Widok

Halewicz wynoś się z forum

Mamy ciebie dość!!!! WYNOS SIĘ Z FORUM!!!!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 23
eee z góry mówie ee pisze to nie ja napisałem to tak na wszelki wypadek
bo kwa zawsze jest na mnie
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podobnie mówią na mnie w pracy. Co złego to moja wina :]
Chyba zacznę faktycznie rozrabiać, co za różnica skoro i tak obrywam ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
To forum bez Halewicza byłoby do du..! Już raz opuścił forum , wykasował konto i co ??? Cisza i nuda panowała i mimo to ciągle było o nim głośno . Hal to spoko gość , ma swoje zdanie i trzeba się z tym pogodzić :-) i jak komuś coś nie pasuje to niech po prostu zamknie oczy :D
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5
właśnie właśnie ryczeli za nim jak nienormalni
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale wy jestescie slepi i naiwni jak ja
nie zakumaliście jeszcze że Halewicz to admin?
to pewne sprawdzone jak chcecie wiedzieć skad wiem to napisze
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Moim zdaniem bardziej Halewicza nie lubią ci którzy z powodu niskiego IQ mają problem ze zrozumieniem treści pisanych przez Hala.
Przyznaję się bez bicia że czasami muszę przeczytać dwa razy to co Halewicz napisze żeby mój mózg przeanalizował wszystko. Ostatnio mało go używam i chyba jakiś nalot powstał :-D
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6
Hal widzę, że dla niektorych stałeś się tutaj dyzurnym ynteligentem,

a mnie ciagle nie przestaje dziwowac ile Ty o sobie infrmacji zostawiasz w sieci, to chyba nie jest oznaka inteligencji,
chyba ze przyjmiemy, ze wszystko co piszesz, to tylko rojenia Twojego umysłu i przedstawienie "ja idealnego", tylko że wtedy nie bylby tak spojny w tym co piszesz w roznych watkach, wiec stawiam, ze 1)piszesz prawde, 2) momentami koloryzujesz

proponuje wszystkim zabawe w odkrywanie Halewicza - zalozmy nowy watek i zrzucajmy tam wszystkie informacje, ktore o sobie zostawia w sieci...

np. żonaty, córka, prowadzi własną działalność gospodarczą, zatrudnia (gdzies podał liczbe pracowników), profil działalnosci (gdzies tez o tym pisał), zdolnosc kredytowa (tez sie pochwali), samochod: marka model (tez gdzies pisał), mieszka na Fikakowie (to z waatku o prostytucji) itd.

to są oznaki ynteligencji? czy dorosły i powazny facet zostawia tyle informacji o sobie?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4
nie ale admin vel Halewicz tak
wlasnie o to chodzi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie mogę komentować tego wątku:) Nemo iudex idoneus in propria causa.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10
nikt nie jest odpowiednim sędzią we własnej sprawie- Masz rację Hal
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
to na jakie ch..non attollere shirt ut non irrumabo
Chyba cIebie fajo tu nikt nie lub hehe . Gon flaka miękka fajo!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie ma to jak umieć elokwentnie wyrazić własną opinię. Zdecydowanie jestem pod wrażeniem.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie muszę się zgadzać z Halewiczem. Ale mimo fajnie się czyta odpowiedzi napisane składnie;) Używa argumentów i swobodnie wypowiada to co myśli.

Mało takich na tym forum.

Nie zapominajmy, że jesteśmy na forum DYSKUSYJNYM, i każdy może wyrazić swoje zdanie. Nawet Halewicz;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ale mimo to ;) miało być;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Oj nie macie się już kogo czepiać to czepiacie się Hala !!!

zarąbista rozrywka d********ać komuś ?? Jestem ciekawa czy w realu oko w oko też mielibyście takie wyszczekane mordy ??
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Takich wątków juz było chyba kilka.Ludzie wrzućcie na luz,was nikt nie wygania z forum jak piszecie to co uważacie/myślicie
Ja też nie podzielam niektóych wypowiedzi i to nie tylko Halewicza, ale bez przesady...
Kazdy ma prawo wyrazać swoje zdanie , a to że Hala jest zwykle inne niż przeciętnego forumowicza to chyba nic złego ...
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dokładnie -wrzućcie na luz albo zainwestujecie w koszulkę typu " kill your idol";)
Kompletnie nie kumam tej dziwnej niechęci do Hala. To równy gość.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Hal to dla mnie taki typowy troll internetowy.

Nie lubię go ale niech sobie będzie. Mao to jest debili na forum ? Jeden więcej nic nie zaszkodzi :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
Za to ty jesteś ass tak zarąbisty i masz takie ciekawe posty ze rzucają na kolana. To ty jesteś trollem który jeszcze nic ciekawego nie napisał na tym forum.
Prawda jest taka, ze zazdrocisz Halowi jego wiedzy i popularności na forum i dlatego go nie lubisz. W porównaniu z nim to ty jesteś jednym z tych debili na forum.
Ja Hala lubię czytać bo facet ma swoje poglądy i twarde zdanie, a ze czasem ostro pisze to trudno. Wielu tu było takich trolli jak ty i się w końcu wynieśli z forum. Takim postami się kolego osmieszasz tylko. Jesteś zwyczajnie zazdrosnym d*pkiem. Get life!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
ass to do ciebie

image
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak ... zazdroszczę jemu wiedzy i popularności :)))))))

Przecież ten cały Hal ma na was głęboko wy**bane ! :)))

A ty się wpatrujesz w jego jak w obrazek :))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wez się już nie ośmieszaj lepiej, z każdym postem co raz bardziej. Nie kumasz ze to ciebie nikt nie lubi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Paranoja.. Halewicz nawet słowem się nie odezwał w tej jałowej dyskusji a tyle już kontrowersji narobił..
To nie problem w Halewiczu ale w was samych. Na ch*j robicie zamieszanie w jego sprawie? Sami sobie stworzyliście trójmiejsko-forumowego celebrytę. Facet pisze jak pisze, czasem mądrzej, czasem głupiej - jak każdy. A wybił się tylko dlatego, że zaczęto o nim gadać - i po co?
Potem się dziwić, że pełno Halewicza na forum, jak nawet pewnie tu nie zajrzał :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zajrzałem i nie bardzo rozumiem skąd te kontrowersje wokół mojej osoby. To wolny kraj, wolne forum, każdy ma prawo zabrać głos na dowolny temat, polemizować, a nawet trochę się pokłócić.

Nie jestem żadnym celebrytą i bardzo proszę mnie w ten sposób nie określać. Pisałem, piszę i będę pisać posty, bo sprawia mi to przyjemność, koniec kropka.

Haters gonna hate - amen.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Własnie - wolny kraj !

Dla mnie ten Halewicz to oszołom :)

Takie jest moje zdanie. Jeżeli ktoś go lubi, kocha - jego sprawa. Tak samo guzik mnie obchodzi co ktoś o mnie myśli :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ludzie to się robi jakaś burleska no;)) Czy Polacy zawsze musza mieć kogoś kogo trzeba nienawidzić albo wyznawać?

Swoją droga ciekawe zjawisko socjologiczne;) Jeszcze trochę a zza grobu wróci Leszek Kołakowski i się pośmieje;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
I znów odgrzewany kotlet.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Szkoda mi czasu na te banialuki. Idę powkurzać suwaczki ^^
misiu tylko sie nie w****
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie ma takiej opcji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
nie przejmuj sie wszyscy cię kochamy
suwaczki najbardziej a tak przy okazji to prawda że jesteś adminem?
Ubóstwiam suwaczki :DDD
@Pan atranżer - nie, nie jestem^^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
ten smiec sie wozi sie tu znowu a pisal 2012 ze juz tu nie wiejdzie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Sam się wynoś. Kim Ty jesteś, by dyktować tu warunki? Nie podoba Ci się to nie czytaj.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Heh :D Niulka się obudziła, nie zwróciła uwagi na daty ;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
to być może pewna panna/pani, co mnie mailami zaczepiała ostatnimi czasy ^_^ Dostała kosza i cierpi, jak raniona łania ^)^
Czesc Hal! Nie bylam na forum dobre 3 lata, wpadlam dzis przelotem na fali wakacyjnych wspomnien a tu niezmienny status :) Czy pamietasz jeszcze Zakochanego i jego M.? Ach, gdzie te czasy...:) Pozdrawiam!
@Pannacotta - cześć:) Oooo Zakochany to klasyka trollizmu ^^
Pannacotta jedynie dwa lata. Jak ten czas pędzi...

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciekawe co u Zakochanego... Stesknilam sie za forumowiczami wszystkimi! :)
Dałeś kosza kobiecie? Nie, Hal, jak mogłeś ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byłem bezwzględny :P

Inne tematy z forum Hydepark

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (4 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

gdzie warto studiowac (8 odpowiedzi)

Osoby szukające uczelni z przyjaznym podejściem powinny zainteresować się Uczelnią...

Hotel w Raciborzu (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zwracam się do Was z prośbą o pomoc i doświadczenia, bo planuję krótki wyjazd...

do góry