Widok

Halewicz wynoś się z forum

Mamy ciebie dość!!!! WYNOS SIĘ Z FORUM!!!!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 23
eee z góry mówie ee pisze to nie ja napisałem to tak na wszelki wypadek
bo kwa zawsze jest na mnie
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podobnie mówią na mnie w pracy. Co złego to moja wina :]
Chyba zacznę faktycznie rozrabiać, co za różnica skoro i tak obrywam ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
To forum bez Halewicza byłoby do du..! Już raz opuścił forum , wykasował konto i co ??? Cisza i nuda panowała i mimo to ciągle było o nim głośno . Hal to spoko gość , ma swoje zdanie i trzeba się z tym pogodzić :-) i jak komuś coś nie pasuje to niech po prostu zamknie oczy :D
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5
właśnie właśnie ryczeli za nim jak nienormalni
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale wy jestescie slepi i naiwni jak ja
nie zakumaliście jeszcze że Halewicz to admin?
to pewne sprawdzone jak chcecie wiedzieć skad wiem to napisze
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Moim zdaniem bardziej Halewicza nie lubią ci którzy z powodu niskiego IQ mają problem ze zrozumieniem treści pisanych przez Hala.
Przyznaję się bez bicia że czasami muszę przeczytać dwa razy to co Halewicz napisze żeby mój mózg przeanalizował wszystko. Ostatnio mało go używam i chyba jakiś nalot powstał :-D
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6
Hal widzę, że dla niektorych stałeś się tutaj dyzurnym ynteligentem,

a mnie ciagle nie przestaje dziwowac ile Ty o sobie infrmacji zostawiasz w sieci, to chyba nie jest oznaka inteligencji,
chyba ze przyjmiemy, ze wszystko co piszesz, to tylko rojenia Twojego umysłu i przedstawienie "ja idealnego", tylko że wtedy nie bylby tak spojny w tym co piszesz w roznych watkach, wiec stawiam, ze 1)piszesz prawde, 2) momentami koloryzujesz

proponuje wszystkim zabawe w odkrywanie Halewicza - zalozmy nowy watek i zrzucajmy tam wszystkie informacje, ktore o sobie zostawia w sieci...

np. żonaty, córka, prowadzi własną działalność gospodarczą, zatrudnia (gdzies podał liczbe pracowników), profil działalnosci (gdzies tez o tym pisał), zdolnosc kredytowa (tez sie pochwali), samochod: marka model (tez gdzies pisał), mieszka na Fikakowie (to z waatku o prostytucji) itd.

to są oznaki ynteligencji? czy dorosły i powazny facet zostawia tyle informacji o sobie?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4
nie ale admin vel Halewicz tak
wlasnie o to chodzi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie mogę komentować tego wątku:) Nemo iudex idoneus in propria causa.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10
nikt nie jest odpowiednim sędzią we własnej sprawie- Masz rację Hal
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
to na jakie ch..non attollere shirt ut non irrumabo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Chyba cIebie fajo tu nikt nie lub hehe . Gon flaka miękka fajo!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie ma to jak umieć elokwentnie wyrazić własną opinię. Zdecydowanie jestem pod wrażeniem.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie muszę się zgadzać z Halewiczem. Ale mimo fajnie się czyta odpowiedzi napisane składnie;) Używa argumentów i swobodnie wypowiada to co myśli.

Mało takich na tym forum.

Nie zapominajmy, że jesteśmy na forum DYSKUSYJNYM, i każdy może wyrazić swoje zdanie. Nawet Halewicz;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ale mimo to ;) miało być;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Oj nie macie się już kogo czepiać to czepiacie się Hala !!!

zarąbista rozrywka d********ać komuś ?? Jestem ciekawa czy w realu oko w oko też mielibyście takie wyszczekane mordy ??
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Takich wątków juz było chyba kilka.Ludzie wrzućcie na luz,was nikt nie wygania z forum jak piszecie to co uważacie/myślicie
Ja też nie podzielam niektóych wypowiedzi i to nie tylko Halewicza, ale bez przesady...
Kazdy ma prawo wyrazać swoje zdanie , a to że Hala jest zwykle inne niż przeciętnego forumowicza to chyba nic złego ...
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dokładnie -wrzućcie na luz albo zainwestujecie w koszulkę typu " kill your idol";)
Kompletnie nie kumam tej dziwnej niechęci do Hala. To równy gość.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Hal to dla mnie taki typowy troll internetowy.

Nie lubię go ale niech sobie będzie. Mao to jest debili na forum ? Jeden więcej nic nie zaszkodzi :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Hydepark

Muza musi grać. (3002 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Własna firma? (46 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (721 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry