Widok

Halo Gdańsk! Pomocy!

Chce zabrać w Gdańśku kobietę mojego życia na kolację, której nie zapomni ! Normalne ceny, fajna atmosfera, i nie na jakimś zad*piu, najlepiej w centrum z ładnym widokiem. Propozycje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Correze w Gdańsku - ładny widok, ładne wnętrze, ceny nie strasznie wyśrubowane, ale też nie tanio - jak szukasz miejsca na kolację, której nie zapomni to tanio będzie ciężko :P
Jeśli taniej, ale też bez widoku to np Tekstylia w Gdańsku.

Jeżeli tanio to „panorama” w Gdańsku w zieleniaku. Widok super, co do jakości jedzenia kiedyś było słabo, teraz niewiem b

Teraz dalej jest słabo :)
Witam. Proponuję Restaurację o nazwie - "cała naprzód". Nad "Motławą", niedaleko słynnego "Żurawia". Widok przepiękny z niewielkiego tarasu tej niezbyt drogiej restauracji. Która znajduje się na ostatnim piętrze. Oszklony budynek tzw. "OKM-u". ( Ośrodek Kultury Morskiej ) . Gdzie można w środku trochę po oglądać, między innymi: Wiszące nad głowami łodzie i żaglówki. Wejście do budynku jest od ul.Tokarskiej ,przy końcu ul. Szerokiej, kierując się w stronę "Motławy". Jak i od strony deptaka przy Motławie. Można wejść do restauracji schodami,jak również wjechać windą. Polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (85 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Tabletki Cum on opinie (3 odpowiedzi)

Jakie macie opinie na temat tabletek na zwiększenie wytrysku cum on? Czy rzeczywiście poprawiają...

jaki krem na noc +30 ?? (213 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

do góry