawiał a proszę nawet car go słuchał ;)))))

kawałek świetny aż się chce w drogę uderzać
Idę.
Jajek nakupiłem.
To zrobię jajówkę na boczku i cebulce.
W sumie jak się nakupuje jaj ze wsi i z ogródka wykopuje cebulę to wieczorem warto zrobić jajecznicę.
Co nie?
Ba.
Nawet bardzo sensowną ta czynność się zdaje.

http://www.youtube.com/watch?v=MEp4x4Q7cpk
Darz bór;)
I ogród.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (205 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry